Megálló, napi jelentés a világról

 Elég sok energia munkálkodik most körülöttünk és mivel engem is erőteljesen érintenek, azt gondoltam kiírom magamból milyen típusú tapasztalások, és érzések ezek. Azt bizton állíthatom, hogy eléggé összetett változások, folyamatok zajlanak napjainkban, amit láthatunk is mindenfelé. De ami minket jobban érint, hogy bennünk mi zajlik, ugyanis ez határozza meg az életünket. Egyre több esemény van aminél kezd megmutatkozni, hogy már nem működnek bizonyos kiküldött kérések, teremtések. Hiába a befektetett energia nem igazán hozza a kívánt eredményt.

 

Mindenki érezheti, hogy erőteljesen jelen van egy szinte mindent felforgató, intenzív impulzus, ami magában rejt, valami új, még eddig ki nem bontakozó lehetőséget. Olyan nyiladozó dolgok ezek, amire talán már nagyon régóta várunk, vágytunk, de lehet, hogy azt se tudtuk eddig, mi is lenne az, ami valóban rólunk szólna, és végre örömünket tudnánk lelni benne. Ez az időszak azért tűnik egy kicsit nehezebbnek, mert sokkal mélyebb és ez által hosszabb az előkészítő munka.

 

Azt tudjuk, hogy minden komoly építkezéshez előbb igen komoly rombolásokra és alapok elkészítésére van szükség. Ez zajlik most.

 

Érdemes figyelni, mik azok a belső sugallatok, késztetések, amiket szeretnénk csinálni, amik felbukkannak újszerű igény formájában, mint késztető erők. Amit magamról el tudok mondani ezzel kapcsolatban, és ez talán nektek is segít, hogy ez bennem, egy megmagyarázhatatlan tanulási vágy. Hosszú évek óta nem éreztem azt, hogy el kellene olvasnom bármilyen könyvet is, amivel még tovább brillírozhatnám az elmém. De most erőteljesen rám tört ez az érzés. Elkezdtem nyelveket tanulni, beiratkoztam angol nyelvű iskolába is, mellette pedig egyszerre legalább öt könyvet akarok elolvasni és már egyszerre kettő folyamatban is van. Mindemellett egy szintén általam nem különösebben érintett téma bukkant fel, az pedig az egészséges táplálkozás és az egészségesebb életmód. Aki ismer engem, az pontosan tudja, hogy elég bohém módon gondolkoztam erről a témáról mindeddig. Valahogy jött ez a belső vágy és igény, hogy erre szeretnék odafigyelni mostantól.

megallo-avagy-napi-helyzetjelentes-a-vilagrol-1

Ha ezeket az energiákat lefordítom az én életemre, valóságomra, akkor látható, hogy valamire készülök tudat alatt, ami olyan kihívás lesz számomra, amely sok plusz energiát fog igényelni és erre kell készítenem a testemet. Az elmémet és a szellememet is fel kell turbóznom egy picit, hogy képes legyek megbirkózni a sok új információval. És mivel a nyelvtanulás vágya is erősödött, valószínűleg ennek is jelentősége lesz. Tehát egy tudat alatti késztetés így került tudatosságra, hogy figyeltem magam, és éber lettem ezekre a jelekre.

 
Amit most tehetek, az nem más, mint előkészülök, minden olyan dologgal, amire csak késztetést érzek. Nem lenne célszerű ezeket a belső igényeket elfojtani lustasággal vagy belemagyarázni bármibe is, hogy nincs nekem most erre időm.

 

Biztosan mindenki kap ilyen impulzusokat, és természetesen mindenki másfélét. Lesz, aki egy munkahelyi váltásra készül a közeljövőben – legalábbis mélyen belül – annak most itt az idő, hogy előkészüljön a nagy lépésre és várja a közeledő ajánlatot, vagy bármilyen lehetőséget. Lehet, hogy ez az átalakulás ki fog teljesedni emberi kapcsolataitok terén is. Lesznek, akik valami miatt le fognak morzsolódni és elképzelhető, hogy teljesen új kapcsolatok fognak felbukkanni. Ez teljesen rendjén van. Ezek az új emberek fognak benneteket sokkal inkább segíteni és támogatni abban, akivé válni fogtok.

 
Mint említettem, talán ez az eddigi idők leghosszabb előkészülést igénylő változása, de egyértelműen azt érzem, hogy megéri. Legyetek figyelmesek minden új eseményre és, ha bármire belső késztetésetek van, akkor lépjétek meg és vágjatok bele. Ne találjatok semmilyen kifogást, mert meg fogjátok látni, hogy nincs értelme.

megallo-avagy-napi-helyzetjelentes-a-vilagrol

Lovagoljátok meg az összes lehetőséget, ami felétek jön, mert nem is sejthetitek, mi az, ami legjobb lesz számotokra. Minden, ami most érkezik sokkal inkább rólatok fog szólni, mint bármi eddig, csak ez egy kicsit melósabb időszak lesz cserébe.

Jó önmunkát Mindenkinek, és bátran kalandozzatok!

Böjtös Zsolt

Böjtös Zsolt

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.