Korunk sámánasszonya a barátnőm

Mi a nézőpontod, hogy néz ki korunk sámánasszonya? Van elképzelésed arról, hogy öltözködik, mit csinál, miről lehet felismerni?

Külsőleg szerintem semmiről, – persze ez az én érdekes nézőpontom, – ugyan olyan nőnek néznek ki, mint mi vagyunk. Korunk sámánasszonyai köztünk járnak, sokszor észrevétlenül. Utazol a buszon vagy a villamoson, és csak érzékeled, hogy egy sámán van a közeledben. Viszont ha már megtanultál energiával menni és éber vagy arra, amit érzékelsz, akkor már tudni fogod, hogy egy sámánnal találkoztál. 

Korunk egyik sámánasszonya Holics-Mester Marianna, a Kicsi Budoár társtulajdonosa és szerkesztője, a barátnőm.

Már az első találkozásunkkor érzékeltem benne a tudást, az erőt és a gyógyító képességet, pedig Ő jött hozzám egyéni konzultációra. Figyeltem, ahogy tartózkodóan igyekszik kinyílni és elmondani azt az okot, amiért felkeresett. Ahogy beszélgettünk egyre közelebb és közelebb kerültünk egymáshoz és tudtam fogunk még találkozni. Többször eljött hozzám fizetős vendégként, és én egyre tisztábban éreztem, azt az átfogó semmihez sem hasonlító sámángyógyító tudást és képességet, amivel rendelkezik, de még nem bontotta ki magából. A hivatalos találkozók szép csendben átcsúsztak baráti találkozókká, és elkezdődött a barátságunk, ami a mai napig tart.

Sámánként egyre tudatosabb lett a tudására, és mára már szellemi szintű tudás birtokosa lett. Emlékszem mikor még bontogatta a szárnyait, de már sámánutazással gyógyított, szereztem neki fizetős vendégeket bedobva Őt a mély vízbe. Vigyáztam a gyerekeire, míg Ő a másik szobába gyógyított. Fokozatosan és egyre tisztábban tudta, amit tud. Totemállata a fehérfejű rétisas. Úgy tudom gyógyításai során a szelleme, sokszor sas képében jelent meg neki. 

Marianna rengetegszer hozzájárult az egészségemhez, a gyógyulásomhoz és az energetikai jólétemhez. Régebben még használt segédeszközöket, mint a toll, a füstülő, a kristályok és a dob. Mára behunyja a szemét és azonnal tud révülni minden külsőség nélkül. A révülés után mindig elmondja mit látott kivel találkozott és milyen energetikai kezelést csinált nekem. A profizmusa mindig ámulatba ejt. A révülés közben olyan információkhoz is hozzáfér, amit senkinek sem mondtam el, még neki sem. Nem azért, hogy teszteljem, hanem azért mert nem tartottam fontosnak elmondani.

Gyógyított engem és a lányaimat is olyan alapossággal, hogy utána bámulatos változásokat tapasztalhattunk. Persze ez nálunk oda vissza működik. Amiben érzelmileg érintett vagyok arra nem látok rá tisztán, ezért kérem az Ő segítségét és ez fordítva is így van. Sokszor járultam én is hozzá az Ő életéhez a tudásommal, csak más technikákkal és más energiákkal.

A sámánizmus nem egy technika, sámánnak születni kell. Egy olyan tudás, erő és hatalom, amire ha kész a sámán, akkor megkapja és éli, ha nem kész rá, akkor szunnyad benne örökre.

A leglátványosabb változás, amit csinált rajtam a szolár csakrámban felborult energia-egyensúly helyre állítása volt. Sokáig érzetem a hasamnál valami nem odavaló energiát, és megkértem, hogy nézzen már rá. A sámánutazás olyan jól sikerült, hogy az a rossz érzés szinte azonnal megszűnt és soha többé nem jött elő. Halás vagyok azért sok hozzájárulásért, amit tudása teljes magabiztosságával kaptam tőle.

Milyen egy sámánasszony korunkban? Farmer, szolid smink, csinos felső és hatalmas tudás. Ismerek egyet, ilyen mint Marianna.  🙂 

Nőiség és Párkapcsolati konzulens

Mi van, ha egy egészen más élet vár rád, a „sorsodon”, az előre megírt forgatókönyveden túl? Mi van, ha olyan dolgokat tudsz, amit el sem tudsz képzelni magadról, a párkapcsolatodról? Mi van, ha ez a tudás felszínre kerülne és megváltoztatná az eddigi életed sokkal örömtelibbé és bulisabbá ezzel? Mi van, ha elismerve az önerőd az életed varázslónője lennél? Ha megszeretnéd élni azt a nőt, aki igazából vagy, túl a félelmeiden és a falaidon túl, ha boldogabb párkapcsolatban szeretnél élni és azt érzed, hogy ehhez hozzájárulhatok, HÍVJ. Várlak szeretettel, Anna.

Szakértői oldalam

Cikkírói bemutatkozóm 

A cikkeimet itt olvashatjátok

Kincses Anna

Nőiség és Párkapcsolati konzulens Mi van, ha egy egészen más élet vár rád, a „sorsodon”, az előre megírt forgatókönyveden túl? Mi van, ha olyan dolgokat tudsz, amit el sem tudsz képzelni magadról, a párkapcsolatodról? Mi van, ha ez a tudás felszínre kerülne és megváltoztatná az eddigi életed sokkal örömtelibbé és bulisabbá ezzel? Mi van, ha elismerve az önerőd az életed varázslónője lennél? Ha megszeretnéd élni azt a nőt, aki igazából vagy, túl a félelmeiden és a falaidon túl, ha boldogabb párkapcsolatban szeretnél élni és azt érzed, hogy ehhez hozzájárulhatok, HÍVJ. Várlak szeretettel, Anna. Szakértői oldalam Cikkírói bemutatkozóm  A cikkeimet itt olvashatjátok

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.