Korlátozó energiák kitisztítása: energiadobás technika

Imádom az Access Consciousness energiadobási technikáját, amely kitisztítja az életünket korlátozó, visszahúzó energiákat, rezgéseket és információkat. Számomra nagyon hatékony ez az eszköz, és sokszor használom, ha feljön valami nehézség az életemben.  

Ez az energiadobás, kitisztítja a múlt visszahúzó energiáit. Mielőtt elkezded az önmunkát, kérlek engedd le a falaidat. Kérd meg az Univerzumot, hogy a láthatatlan falak is omoljanak le. Aztán tegyél magad elé képzeletben egy hatalmas ládát, és ahogy mondod a szöveget, úgy dobáld bele ezeket az életáramlásodat blokkoló energiákat és információkat. Én még a testemről is leszoktam simítani, ez jó érzéssel tölt el. Bármi téged foglalkoztató kérdésre, életeseményre, problémákra, avagy célokra használhatod. Én csak pár példát soroltam fel, de te ezt képezd le a saját életedre, és helyettesítsd be a téged érintett területekkel.

 

Az életemmel, a testemmel, kapcsolataimmal, munkámmal, üzletemmel, pénzemmel, stb. kapcsolatban az összes visszahúzó energiákat, jelentőséget, falakat, fix nézőpontot, korlátozást, hiedelmet, elutasítást, következtetést, visszautasítást, nézőpontot, számítást, definíciót, rendpontot, elkülönülést, ítéletet, elvárást, kivetítést, esküt, fogadalmat, be nem tartott fogadalmat, lélekszerződést, vérszerződést, hűbéresküt, hűségesküt, elköteleződést, ígéretet, be nem tartott ígéretet, hazugságot, illúziót, stabilitáspontot, formát, struktúrát, rendszert, megállapodást, mágikus kötést, bűbájt, igézetet, rontást, átkot, áldást,  rituálét, beavatásokat, energiakötéseket, horgokat, kapcsokat, függőségi viszonyt, önpusztító és önsorsrontó energiákat, amiket én teremtettem, vagy másoktól átvettem és magaménak érzem, visszavonok, hatálytalanítok, elpusztítok, nem teremtetté teszek, a multidimenzionális létem minden részéből, sejtszinten.

 

Ha beledobáltad, kezdj el kitágulni gondolatban, mint végtelen lény.  Nyújtsd ki a kezed, és markolj bele a körülötted lévő energiába aztán 3-ra dobj magad elé ládába lévő összes visszahúzó energiákra és információkra egy hatalmas pusztító tűzgolyót.  Néha hasznos a pusztítás, ha számunkra kedvezőtlen energiáktól szeretnék megszabadulni. Addig dobáld minden alkalommal a tűzgolyókat, amíg benned vannak a nehéz súlyos energiáid, rossz közérzeted, és pusztítsd el, egészen addig, amíg nem érzékeled, hogy kisültek a korlátozó energiák. Bízz magadban és a tudásodban!

Aztán ugyan úgy csináld meg mások fájdalmára, életútjára, nehézségeire, és biomimetikus mimikriére (másolt minták). Tedd bele a benned lévő másolt mintákat a ládába és tűzgolyó rá.

Ezt addig csináld, amíg érzékeled, hogy lebomlanak a régi berögzült rendszerek, téged korlátozó energiák és információk. Aztán majd tudni fogod, mikor nyúlj ehhez az eszközhöz újra.

 

Az energiadobás még használható, a hullámzó negatív érzelmekre és érzésekre, mint például, a düh, harag, szomorúság, félelmek stb. Dobhatsz a folyamatos előre legyártott gondolatokra, amik a fejedben véget nem érően zakatolnak.  Jó pánikra, és ha nem tudom mi is a bajom, de rosszul érzem magam, csak annyit szoktam mondani, minden, ami ez, és már dobom is bele a zsákomba. Az itt leírtak nem eleve elrendeltek, ha van ötleted, amivel kibővítheted és hatékonyabban működik, csak bátran használd. Legyél kreatív!

Nagyon jó a stresszre is, és a test fájdalmaira is. Itt nem kell 3-ra, egyszerűen csak kezd el visszadobálni a Földanyának azt, ami benned feszít, stresszes és idegesítő. Itt van amikor 50xer is dobok lefelé, egészen addig amíg meg nem nyugszom és jobban nem leszek.

Kevés olyan technika van, ami a jövőt tudja tisztítani. Ilyen az Access Consciousness energiadobása a jövőre.  Ha a múltadra dobtál, akkor 4-re dobj egy tisztító energiát a jövődbe.  Ez valószínű jóval lágyabb lesz, mint az előző tűzgolyó, amit 3-ra dobtál, mivel még a jövőd, nincs annyira tele visszahúzó negatív energiákkal.

 

A jövő teremtésénél játszhatsz azzal is, hogy 4-re bedobod mindazt, amit szeretnél megélni a valóságodban. Dobd be bátran azt, hogy önbizalommal és önerővel fogod élni innentől fogva az életedet. Dobj a jövődbe, pénzt, szuper munkát, örömteli párkapcsolatot, egészséget, szuper csodás életet.  Legyél kreatív itt is. Játssz ezekkel az energiákkal!

Ha többet szeretnél tudni ezekről a technikákról a honlapot itt találod: Access Consciousness magyar honlap

Nőiség és Párkapcsolati konzulens

Mi van, ha egy egészen más élet vár rád, a „sorsodon”, az előre megírt forgatókönyveden túl? Mi van, ha olyan dolgokat tudsz, amit el sem tudsz képzelni magadról, a párkapcsolatodról? Mi van, ha ez a tudás felszínre kerülne és megváltoztatná az eddigi életed sokkal örömtelibbé és bulisabbá ezzel? Mi van, ha elismerve az önerőd az életed varázslónője lennél? Ha megszeretnéd élni azt a nőt, aki igazából vagy, túl a félelmeiden és a falaidon túl, ha boldogabb párkapcsolatban szeretnél élni és azt érzed, hogy ehhez hozzájárulhatok, HÍVJ. Várlak szeretettel, Anna.

Szakértői oldalam

Cikkírói bemutatkozóm 

A cikkeimet itt olvashatjátok

Kincses Anna

Nőiség és Párkapcsolati konzulens Mi van, ha egy egészen más élet vár rád, a „sorsodon”, az előre megírt forgatókönyveden túl? Mi van, ha olyan dolgokat tudsz, amit el sem tudsz képzelni magadról, a párkapcsolatodról? Mi van, ha ez a tudás felszínre kerülne és megváltoztatná az eddigi életed sokkal örömtelibbé és bulisabbá ezzel? Mi van, ha elismerve az önerőd az életed varázslónője lennél? Ha megszeretnéd élni azt a nőt, aki igazából vagy, túl a félelmeiden és a falaidon túl, ha boldogabb párkapcsolatban szeretnél élni és azt érzed, hogy ehhez hozzájárulhatok, HÍVJ. Várlak szeretettel, Anna. Szakértői oldalam Cikkírói bemutatkozóm  A cikkeimet itt olvashatjátok

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.