Maszkok

Miért takarod el az arcod?

A maszk lehet, hogy megvéd, de teher is egyben. Lehúzza a fejed és nem látod az ösvényt, amin haladnod kellene. Elszigetel önmagadtól, és eltávolít az élettől. Dőlj bele a félelmedbe, és utána szép lassan vedd le a rád égett, merev álcát. Így.

 

És most emeld fel a fejed, tárt ki a karod, és engedd meg magadnak az ÉRZÉKELÉST!

  • Érzed a napsugarat ahogy, játszik a bőröddel?
  • Érzed, ahogy a selymes szellő bizsergetően beletúr a hajadba?
  • Érzed a levegő illatát, ami átölel?
  • Érzed, ahogy kitágulsz és eggyé válsz mindennel?
 
Ez a TE pillanatod. Most választhatsz, vagy vissza veszed az álarcodat, vagy pörén maradsz Önmagaddal. Egyik sem jobb a másiknál, viszont más-más ÉRZÉKELÉSSEL leszel tapasztaltabb. A lényeg, hogy már el tudod dönteni TUDATOSAN melyiket, akarod.

Nőiség és Párkapcsolati konzulens, Access Bars testkezelő

Mi van, ha egy egészen más élet vár rád, a „sorsodon”, az előre megírt forgatókönyveden túl? Mi van, ha olyan dolgokat tudsz, amit el sem tudsz képzelni magadról, a párkapcsolatodról? Mi van, ha ez a tudás felszínre kerülne és megváltoztatná az eddigi életed sokkal örömtelibbé és bulisabbá ezzel? Mi van, ha elismerve az önerőd az életed varázslónője lennél? Ha megszeretnéd élni azt a nőt, aki igazából vagy, túl a félelmeiden és a falaidon túl, ha boldogabb párkapcsolatban szeretnél élni és azt érzed, hogy ehhez hozzájárulhatok, HÍVJ. Várlak szeretettel, Anna.

Kincses Anna

Nőiség és Párkapcsolati konzulens, Access Bars testkezelő Mi van, ha egy egészen más élet vár rád, a „sorsodon”, az előre megírt forgatókönyveden túl? Mi van, ha olyan dolgokat tudsz, amit el sem tudsz képzelni magadról, a párkapcsolatodról? Mi van, ha ez a tudás felszínre kerülne és megváltoztatná az eddigi életed sokkal örömtelibbé és bulisabbá ezzel? Mi van, ha elismerve az önerőd az életed varázslónője lennél? Ha megszeretnéd élni azt a nőt, aki igazából vagy, túl a félelmeiden és a falaidon túl, ha boldogabb párkapcsolatban szeretnél élni és azt érzed, hogy ehhez hozzájárulhatok, HÍVJ. Várlak szeretettel, Anna.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.