Közösségi vásárok a MagNet Házban

Találkozás, kapcsolatteremtés, együttműködés. Ezzel a mottóval indít közösségi civil vásárt a Hat Alapítvány a MagNet Házban, ahová számos civil szervezet is meghívást kap, de bárki más is árulhatja a portékáit.

A vásár minden hónap 3. péntekén, 16:30-21 óra között kerül megrendezésre. Az első börze október 21-én veszi kezdetét.

magnetA Gudi egy új szó, amit még kevesen ismernek. Azt a tevékenységet takarja, amikor valaki úgy vásárol, hogy azzal egyben jót tesz – óvja a fákat, támogat egy ügyet. A Gudi közösségi vásár nemcsak az újra-hasznosítható termékek piactere, hanem színes kavalkádja az egyéni társadalmi aktivitás lehetőségeinek is. Találkozás, kapcsolatteremtés, együttműködés – mind-mind fontos elemei a hamarosan induló vásársorozatnak, amelynek további különlegessége, hogy védnökök is kinevezésre kerülnek.

Védnök, aki támogat egy számára fontos célt!

A védnökök, akik egyben árusok is, a bevételük egy részét az általuk meghatározott célra ajánlják fel, így nemcsak újra-hasznosulnak a termékek, hanem közvetlenül, mérhető társadalmi hasznot is hoznak.

Ezért a ’gudizás’ szuper lehetőség az együttműködésre, mások megsegítésére, de kapcsolatteremtés szempontjából is egy remek program. A HAT Alapítvány és a MagNet Közösségi Ház közösségi vására az adományozás kultúrájának egy más szintű megismertetését tartja fontosnak. Hiszen a védnökök által hozott témákat a résztvevők megismerik, és az adományozás után további együttműködésre is sor kerülhet.

Közösséget teremtünk! Tevékenységünk legfontosabb eleme ez. Olyan programokat szervezünk és támogatunk, amelyek lehetőséget adnak arra, hogy a résztvevők rátaláljanak arra a területre, tevékenységre, ahol szívesen és eredményesen tesznek valamit azért, hogy egy számukra jobb világban éljenek.” – mondta Kuremszki Andrea a HAT Alapítvány projektvezetője.

 A közösségi civil vásár időpontjai, minden hónap harmadik péntekén, 17.00 és 21 óra között:

  • október 21.
  • november 18.
  • január 20.
  • február 17.
  • március 17.
  • április 21.
  • május 19.
  • június 16.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.