Majd én megoldom!

Szoktad ezt mondani néha dühösen, néha már szinte feladva reményt, hogy bárki is segít az adott problémádon? Mikor a párod, a gyereked, a barátod „cserben hagy” és azt érzed rád szakad az ég, mert még mindig nincs megcsinálva az amit kértél, vagy ha meg is van akkor borzasztó ahogy kinéz?

Szoktad mondani, hogy akkor inkább – majd én megoldom, – mert akkor van „rendesen” megoldva a dolog, amit Te elképzeltél?

Az életemből számos történetet tudnék előásni ezzel kapcsolatban, mint a munkámban, mint a magánéletben egyaránt. Az elme mindig megoldást keres. Ha elme energiájával mész, akkor folyamatosan agyalásban, kikövetkeztetésben és logikázásban van részed. A nézőpontod teremti a valóságod, és nem fordítva. Ha Te úgy gondolod, hogy jobban tudsz megoldani dolgokat az életedben, mint bárki más, akkor ne csodálkozz, hogy nem lesz senki, aki neked megfelel. Van egy rendszered a megoldásra, és aki ettől eltér, az már kívül esik a befogadásodon, tehet Ő bármit, nem fog Neked megfelelni.

Egy kicsit fordítsunk ezen az energián, és gondolatmeneten! Milyen problémákat teszel oda magadnak, amiket csak Te tudsz megoldani, hogy elmondhasd mindenkinek milyen szuper problémamegoldó ember is vagy? Milyen problémákat gyártasz, hogy aztán azokat megoldva elmondhasd, hogy vagy Valaki?

Ezek a problémák csak te fejedben vannak, és céljuk, hogy ezeket megoldva az értékrended növekedjen. Sokszor, ha nem vagyunk tudatába a működésünknek, teremtünk olyan fura élethelyzeteket, aminek ellenállunk, de ugyanakkor függünk is tőle. Ez az önértékkel és bizalommal függ össze. Ha az önértékünk a béka segge alatt van, akkor kell valami, amivel ezt felturbózzuk, és hamis önbizalmat keltünk magunkban.

Ha generálunk magunknak egy problémát, amit már eleve eldöntöttük, hogy mi fogjuk a lehető legjobban megoldani, akkor a többi szereplő a történetben csak arra hivatott, hogy ezt bebizonyítsa nekünk. Ördögi kör ez, és a kiugrás a Te kezedben van.

Tudd, hogy ezt az egészet Te generálod. Ha azzal az energiával mész, hogy milyen hozzájárulás lehet az életembe, a párom, a családom, a munkatársam, a barátom, akkor nem leszel csalódott, hisz be tudod fogadni azt, amit Ők, tudnak adni Neked, és úgy ahogy ez nekik működik. Lehet, hogy Te másképp csinálnád, de már befogadod az övékét, mert így is jó Neked. Nem lesznek elvárásaid, ott lesz a bizalom, hogy amit kapsz az Neked jó és Téged emel. Ha tudod, hogy mind ez a te teremtésed, akkor tudod, hogy Őket is Te írtad bele a forgatókönyvedbe, azért mert megbíztál magadba, és ezáltal bennük is. Ha netalántán nem tetszik, amit kaptál, akkor ott az önerőd, hogy válassz valami mást és változtass a valóságodon, mások hibáztatása nélkül. Ez az igazi Önbizalom.

Nőiség és Párkapcsolati konzulens

Mi van, ha egy egészen más élet vár rád, a „sorsodon”, az előre megírt forgatókönyveden túl? Mi van, ha olyan dolgokat tudsz, amit el sem tudsz képzelni magadról, a párkapcsolatodról? Mi van, ha ez a tudás felszínre kerülne és megváltoztatná az eddigi életed sokkal örömtelibbé és bulisabbá ezzel? Mi van, ha elismerve az önerőd az életed varázslónője lennél? Ha megszeretnéd élni azt a nőt, aki igazából vagy, túl a félelmeiden és a falaidon túl, ha boldogabb párkapcsolatban szeretnél élni és azt érzed, hogy ehhez hozzájárulhatok, HÍVJ. Várlak szeretettel, Anna.

Szakértői oldalam

Cikkírói bemutatkozóm 

A cikkeimet itt olvashatjátok

Kincses Anna

Nőiség és Párkapcsolati konzulens Mi van, ha egy egészen más élet vár rád, a „sorsodon”, az előre megírt forgatókönyveden túl? Mi van, ha olyan dolgokat tudsz, amit el sem tudsz képzelni magadról, a párkapcsolatodról? Mi van, ha ez a tudás felszínre kerülne és megváltoztatná az eddigi életed sokkal örömtelibbé és bulisabbá ezzel? Mi van, ha elismerve az önerőd az életed varázslónője lennél? Ha megszeretnéd élni azt a nőt, aki igazából vagy, túl a félelmeiden és a falaidon túl, ha boldogabb párkapcsolatban szeretnél élni és azt érzed, hogy ehhez hozzájárulhatok, HÍVJ. Várlak szeretettel, Anna. Szakértői oldalam Cikkírói bemutatkozóm  A cikkeimet itt olvashatjátok

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.