Legyünk természetesek Valentin napján is!

Az elmúlt évekkel ellentétben az idei sminktrendek rácáfolnak a harsányabb vörös szín örökbecsűnek hitt kultuszára, és előtérbe hozzák a bőrszínhez közelebb álló nude árnyalatokat, amelyek között mindenki megtalálhatja a hozzá illő megoldást.

 

Akárhogy is érzünk a szerelmesek napjaként emlegetett Valentin-nap iránt, aznap és mindennap ajándékozzuk meg magunkat egy kellemes, természetes sminkkel, amit a rohanósabb hétköznapokon is könnyen, komolyabb ecsetzsonglőrködés nélkül fel tudunk vinni.

 

 

A kozmetikumok terén is hódító „Vissza a természethez!” életfilozófia 2018-ban visszaszorítja az erősebb, kihívóbb árnyalatokat és kifejezetten a natúrban gondolkodók kissé visszafogottabb, a mindennapokkal szorosabb viszonyban lévő elképzeléseinek kedvez. Hogy ne feltétlenül elfedjük, hanem kiemeljük természetes szépségünket a szerelem ünnepén (is)!

  • A természetesség hangsúlyozására a járomcsontra leheletvastagságban felvitt, barackárnyalatú pirosítót javasoljuk.
  • Az ajkakra egy áttetsző, gyöngyházfényű ajakbalzsam is elegendő lehet, de bevethető akár egy halványabb színű rúzs is.
  • A füstös szem ugyan szinte sosem megy ki teljesen a divatból, azonban mindig törekedjünk a színek harmóniájára, egyúttal kövessük a „kevesebb több” elvet, ha a természetes tündöklést tűztük ki célul.
  • A szemhéjpúder alkalmazását megelőzően felvihetünk egy kis korrektort is a szemhéjára alapozó gyanánt, így a smink egész napon át tart majd.
  • A bőr esetleges apróbb egyenetlenségeinek eltüntetésére pedig kiváló választás lehet egy egészséges, természetes ragyogást biztosító, folyékony alapozó.

 

Akárhogy is alakuljon a Valentin-napunk, a legjobb formánk megteremtéséhez nem kell mást tennünk, mint kiválasztani a hozzánk legjobban illő, természetességet sugalló színkombinációt, ami képes felerősíteni a belső ragyogásunkat, és így mindenkit biztosan lenyűgözünk majd.

Természetesen a Nu Skin Nu Colour dekorkozmetikum termékcsalád tagjai között is megtalálhatóak a hamvasság és a puhaság hangsúlyozására kialakított termékek, amikkel nemcsak a könnyed felvétel és a krémes tapintás garantált, hanem olyan, ásványi anyagokban és antioxidánsokban gazdag összetevőket is tartalmaznak, amelyek gyönyörű és egészséges bőrt eredményeznek.

Ráadásul bőrünk „finomra hangolásán” túl a bőrápolás tudományának vívmányai segítségével egyes dekorkozmetikumok még az öregedésgátlásban is segíthetnek. Hogy – a Nu Skin szlogenjével összhangban – valóban felfedezhessük a legjobb önmagunkat.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.