Megjelent Kincses Anna Le petit noir, avagy az önbizalom öltöztet című önismereti könyve

 • Neked szól a könyv, ha az önbizalmadat és az önerődet választod. Ha szeretnéd megélni a nőiséged és a nőiességed minden egyes elrejtett potenciálját és varázslatát.

 • Neked szól a könyv, ha hív az önmegvalósítás, és a tudatos női lét csodái. Ha Önmagadat választod, és nem engeded senki és semmi által megállítani azt a nőt, aki vagy.

 • Neked szól a könyv, ha szereted az önmunkát, a tudatos eszközöket és technikákat, amik változást hozhatnak az életedben. Ha felvállalod az életedért a felelősséget és szeretnél örömtelibb és boldogabb életet teremteni. 

Ha hív ez az energia, válaszd Kincses Anna Le potit noir, avagy az önbizalom öltöztet című könyvét!

 Kincses Anna új Le petit noir, avagy az önbizalom öltöztet című önismereti könyvét, az alábbi linken tudod megrendelni a united pc kiadó jóvoltából:

 

MEGRENDELEM

 

Nézd az önbizalmat és az önmegvalósítást egy más nézőpontból!

 

 • A könyv kibontja, hogy az önbizalom nem különül el a nőiségtől, a nőiességtől, hanem olyan potenciál, ami minden nőben meg van, de visszahúzó energiák sokszor nem engedik láttatni és megélni.
 • A könyv segít feltárni azokat a visszahúzó energiákat, melyek nem engedik megélni azt a magabiztos és önbizalommal teli nőt, amit szeretnél.
 • Mutat olyan technikákat, melyekkel ezeket a visszahúzó energiákat el lehet engedni.
 • Rávilágít arra, hogyan lehet tudatos választásokkal örömtelibb jövőt teremteni.
 • Arra biztat, hogy vállald a felelősséget a döntéseidért, ezáltal kevesebb ítéletet fogalmazol meg önmagaddal és másokkal szemben.
 • A könyv foglalkozik a Női Lét tudatosságával, és az önelfogadással.
 • Elmondja, hogy az önbizalomhiány oka nagyon sokszor a gyerekkorban rögzült anyai-apai, családi minták, ítéletek és bírálatok.
 • Foglalkozik a múlt csalódásai miatt felhúzott falakkal, elhatárolódásokkal és elutasításokkal, melyek szintén kizárják, hogy megélhesd az önbizalmadat.

Az írónő mindezt a saját életéből mazsolázva írja le az olvasónak tudatos, könnyed, humoros, néhol ironikus eleganciával.

 

Le petit noir, azaz „a kis fekete”, az egyik legelegánsabb ruhadarab, amit egy nő hordhat. Stílusos, sugárzóan örök, klasszikus, ami nem nyeli el a nőt, hanem hagyja érvényesülni. A petit noir elismeri és engedi láttatni a nő önbizalmát. A maga egyszerűségében ragyogtatja azt, aki ezt a ruhadarabot választja az épp aktuális programjához. Lehet hétköznapokra, partikra, bálokra, a legkülönbözőbb összejövetelekre felvenni. A variációja végtelen, nem lehet megunni csak imádni és imádni. Az a nő, aki felhúzza, egy csapásra elvarázsolódik és ezt a varázslatot átadva elvarázsol mindenkit maga körül.

Le petit noir-hoz jól megy a gyöngy nyaklánc. Én az önbizalmat, és a könyvemben kibontott többi potenciált egy-egy gyöngyként képzelem el, amit külön is lehet vizsgálni a többi gyöngytől, de a nyaklánc részeként is szemlélhető. Az önbizalom nem különül el a nőiségemtől, a nőiességemtől hisz most nőként születtem le ebben a téridőben, és imádom. Nem különül el az önerőmtől, a tudatosságomtól, az önértékemtől, a kedvességemtől, a mosolyomtól és így tovább. Most arra kérlek, próbáld úgy szemlélni az életed, és az itt leírtakat, hogy bármilyen energiát, vagy tevékenységet elindítottál, az később is hat rád, és Te is hatsz rá. Például elkezded olvasni a könyvet, és az itt leírtak hatnak rád akkor is, ha már nem olvasod. Teszel-veszel és eszedbe jut egy két információ, ötlet és így tovább. Még egy példa. A gyöngynyaklánc is csak a kezedben, vagyis a nyakadon látszik egymást követő gyöngyszemek összességének, de ha a markodba teszed, teljes a káosz. Egyik gyöngyszem hegyén-hátán van a másiknak. Nem tudod hol az eleje és hol a vége. Egyszerre hatnak egymásra, egyik sem jobb, vagy több a másiknál. A benned látható vagy megbújó, és néha aktiválatlanul, dermedten alvó potenciálokat is így képzeld el. Ha az egyiket megéled, mondjuk, mosolyogsz a világra, az kézen fogja a kedvességet. A mosolygós kedvességtől magabiztosnak érzed magad. A magabiztosságtól elkezdesz ragyogni, ami csodálattal tölt el Téged és az embereket, akik rád néznek. A mosolygós, kedves, magabiztos ragyogás beaktiválja a könnyedségedet, a szexisségedet és az önerőd. Már kész is van az önbizalommal átitatott nő, aki elegánsan lépked az élet piros szőnyegén a kis feketéjében.

Kincses Anna-Le petit noir, avagy az önbizalom öltöztet

 

Kincses Anna

Tudatos Női Lét  Motivátor Folyamatos programjaim, tanfolyamaim: Párkapcsolati konfliktusok feloldása program Anya-lánya kapcsolati konfliktusok feloldása program Varázsoljunk együtt az Univerzummal – A teremtő erőd felfedezése tanfolyam Elérhetőségeim: Tel.: +36/70/368/26-80 E-mail címem: tudatosnoilet.@gmail.com Várlak szeretettel, Anna. A könyvemet itt rendelheted meg: Le petit noir, avagy az önbizalom öltöztet Szakértői oldalam Cikkírói bemutatkozóm erőd felfedezése tanfolyam A cikkeimet itt olvashatjátok

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük