Korlátozó energiák kitisztítása: energiadobás technika

Imádom az Access Consciousness energiadobási technikáját és ezt a cikkemet ez a technika ihlette meg, de úgy írtam le, ahogy én használom. Nekem így működik a leghatékonyabban és hatalmas áttöréseket hozott az életemben. Amikor elkezdtem a dobálás annyit szerettem volna, hogy végre leüljek és megírjam az első könyvemet. Már régóta szerettem volna megírni, de mindig valamit odatettem magamnak amitől nem ment az írás. Elegem lett és tudatosan elkezdtem dobálni, a visszahúzó erőkre amik nem engedik. Nem agyaltam, hogy mik, csak energiával mentem először. Folyamatosan dobáltam a visszahúzó erők energiáira és mindenre amit felhozott bennem. Ezután kezdtek érzések, érzetek megjelenni benne, amiket szavakba tudtam önteni. Félelemek, kétségek, korlátok, falak stb. Mikor kimondtam azt pl., hogy minden fal és nézőpont ami korlátozza a könyvem megírását, még erősebb lett az energiája a dobásnak. Addig csináltam, míg egy nap leültem és két hét alatt megírtam a könyvemet. Olyan jól sikerült, hogy megvette egy külföldi érdekeltségű kiadó és az előkészületi munkák most folynak. Azóta is folyamatosan használom mindenre ami megállít. 

Az energiadobás technika kitisztítja az életünket korlátozó, visszahúzó energiákat, rezgéseket és információkat. Számomra nagyon hatékony ez az eszköz, és sokszor használom, ha feljön valami nehézség az életemben.  

Mielőtt elkezded az önmunkát, kérlek engedd le a falaidat. Kérd meg az Univerzumot, hogy a láthatatlan falak is omoljanak le. Aztán tegyél magad elé képzeletben egy hatalmas ládát, és dobáld bele az életáramlásodat blokkoló energiákat és információkat. Én még a testemről is leszoktam simítani, ez jó érzéssel tölt el. Bármi téged foglalkoztató kérdésre, benned feljövő energiára, életeseményre, problémákra, avagy célokra használhatod. Pár példát soroltam fel, de te ezt képezd le a saját életedre, és helyettesítsd be a téged érintett területekkel. Nem kell mindenre dobni, csak arra ami a Tied, és akkor amikor épp aktuálisnak véled. Bízz az éberségedben. 

 

A visszahúzó energiák lehetnek a testeddel, kapcsolataiddal, munkáddal, üzleteddel, pénzeddel stb. :  Energiával menj és válaszd ki azt aminek ellenállsz vagy amire rossz érzés fog el. Ezek lehetnek jelentőségek, falak, fix nézőpontok, korlátozások, hiedelmek, elutasítások, következtetések, visszautasítások, nézőpontok, számítások, definíciók, rendpontok, elkülönülések, ítéletek, elvárások, kivetítések, eskük, fogadalmak, be nem tartott fogadalmak, lélekszerződések, vérszerződések, hűbéreskük, hűségeskük, elköteleződések, ígéretek, be nem tartott ígéretek, hazugságok, illúziók, stabilitáspontok, formák, struktúrák, rendszerek, megállapodások, mágikus kötések, bűbájok, igézetek, rontások, átkok, áldások,  rituálék beavatások, energiakötések, horgok, kapcsok, függőségi viszonyok, önpusztító és önsorsrontó energiák, amiket teremtettél magadnak, vagy másoktól átvetted és magadénak érzed úgy, hogy nem is tudsz róla.

Ha beledobáltad, kezdj el kitágulni gondolatban, mint végtelen lény.  Nyújtsd ki a kezed, és markolj bele a körülötted lévő energiába aztán 3-ra dobj magad elé ládába lévő összes visszahúzó energiákra és információkra egy hatalmas pusztító tűzgolyót.  Néha hasznos a pusztítás, ha számunkra kedvezőtlen energiáktól szeretnék megszabadulni. Addig dobáld minden alkalommal a tűzgolyókat, amíg benned vannak a nehéz súlyos energiáid, rossz közérzeted, és pusztítsd el, egészen addig, amíg nem érzékeled, hogy kisültek a korlátozó energiák. Bízz magadban és a tudásodban!

Aztán ugyan úgy csináld meg mások fájdalmára, életútjára, nehézségeire, és másolt mintáira. Tedd bele a benned lévő másolt mintákat a ládába és tűzgolyó rá.

Ezt addig csináld, amíg érzékeled, hogy lebomlanak a régi berögzült rendszerek, téged korlátozó energiák és információk. Aztán majd tudni fogod, mikor nyúlj ehhez az eszközhöz újra.

Az energiadobás még használható, a hullámzó negatív érzelmekre és érzésekre, mint például, a düh, harag, szomorúság, félelmek stb. Dobhatsz a folyamatos előre legyártott gondolatokra, amik a fejedben véget nem érően zakatolnak.  Jó pánikra, és ha nem tudom mi is a bajom, de rosszul érzem magam, csak annyit szoktam mondani, minden, ami ez, és már dobom is bele a ládába. Az itt leírtak nem eleve elrendeltek, ha van ötleted, amivel kibővítheted és hatékonyabban működik, csak bátran használd. Rengeteg a szenzitív ember, aki megérzi a földrengéseket, a napkitöréseket, a különböző Földanya által kisugárzott energiákat. Fáj a feje tőle, nem tud aludni, fájdalmak jelentkeznek és vándorolnak a testében. Mi lenne, ha ezeket visszaadnánk a Földanyának. Egyszerűen csak add vissza ezeket az energiákat, már a tudatoddal azonnal érzékelni fogod a változást a lelkedben és a testedben is.

Nagyon jó a stresszre is, és a test fájdalmaira is. Itt nem kell 3-ra, egyszerűen csak kezd el visszadobálni a Földanyának azt, ami benned feszít, stresszes és idegesítő. Itt van amikor 50xer is dobok lefelé, egészen addig amíg meg nem nyugszom és jobban nem leszek.

Kevés olyan technika van, ami a jövőt tudja tisztítani. Ilyen az Access Consciousness energiadobása a jövőre.  Ha a múltadra dobtál, akkor 4-re dobj egy tisztító energiát a jövődbe.  Ez valószínű jóval lágyabb lesz, mint az előző tűzgolyó, amit 3-ra dobtál, mivel még a jövőd, nincs annyira tele visszahúzó negatív energiákkal.

A jövő teremtésénél játszhatsz azzal is, hogy 4-re bedobod mindazt, amit szeretnél megélni a valóságodban. Dobd be bátran azt, hogy önbizalommal és önerővel fogod élni innentől fogva az életedet. Dobj a jövődbe, pénzt, szuper munkát, örömteli párkapcsolatot, egészséget, szuper csodás életet. Játssz ezekkel az energiákkal!

Nőiség és Párkapcsolati konzulens

Mi van, ha egy egészen más élet vár rád, a „sorsodon”, az előre megírt forgatókönyveden túl? Mi van, ha olyan dolgokat tudsz, amit el sem tudsz képzelni magadról, a párkapcsolatodról? Mi van, ha ez a tudás felszínre kerülne és megváltoztatná az eddigi életed sokkal örömtelibbé és bulisabbá ezzel? Mi van, ha elismerve az önerőd az életed varázslónője lennél? Ha megszeretnéd élni azt a nőt, aki igazából vagy, túl a félelmeiden és a falaidon túl, ha boldogabb párkapcsolatban szeretnél élni és azt érzed, hogy ehhez hozzájárulhatok, HÍVJ. Várlak szeretettel, Anna.

Szakértői oldalam

Cikkírói bemutatkozóm 

A cikkeimet itt olvashatjátok

Kincses Anna

Nőiség és Párkapcsolati konzulens Mi van, ha egy egészen más élet vár rád, a „sorsodon”, az előre megírt forgatókönyveden túl? Mi van, ha olyan dolgokat tudsz, amit el sem tudsz képzelni magadról, a párkapcsolatodról? Mi van, ha ez a tudás felszínre kerülne és megváltoztatná az eddigi életed sokkal örömtelibbé és bulisabbá ezzel? Mi van, ha elismerve az önerőd az életed varázslónője lennél? Ha megszeretnéd élni azt a nőt, aki igazából vagy, túl a félelmeiden és a falaidon túl, ha boldogabb párkapcsolatban szeretnél élni és azt érzed, hogy ehhez hozzájárulhatok, HÍVJ. Várlak szeretettel, Anna. Szakértői oldalam Cikkírói bemutatkozóm  A cikkeimet itt olvashatjátok

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.