Legyen olyan egyedi pénztárcád, akárcsak Te

Különleges, monogramoztatható pénztárcák képében, formabontó színvilággal, vibráló színekkel érkeztek meg a legújabb STUDIO JULIANNIE darabok.

Pénztárcáink elkészítésénél minden apró részletet figyelembe vettünk. A külső design mellett a pénztárca belső kialakítására és a kiváló minőségre is nagy gondot fordítottunk. A legújabb kollekciós darabok puha tapintású marhabőrből készültek és jelenleg 3 különleges színben – arany, ezüst, metállila – érhetőek el.

Szerettünk volna színt vinni legújabb kollekciónkkal is a mindennapokba. Arra gondoltunk, milyen jó elővenni egy letisztult, mégis színeiben vibráló, energiát adó pénztárcát, amit még személyessé is tehetünk egy-egy írással vagy névvel.

 

 

A STUDIO JULIANNIE pénztárcák nagy méretű, elegáns fazonok. A pénztárca körcipzáras, egyetlen mozdulattal nyitható és csukható. Belsejük praktikus elrendezésű. Papírpénztartó rekeszt, kártyatartókat, irattartó helyet és cipzáras aprópénztartót is találsz benne. Csuklópántjának köszönhetően a a kezedre is akaszthatod, emellett egyed, stílusos, praktikus és kényelmesen használható a mindennapok során.

Különleges színének, formájának és méretének köszönhetően egy buliban is megállja a helyét. A csuklódon viselve tökéletes megoldás egy elegáns ruhához, és még a mobiltelefonod is elfér benne.  

 

Weboldal: studiojuliannie.com

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.