Megjelent Kincses Anna Le petit noir, avagy az önbizalom öltöztet című önismereti könyve

Ez a könyv Neked szól! A nőnek, aki Önmagát választja. A nőnek, aki belelép az erejébe és megvalósítja Önmagát. A nőnek, aki az önbizalom ruháját előveszi a szekrényből, felveszi, elismeri és megéli. Ez a könyv Neked készült! A nőnek, aki nem fél szembenézni mindazzal, ami mindezt megakadályozza. A nőnek, aki kész elköteleződni Önmaga mellett és minden megtesz azért, hogy végre boldog, örömteli és teljes legyen az élete.

Ha hív ez az energia, válaszd Kincses Anna Le potit noir, avagy az önbizalom öltöztet című könyvét!

 Kincses Anna új Le petit noir, avagy az önbizalom öltöztet című önismereti könyvét, az alábbi linken tudod megrendelni a united pc kiadó jóvoltából 

 

Le petit noir, avagy az önbizalom öltöztet könyv megrendelés

 

Nézd az önbizalmat és az önmegvalósítást egy más nézőpontból!

 

  • A könyv kibontja, hogy az önbizalom nem különül el a nőiségtől, a nőiességtől, hanem olyan potenciál, ami minden nőben meg van, de visszahúzó energiák sokszor nem engedik láttatni és megélni.
  • A könyv segít feltárni azokat a visszahúzó energiákat, melyek nem engedik megélni azt a magabiztos és önbizalommal teli nőt, amit szeretnél.
  • Mutat olyan technikákat, melyekkel ezeket a visszahúzó energiákat el lehet engedni.
  • Rávilágít arra, hogyan lehet tudatos választásokkal örömtelibb jövőt teremteni.
  • Arra biztat, hogy vállald a felelősséget a döntéseidért, ezáltal kevesebb ítéletet fogalmazol meg önmagaddal és másokkal szemben.
  • A könyv foglalkozik a Női Lét tudatosságával, és az önelfogadással.
  • Elmondja, hogy az önbizalomhiány oka nagyon sokszor a gyerekkorban rögzült anyai-apai, családi minták, ítéletek és bírálatok.
  • Foglalkozik a múlt csalódásai miatt felhúzott falakkal, elhatárolódásokkal és elutasításokkal, melyek szintén kizárják, hogy megélhesd az önbizalmadat.

Az írónő mindezt tudatos, könnyed, humoros, néhol ironikus eleganciával, mazsolázva az életéből írja le az olvasónak.  

 

Le petit noir, azaz „a kis fekete”, az egyik legelegánsabb ruhadarab, amit egy nő hordhat. Stílusos, sugárzóan örök, klasszikus, ami nem nyeli el a nőt, hanem hagyja érvényesülni. A petit noir elismeri és engedi láttatni a nő önbizalmát. A maga egyszerűségében ragyogtatja azt, aki ezt a ruhadarabot választja az épp aktuális programjához. Lehet hétköznapokra, partikra, bálokra, a legkülönbözőbb összejövetelekre felvenni. A variációja végtelen, nem lehet megunni csak imádni és imádni. Az a nő, aki felhúzza, egy csapásra elvarázsolódik és ezt a varázslatot átadva elvarázsol mindenkit maga körül.

Le petit noir-hoz jól megy a gyöngy nyaklánc. Én az önbizalmat, és a könyvemben kibontott többi potenciált egy-egy gyöngyként képzelem el, amit külön is lehet vizsgálni a többi gyöngytől, de a nyaklánc részeként is szemlélhető. Az önbizalom nem különül el a nőiségemtől, a nőiességemtől hisz most nőként születtem le ebben a téridőben, és imádom. Nem különül el az önerőmtől, a tudatosságomtól, az önértékemtől, a kedvességemtől, a mosolyomtól és így tovább. Most arra kérlek, próbáld úgy szemlélni az életed, és az itt leírtakat, hogy bármilyen energiát, vagy tevékenységet elindítottál, az később is hat rád, és Te is hatsz rá. Például elkezded olvasni a könyvet, és az itt leírtak hatnak rád akkor is, ha már nem olvasod. Teszel-veszel és eszedbe jut egy két információ, ötlet és így tovább. Még egy példa. A gyöngynyaklánc is csak a kezedben, vagyis a nyakadon látszik egymást követő gyöngyszemek összességének, de ha a markodba teszed, teljes a káosz. Egyik gyöngyszem hegyén-hátán van a másiknak. Nem tudod hol az eleje és hol a vége. Egyszerre hatnak egymásra, egyik sem jobb, vagy több a másiknál. A benned látható vagy megbújó, és néha aktiválatlanul, dermedten alvó potenciálokat is így képzeld el. Ha az egyiket megéled, mondjuk, mosolyogsz a világra, az kézen fogja a kedvességet. A mosolygós kedvességtől magabiztosnak érzed magad. A magabiztosságtól elkezdesz ragyogni, ami csodálattal tölt el Téged és az embereket, akik rád néznek. A mosolygós, kedves, magabiztos ragyogás beaktiválja a könnyedségedet, a szexisségedet és az önerőd. Már kész is van az önbizalommal átitatott nő, aki elegánsan lépked az élet piros szőnyegén a kis feketéjében.

Kincses Anna-Le petit noir, avagy az önbizalom öltöztet

 

Tudatos Női Lét  motivátor, konzulens

Mi van, ha egy egészen más élet vár rád, a „sorsodon”, az előre megírt forgatókönyveden túl? Mi van, ha olyan dolgokat tudsz, amit el sem tudsz képzelni magadról, a párkapcsolatodról? Mi van, ha ez a tudás felszínre kerülne és megváltoztatná az eddigi életed sokkal örömtelibbé és bulisabbá ezzel? Mi van, ha elismerve az önerőd az életed varázslónője lennél? Ha megszeretnéd élni azt a nőt, aki igazából vagy, túl a félelmeiden és a falaidon túl, ha boldogabb párkapcsolatban szeretnél élni és azt érzed, hogy ehhez hozzájárulhatok, HÍVJ. Várlak szeretettel, Anna.

A könyvemet itt rendelheted meg, Le petit noir, avagy az önbizalom öltöztet

Szakértői oldalam

Cikkírói bemutatkozóm 

A cikkeimet itt olvashatjátok

Hirdetés

Kincses Anna

Tudatos Női Lét  motivátor, konzulens Mi van, ha egy egészen más élet vár rád, a „sorsodon”, az előre megírt forgatókönyveden túl? Mi van, ha olyan dolgokat tudsz, amit el sem tudsz képzelni magadról, a párkapcsolatodról? Mi van, ha ez a tudás felszínre kerülne és megváltoztatná az eddigi életed sokkal örömtelibbé és bulisabbá ezzel? Mi van, ha elismerve az önerőd az életed varázslónője lennél? Ha megszeretnéd élni azt a nőt, aki igazából vagy, túl a félelmeiden és a falaidon túl, ha boldogabb párkapcsolatban szeretnél élni és azt érzed, hogy ehhez hozzájárulhatok, HÍVJ. Várlak szeretettel, Anna. A könyvemet itt rendelheted meg, Le petit noir, avagy az önbizalom öltöztet Szakértői oldalam Cikkírói bemutatkozóm  A cikkeimet itt olvashatjátok

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.