Mi a kvantum tudatosság, kvantum szemlélet?

Mi a lényege a kvantumszintű gondolkodásnak, tudatosságnak és szemléletnek?

 

Megtapasztalni azt, hogy megfigyelője, teremtője és átalakítója vagy a valóságodnak. Amikor így gondolkodsz, szemlélsz, már nem különülsz el a világtól, mert tudod, hogy ezt a világot, valóságot te alakítod. Megtapasztalod, hogy minden mindennel összefügg! A szinkronicitás vagy, ahogy konyhanyelven hívjuk „véletlen” jelenlétére leszel figyelmes az életedben. De mint tudjuk véletlenek nincsenek.  🙂 

 

Összefüggések, ok-okozati törvények, vonzás törvénye, és a rezgés törvénye viszont van!

Itt ebben a gondolkodásban, szemléletben nincs helye az áldozatszerepnek, kivéve, ha te ezt választod, de akkor légy rá tudatos, hogy te tartod magadat ebben a drámában. Amikor egységben gondolkodsz, élsz és szemlélsz, többé nem tudsz elkülönülni, mert minden te vagy, amit a külvilágban látsz. A te belsőd vetül ki, ahogy gondolkodsz, ahogy élsz, amilyenek a hitrendszereid. Nincs többé probléma csak megoldandó feladat, és tudod, hogy ha keletkezik is valami ami megakaszt, annak megoldása is létezik már, hiszen probléma nélkül nincs megoldás sem. A kettő együtt létezhet csak, tehát amikor egy probléma keletkezik annak megoldása is létezik, csak egy másik szinten, egy másik nézőpontban, annak meglelésére nem árt, ha az elévült, bepárásodott szemüvegedet egy tágabb nézőpontúra cseréled le. Az sem árt, ha megfelelő nyitott kérdéseket teszel fel, amelyek szintén a kvantum szemlélet eszközei.

  • Hogyan oldhatom meg ezt a feladatot a lehető legjobban?
  • Mi kellene ahhoz, hogy más megoldás szülessen a megszokott helyett?
  • Hogyan tudom megváltoztatni a nézőpontomat, egy tágabb nézőpontra?

 

Amikor egy ideje unod a miértekre, és az azokra kapott válaszokat, és érzed, hogy nem visznek előrébb, akkor használhatsz más kérdéseket, amelyek tágabb értelmezést adhatnak az általad keresett válaszokra.

  • Hogyan tudhatom meg, mit kell tanulnom ebből az eseményből ami, ismétlődik az életemben?
  • Milyen módszer, nézőpont segíthet abban, hogy tágabb értelmezésben megértsem az életem miértjeit?

 

Tégy egy próbát, és edd fel a kérdéseidet, amiket szoktál:

  • Miért vagyok ilyen szerencsétlen?
  • Miért nem sikerül nekem semmi?

Nézd, meg milyen energiát képviselnek, érezd milyen érzések kavarognak benned. Mit érzel? Hogy érzed magad?

 

És ha eleget tapasztaltál, akkor tegyél fel másfajta kérdések:

  • Hogyan oldhatom fel az ismétlődő mintáimat?
  • Mi kellene ahhoz, hogy sikeresebb legyek abban, ami most foglalkoztat?

 

Milyen érzés más kérdésekben lenni? Érzel-e különbséget? Más az energetika? Gyakorolj, próbálkozz és tapasztalj.

A kvantum szemlélet nem hit kérdése, hogy hiszel-e abban, hogy működik, vagy sem hanem a megengedés! Megengedem, beengedem az életembe azokat az élményeket, eseményeket, amelyek építenek? Előbbre visznek? Emelnek?

A kvantum tudatosságban élni, azt jelenti, hogy megtaláltad a benned lévő tiszta tudatot, amely segít neked abban, hogy felold, átalakítsd az életed problémás területeit. Megtanít arra, hogy a szándék milyen fontos a tudatos teremtésben. Megtanít érezni azt, hogy hol van a blokkod, és miért nem tud megvalósulni az életedben az, amire vágysz!

Ezen szemlélet kialakításában segíthet a mátrix energetika, a kvantumszinkronizáció (a módszerről, technikájáról itt:

A BENNÜNK LÉVŐ TISZTA TUDAT EREJÉVEL VALÓ BELSŐ ÁTALAKULÁS TECHNIKÁJA

 

bármilyen technika, amely az információ alapú gyógyítással, szemlélettel foglalkozik. Az érzelmek teremtő erejének feltárása és megértése elsődleges szempont. A legtöbb kvantumtechnika a szív teremtő teréből indít változásokat, és mint tudjuk már, sokkal erőteljesebb tér, mint az agy energiatere.

A kvantum szemlélet birodalmában nincs lehetetlen, minden lehetséges és csoda, amely olyan változások, gyógyulások megtapasztalását teszi lehetővé, amit egyelőre az orvostudomány sem megmagyarázni, sem leutánozni nem tud. Mindenkinek hasznos megtapasztalást kívánok.  🙂 

Horváth Erzsébet

 

Ha úgy érzitek tetszett a cikk, és még többet szeretnétek olvasni tőlünk, akkor a facebook oldal kedvelés gombjára kattintva, beállíthatjátok, a követésünket. Mégpedig úgy, hogy a „megjelenés elsőként” gombra kattintotok rá. Ha tetszett osszátok meg a cikket, és köszönjük a hozzájárulásotokat a Kicsi Budoár Magazin népszerűsítéséhez.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.