Kreatív Munka

 

Soha nem tapasztalt boldogság mikor rátalálunk arra a tevékenységre, alkotásra ami születésünk óta ott bújt el bennünk, de eddig nem volt tere annak, hogy megnyilvánuljon. Sokunk elég hosszú utat tesz meg, mire kibontódik az a munka, amit imádunk, örömünk van benne, kreatív és bőséget hoz számunkra. És amikor itt van szinte szárnyra kapunk, nem fáradunk, alkotunk és még pénzt is kapunk érte. Teljes egészébe meg tudjuk élni önmagunkat benne. Ez egy alkímia, és mi vagyunk az életünk varázslói.

 Ebben a felgyorsult, teljesítményorientált világban is keressük az utunkat, és néha tévelygésnek tűnik egy két üresjárat az életünkben.

kreatív munka1

Aztán később ráébredünk, hogy amit keresünk, kívül nem találjuk meg, mert valahol mélyen bennünk elbújva lakozik, mint meg nem élt potenciál.

 

Arra is rájövünk, hogy holt időszakok nincsenek, mert az életben nincsenek elhanyagolható momentumok, mindennek van értelme, még a számunkra érthetetlen történéseknek is. Az egyre több tapasztalat rávilágít arra, hogy mennyire eltávolodtunk önmagunk letisztult lényétől. „Kint” űzzük a boldogságot, az örömöt, a bőséget, aztán amikor a „kinti” világ nem igazol vissza bennünket, elkezdünk mérgelődni, dühöngeni másokat és magunkat okolni, amiért nekik sikerült, nekünk meg nem.

Ők miért ilyen sikeresek a munkájukban?

Hisz mi is mindent megtettünk, sőt többet, de még se adatik meg nekünk, hogy kiteljesedjünk. Aztán a nagy dühöngésben és drámázásban elfáradunk, jobbik esetben önvizsgálatot tartunk és oldjuk azt a sok feszültséget, amivel telepakoltuk magunkat.

Az önvizsgálat során rájövünk, hogy amit akartunk az nem is a miénk. Más cipőjébe próbáltuk belepasszírozni a lábunk.

 

Feleszmélünk, hogy eddig mindig olyan tevékenységeket csináltunk, amit nem mi álmodtunk meg, csak túl sok illúzió lenget körül bennünket, hogy rájöjjünk erre.

 

Aztán feladjuk, és ezzel együtt lebontjuk az illúziók és hitrendszerek falait körülöttünk. Rés nyílik a pajzsunkon. Befelé figyelve rádöbbenünk, mi is az a tevékenység, amire mindig is vágytunk, de nem mertük meglépni, mert a szüleink mást erőltettek ránk, vagy a társadalom mást sulykolt belénk és mi elhittük neki. Elfelejtettük elismerni a varázs-hatalmunkat és ez által kiszolgáltatottság érzését éltük.

kreatív munka2

De mikor ez az isteni szikra lángra kap a lelkünkben, megtáltosodunk. Belevágunk bátran az ismeretlenbe tevékenységbe. Nem kell sokat tanulnunk, mert egyszerűen tudjuk, mintha mindig is ezt csináltuk volna! Végre élünk és élni hagyjuk a körülöttünk élőket, hisz már saját forrás energiánkból táplálkozunk. Alkotunk és kreatívak vagyunk, amelynek a gyújtómotorja az öröm. Újra és újra megújulunk, és soha nem adjuk fel, még akkor sem, ha nehézségeket kapunk. Erősek vagyunk és értékeljük önmagunkat, itt vagyunk igazán jelen. Mi vagyunk a VILÁG!

 

Nőiség és Párkapcsolati konzulens

Mi van, ha egy egészen más élet vár rád, a „sorsodon”, az előre megírt forgatókönyveden túl? Mi van, ha olyan dolgokat tudsz, amit el sem tudsz képzelni magadról, a párkapcsolatodról? Mi van, ha ez a tudás felszínre kerülne és megváltoztatná az eddigi életed sokkal örömtelibbé és bulisabbá ezzel? Mi van, ha elismerve az önerőd az életed varázslónője lennél? Ha megszeretnéd élni azt a nőt, aki igazából vagy, túl a félelmeiden és a falaidon túl, ha boldogabb párkapcsolatban szeretnél élni és azt érzed, hogy ehhez hozzájárulhatok, HÍVJ. Várlak szeretettel, Anna.

Szakértői oldalam

Cikkírói bemutatkozóm 

A cikkeimet itt olvashatjátok

Kincses Anna

Nőiség és Párkapcsolati konzulens Mi van, ha egy egészen más élet vár rád, a „sorsodon”, az előre megírt forgatókönyveden túl? Mi van, ha olyan dolgokat tudsz, amit el sem tudsz képzelni magadról, a párkapcsolatodról? Mi van, ha ez a tudás felszínre kerülne és megváltoztatná az eddigi életed sokkal örömtelibbé és bulisabbá ezzel? Mi van, ha elismerve az önerőd az életed varázslónője lennél? Ha megszeretnéd élni azt a nőt, aki igazából vagy, túl a félelmeiden és a falaidon túl, ha boldogabb párkapcsolatban szeretnél élni és azt érzed, hogy ehhez hozzájárulhatok, HÍVJ. Várlak szeretettel, Anna. Szakértői oldalam Cikkírói bemutatkozóm  A cikkeimet itt olvashatjátok

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.