MAGomra találtam…

Avagy életem meséje, ahogy Önmagamra találtam.

 

Elmesélem Nektek miként és hogyan találtam MAGomra. Minden 2007-ben kezdődött, amikor is a házasságom, elkezdett lecsúszni a lejtőn és tönkre ment. Mint minden „rendes” feleség és anya igyekeztem menteni a menthetetlent, de 2009-ben beláttam, hogy nem megy tovább és elengedtem a férjemet, aztán elváltunk.

 
Ott maradtam három kamasszal, egy fiú és két lány gyermekkel, a hirtelen jött magánnyal, a terhekkel, a vívódásokkal és a csőd érzésével.Igyekeztem megmutatni, hogy milyen erős is vagyok, mindent kibírok és megoldok. A gondolat szép volt, de mindez csak a külvilágnak szólt, mert mikor becsuktam este a szobám ajtaját, jöttek a valós érzések, fájdalom és a csalódottság.

 

Szerencsésnek véltem magam, mert egy olyan helyen dolgoztam, ahol a körülöttem lévő emberek spirituális beállítottságúak voltak. Szívtam magamba az energiájukat, de még mindig nem éltem MAGomat. Beteg lettem, és tudtam, hogy ezek a fájdalmak mind lelki eredetűek, de orvosolni nem tudtam őket.

 

2014-ben annyira felgyűlt bennem a sok fájdalom, teher, csalódottság, hogy szinte teljes összeomláshoz vezetett. Ennek ellenére sikernek véltem azokat a felismeréseket, amiket hozott magával a depresszió, és segítséget kértem.Ekkor jutottam el Hédervárra, egy ezoterikus táborba. Így utólag bevallom ebben volt minden reményem és vártam a csodát, hogy megoldják helyettem az életemet! Ez tévhit!

 

Az akkori fizikai és szellemi állapotom oly mély depresszióban volt, hogy se láttam se halottam. A táborban nagyon sok ismeretlen ember vett körbe, látok, gyógyítok, és megrémültem.

 

  • Mindent látnak, tudnak, éreznek, ami bennem zajlik?
  • Most mit tegyek?
  • Takarjak, tagadjak, elbújjak?

 

Aztán beléptem közéjük, és mintha egy másik bolygóra érkeztem volna. Nem kérdezték ki vagyok, mi vagyok, csak a feltétlen szeretet vett körül. Felengedtem, oldódtam és kezdem jól érezni magam. Kezdtem érezni, hogy vagyok valaki, és nem azért mert tettem valamit, hanem azért aki vagyok. Hozzá teszem nem hagytam ki egy meditációt, egy gyógyítást sem.  Ittam az energiákat, de már nem elszívtam, hanem tudtam vele élni, magamévá tudtam tenni. Egyik reggel arra ébredtem, hogy hangokat hallok körülöttem.

 

Van élet, csipognak a madarak, zümmögnek a rovarok, szinte már a fű növekedését is hallottam. Ez eddig is így volt? Miért nem halottam? Hol voltam eddig? Aztán azt vettem észre magamon, hogy újra mosolygok és tudok örülni.

 

Haza jöttem, és ez a folyamat, ami elindult bennem nagyon jó érzéssel töltött el. Már tudtam, hogy itt nem állok meg, és mostantól teszek önmagamért. Hittem magamban! Elindultam egy úton, amiről nem akarok letérni. Látom, érzem magam és jól vagyok, de már nem csak mondom, hanem meg is élem. Ha én jól vagyok, akkor a körülöttem élők is azok.

Ma már tudom, hogy megtaláltam a MAGomat, azt, aki vagyok.

 

Kordován Andrea

 

 

 

Ha úgy érzitek tetszett a cikk, és még többet szeretnétek olvasni tőlünk, akkor a facebook oldal kedvelés gombjára kattintva, beállíthatjátok, a követésünket. Mégpedig úgy, hogy a „megjelenés elsőként” gombra kattintotok rá. Ha tetszett osszátok meg a cikket, és köszönjük a hozzájárulásotokat a Kicsi Budoár Magazin népszerűsítéséhez.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.