Miért van szükségünk az Aura látására?

Az Aura színei és intenzitása, különösen a fej körüli és fölötti rész, nagyon speciális jelentéstartalommal bírnak. Valakinek az Auráját nézve láthatod a gondolatait, még mielőtt verbálisan is kifejezné őket.

 

Ha nem ért egyet azzal, amit mond, a hazugsága ténylegesen is látszik. Senki sem hazudhat előtted leplezetlenül. Nem hamisíthatjuk meg saját Auránkat. Mindenki számára láthatóvá válok az igazi természetünk és szándékaink.

 

Ezen kívül Auránk egyfajta spirituális kézjegy. Ha olyan embert látsz, akinek világos és tiszta Aurája van, biztos lehetsz benne, hogy jó szándékú és spirituálisan fejlett, még akkor is, ha szerény és nincs tudatában. Ugyanakkor, ha egy embernek szürke vagy sötét az Aurája, biztosra veheted, hogy tisztátalan szándékai vannak, mindegy, hogy mennyire műveltnek, jó kiállásúnak vagy jól öltözöttnek is tűnik az illető.

 

Alapvető fontosságú, hogy ellenőrizzük az Auráját bármely vallási vezetőnek, spirituális tanárnak, mesternek vagy gurunak. Ezeknek az embereknek egy tisztán kivehető aranysárga glória kell, hogy legyen a fejük körül. Ha nincs nekik, sokkal többre mész egyedül, mint velük.

 

Csatlakozni egy szektához vagy valláshoz, amit nem odavaló emberek vezetnek, nagyon veszélyes a tudatosságod számára. De hol a veszély?

Amikor eljön az ideje, hogy ténylegesen használd az információt, amit a tudatod erről az életedről tárol, előfordulhat, hogy közel semmi hasznosat nem találsz, ha az életed rituálék és más emberek csordájának a követésére fókuszálod.

 

Ilyen esetekben szükséges, hogy mindent újratanulj az elejétől kezdve. A legtöbb szektának, vallásnak, és politikai vezetőnek mindössze két dolog jár a fejében: a pénz és a hatalom, hogy irányíthassák az embereket. És ezt magad is láthatod az Aurájukban.

aura2

Az Aura olvasásával felfedezheted a test rendellenességeit (a betegségeket) jóval a fizikai tünetek megjelenése előtt. Az Aura tudatos irányításával képes vagy önmagad meggyógyítására.

A fizikai test gyógyítása semmi ahhoz képest, amit az Aura látása és olvasása jelenthet tudatod és spirituális fejlődésed számára.

Mindenkinek van Aurája. De a legtöbb embernek a Földön nagyon gyenge és zilált. Ez közvetlen következménye annak a materialista életszemléletnek, ami gátolja és elnyomja a tudat fejlődését, félelmet, irigységet, féltékenységet és hasonló érzelmeket nevelve az emberekben. Az ilyesfajta szemléletmód elnyomja az igaz természetüket, és ez az elfojtás az Aurájukban is megjelenik.

 

Amikor az emberek felismerik, hogy az Aurájuk mindenki más számára is látható és igen sokan látják, ügyelni fognak a gondolataikra. És megpróbálják majd látni és fejleszteni saját Aurájukat. A folyamat során jobbak és bölcsebbek lesznek, képesek arra, hogy felismerjék más emberek szándékait. Ennél fogva, az egész világ sokkal jobb lesz, ha mindenki megtanulja az Aura látását és megértését.

 

Forrás: Dr. Tom J. Chalko MSc, Ph.D. munkája

 

Holics-Mester Marianna

Zen Coach, Sámán gyógyító Szakértői oldalam Cikkírói bemutatkozóm Cikkeim  

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.