Sas, mint erőállat
A gyönyör alanyi jogon mindenkinek jár!
Bántalmazó párkapcsolatok
Miért van ennyi, magányos “Erős” Nő?
A modern gyermekkor kihívásai
Mi is az álom valójában?

Családállítás

15 éve, hogy az emberi lélek rejtelmeivel és az alternatív gyógymódokkal foglalkozom.

Eközben megértettem azt, hogy minden, ami a fizikai világban történik velünk, belső világunk kivetülése. Vagyis, a környezetünk, életünk eseményei pontosan mutatják, mi történik a lelkünkben.

10 évig a Kineziológia tudományát hívtam segítségül, aztán úgy éreztem, meg kell találnom azt a módszert, amivel még ennél is többet tehetek a hozzám fordulókért.

 

Ekkor ismertem meg a Családállítás rendszerét. Azóta szinte csak a Családállítással foglalkoztam, csoportban és egyénileg is. Mivel állandó kereső vagyok, itt sem álltam meg, és rátaláltam arra a módszerre, amire valójában egész utam során vártam. A Theta Healingre.

 

A Családállítás és a Theta Healing együttesen és így külön-külön is csodálatos eredményeket mutat. Mindkét módszerről olvashatsz a honlapomon. A Theta Healinget most már a Családállítás során is alkalmazom.

 

Úgy gondolom, maga a Családállítás, művészet. A lélekkel való foglalkozás művészete. Azért is, hiszen a munka során, az állításvezető világhoz, emberekhez és a Forrásenergiához való viszonya is megjelenik. A hozzánk fordulónak pedig „tartanunk kell a teret”, méghozzá a legnagyobb szeretettel.

 

Mivel nem csak a Lélek, hanem itt a fizikai világban a testünk is megbetegedhet, ezért alkalmazok természetgyógyászati módszereket is, hiszen mindhárom részünknek, test-lélek-szellemnek harmóniában kell működnie egymással. Főleg az életmóddal, betegségek lelki és fizikai okaival és megoldásával, illetve testsúlycsökkentéssel kapcsolatos kérdésekben fordulhatsz hozzám. 

 

Tanfolyamokat, előadásokat is tartok, illetve vezetett meditációkat, amelyek az élet számos területén segítenek Téged.

Lukács Tünde

Hirdetés