Maszkok

Miért takarod el az arcod?

A maszk lehet, hogy megvéd, de teher is egyben. Lehúzza a fejed és nem látod az ösvényt, amin haladnod kellene. Elszigetel önmagadtól, és eltávolít az élettől. Dőlj bele a félelmedbe, és utána szép lassan vedd le a rád égett, merev álcát. Így.

 

És most emeld fel a fejed, tárt ki a karod, és engedd meg magadnak az ÉRZÉKELÉST!

  • Érzed a napsugarat ahogy, játszik a bőröddel?
  • Érzed, ahogy a selymes szellő bizsergetően beletúr a hajadba?
  • Érzed a levegő illatát, ami átölel?
  • Érzed, ahogy kitágulsz és eggyé válsz mindennel?
 
Ez a TE pillanatod. Most választhatsz, vagy vissza veszed az álarcodat, vagy pörén maradsz Önmagaddal. Egyik sem jobb a másiknál, viszont más-más ÉRZÉKELÉSSEL leszel tapasztaltabb. A lényeg, hogy már el tudod dönteni TUDATOSAN melyiket, akarod.

Nőiség és Párkapcsolati konzulens

Mi van, ha egy egészen más élet vár rád, a „sorsodon”, az előre megírt forgatókönyveden túl? Mi van, ha olyan dolgokat tudsz, amit el sem tudsz képzelni magadról, a párkapcsolatodról? Mi van, ha ez a tudás felszínre kerülne és megváltoztatná az eddigi életed sokkal örömtelibbé és bulisabbá ezzel? Mi van, ha elismerve az önerőd az életed varázslónője lennél? Ha megszeretnéd élni azt a nőt, aki igazából vagy, túl a félelmeiden és a falaidon túl, ha boldogabb párkapcsolatban szeretnél élni és azt érzed, hogy ehhez hozzájárulhatok, HÍVJ. Várlak szeretettel, Anna.

Szakértői oldalam

Cikkírói bemutatkozóm 

A cikkeimet itt olvashatjátok

Kincses Anna

Nőiség és Párkapcsolati konzulens Mi van, ha egy egészen más élet vár rád, a „sorsodon”, az előre megírt forgatókönyveden túl? Mi van, ha olyan dolgokat tudsz, amit el sem tudsz képzelni magadról, a párkapcsolatodról? Mi van, ha ez a tudás felszínre kerülne és megváltoztatná az eddigi életed sokkal örömtelibbé és bulisabbá ezzel? Mi van, ha elismerve az önerőd az életed varázslónője lennél? Ha megszeretnéd élni azt a nőt, aki igazából vagy, túl a félelmeiden és a falaidon túl, ha boldogabb párkapcsolatban szeretnél élni és azt érzed, hogy ehhez hozzájárulhatok, HÍVJ. Várlak szeretettel, Anna. Szakértői oldalam Cikkírói bemutatkozóm  A cikkeimet itt olvashatjátok

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.