Kecske szerelem

Kecskéről sokan nem tudták, hogy, csodálatos famunkákat készít. Imádta a kreativitását két alkotó patájával megélni. Készített ajtót, ablakot, háztetőt, de legjobban a kerti pagodákat szerette, tavaly meg is lepte asszonykáját egy ilyennel, és még midig emlékezett arra a boldog sikkantásra, amit Kecske asszony hallatott, amikor meglátta. No, igen lassan meg tanult a párjában élni, érezni, tudni, mi jó neki, minek örül és miért szomorú.

 

Jól éltek a famunkából élvezte, hogy bőséget tud teremteni a családjának. Nem ez volt a szakmája, nősténye inspirálta a váltásra, mikor először látta mit tud kihozni a fából; pedig nem is volt olyan nagydolog számára. Egy kisszéket alkotott, de ez a pici szék, nagy döntést hozott ki belőle: szakmát váltott, amit végre szívvel lélekkel tudott csinálni. Néha kikukkantott a műhelye ablakából, és élvezettel legeltette szemét a felesége kerek popóján, aki épp a frissen mosott ruhákat teregette. A nap délutáni horizontja beragyogta a kertet, amit a kecskeasszony oly gonddal és szeretettel nevelt. Titokban ki szokta hallgatni, ahogy a szerelme, a virágaihoz és a gyümölcsfáihoz beszélget.

 •  Azt hiszem elég lesz mára – mondta magának – már hajnalban talpon volt, mert    egy új munka izgalma nem hagyta aludni.
 •  Holnap is lesz nap gondolta, és letette a szerszámot a patájából.
 •  Hol az én gyönyörűséges asszonykám?- lépett be az ajtón szokásához híven ezekkel  a szavakkal.

 

Karját ölelésre nyitotta és az asszonya már bele is simult. Egymás szemébe néztek és megcsókolták egymást. Nem telt el úgy nap, hogy ne így fogadták volna a másikat, mikor a Kecske bejött a műhelyből. Beleszagolt a levegőbe, orrlyukai kitágultak és megpaskolta a patáit. Rántott cukkini, a kedvencem, nyalogatta a szája szélét és alig várta, hogy Kecske asszony tálalja az ételt. Ebéd után jólesően elnyújtóztak a szaletli alatt. A virágok illata átmosta orrukban az ebéd utolsó maradványát is. Kecske kedvesen megsimogatva az asszony csülkét és rebegő szemekkel, ájtatos mosollyal megkérdezte:

 • Megmasszírozhatom a patád?
 • Az asszony kajánul elvigyorodott.
 • Tudtam, éreztem, hogy ezzel az ál-dumával állsz elő!
 • Mindig ezt csinálod, ha masszázst akarsz!
 • Miért nem mondod ki, hogy: Szerelmem masszázst szeretnék!
 • Mit kell állandóan mismásolnod!
 • Úgy látszik, még mindig nem tudod kimondani mit, szeretnél kérni és kapni!
 • Ilyen nehéz a kérés és a befogadás egy hím számára?!
 • Na, jó nem papolok, tovább tedd, ide a patáidat hozom az olajt!

 

Kecske, kajánul vigyorgott Bella dohogásán, mint egy kisgyerek, és már rakta is a lábát, hogy az asszony hozzáférhessen. Imádta, mikor Kecske asszony kicsit hisztizik, játssza a pikírtet, szexisnek találta. Tudták mindketten, hogy játék az egész világ, és játszottak is szépen egymással. A kecske, ahogy megérezte az asszony jól eső meleg érintését a patáin, azonnal ellazult, belesimult az érzésbe, a biztonságba, az odaadásba. Soha nem gondolta volna, hogy ez ilyen fontos, csak amióta megtapasztalta ezeket nősténye oldalán. Már hat éve együtt vannak, ebből két évet távkapcsolatban, mikor még eljárt udvarolni egy távoli farmra. Azelőtt még a szomszédos udvarba is lusta volt eljárni egy nőért. De amióta megpillantotta Kecske asszonyt, hatalmas erő költözött belé, hogy megszerezze az asszonyt. Rendesen eluralkodott rajta a birtoklási vágy. Ez persze az óta se csillapodott, de meg tanulta kezelni.

 

Előtte az anyjával élt egy kis, szűk kecske ólban, pár négyzetméteren; ez volt a világa. De a párkapcsolathoz fel kellett nőnie, gidából magabiztos hímmé kellett válnia. Tele volt félelemmel: el tudom-e tartani, elég vagyok-e neki, meg tudok mindent adni ennek az érdekes különleges nősténynek? Féltette a szabadságát is, egy asszony mellett elkötelezni magát nagy szó egy olyan kecskétől, aki félt minden felelősség vállalástól. De ahogy összeköltöztek a félelmek szertefoszlottak. Szabadok voltak ebben a kapcsolatban, és mégis odaadottan éltek egymással. Elégedett volt magával, hogy végre megengedte a párkapcsolati teljességet, a sok viszontagság után. Ahogy ugrott és összeköltöztek csak a döntéseket kellet meghozni, az élet köré építette és segítette a vágyaik megvalósulását. Na, igen az a fránya kommunikáció abban az asszony a nyertes, neki van még mit tanulnia. Ezzel a gondolattal és finom horkantások közepette el is aludt.

Kecske szerelem 2

A nőstény lágyan figyelte, ahogy a hímje ellazul a patái alatt. A párja mekkszeretette vele a nőiség élményét. Jóleső férfienergiával sütötte Őt, és Ő visszatükrözte mindazt, amit kapott. Látta magát mikor még egyedülálló anyaként, harcos amazon jelmezben küzdött a fennmaradásukért. Olyan jó lett volna egy erős hím oldalán, gyenge nősténynek lenni, de az élet sokszor nem azt adja, amit mi jónak látunk, hanem azt, amire szükségünk van. Találkozásuk első pillanatába beleszeretett  a Kecskébe. Abban a pillanatban minden érzet: szerelmet, ijedtséget, izgalmat, lángolást, változást. Ahogy elkezdtek találkozgatni rájött, hogy a vágyott hím helyett egy gidát kapott. Halkan felkuncogott, de izgi is felfedezni egymást! A kuncogásra az alvó hím nagy horkolásba kezdett. A nőstény még ezt is szerette benne. De furcsa lenne, ha nem hortyogna mellette a ház ura- gondolta miközben olajozta a hátsó patákat. Merengett, míg gyakorlott mozdulatokkal masszírozott tovább. A párkapcsolatuk elején még nem tudta elhagyni az én irányítok attitűdöt, de aztán megtanulta szép lassan a befogadást. Tudta, ha Ő nem vonul vissza és nem ad teret a Kecskeistennek, ami  a párjában  még szunnyadóban volt, akkor az Ő Kecskeistenasszonya sem fog kibontakozni soha sem. Hagyta, hogy a gidából kecskebak legyen és közben Ő is kibontakoztatta kreatív nőstény énjét, nőiessége csodáit. A párkapcsolaton belül is rátalált magára, az írásra, amit úgy imád, és a női társakra, akiket ébreszt, úgy, hogy közben Ő is sokat tanul és fejlődik…

Kecske szerelem1

Szereti felfedezni a nőiségét, a kreatív varázs-asszonyságát…

 • A Kecske hortyogása megint nevetéssel töltötte el.

A nevetésre felébredt a ház ura és bambán nézett ki a fejéből.
Nem én voltam motyogta! Kecske asszony erre még hangosabban nevetett.
Nem én voltam…., próbálta újra meggyőzni az asszonyt, azután a feje visszahanyatlott a párnára.
A nőstény letisztította a patákat, kezet mosott és odabújt élete párjához.

 • Jól van, nem te voltál,- simogatta, míg el nem elaludtak egymás karjaiban.

Nőiség és Párkapcsolati konzulens

Mi van, ha egy egészen más élet vár rád, a „sorsodon”, az előre megírt forgatókönyveden túl? Mi van, ha olyan dolgokat tudsz, amit el sem tudsz képzelni magadról, a párkapcsolatodról? Mi van, ha ez a tudás felszínre kerülne és megváltoztatná az eddigi életed sokkal örömtelibbé és bulisabbá ezzel? Mi van, ha elismerve az önerőd az életed varázslónője lennél? Ha megszeretnéd élni azt a nőt, aki igazából vagy, túl a félelmeiden és a falaidon túl, ha boldogabb párkapcsolatban szeretnél élni és azt érzed, hogy ehhez hozzájárulhatok, HÍVJ. Várlak szeretettel, Anna.

Szakértői oldalam

Cikkírói bemutatkozóm 

A cikkeimet itt olvashatjátok

Kincses Anna

Nőiség és Párkapcsolati konzulens Mi van, ha egy egészen más élet vár rád, a „sorsodon”, az előre megírt forgatókönyveden túl? Mi van, ha olyan dolgokat tudsz, amit el sem tudsz képzelni magadról, a párkapcsolatodról? Mi van, ha ez a tudás felszínre kerülne és megváltoztatná az eddigi életed sokkal örömtelibbé és bulisabbá ezzel? Mi van, ha elismerve az önerőd az életed varázslónője lennél? Ha megszeretnéd élni azt a nőt, aki igazából vagy, túl a félelmeiden és a falaidon túl, ha boldogabb párkapcsolatban szeretnél élni és azt érzed, hogy ehhez hozzájárulhatok, HÍVJ. Várlak szeretettel, Anna. Szakértői oldalam Cikkírói bemutatkozóm  A cikkeimet itt olvashatjátok

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.