Mit adhat neked az érzéki vagy taoista masszázs?

Van egy érintés típus, amit érzéki érintésnek neveznek. Minél finomabb és minél lassabb az érintés, annál erőteljesebb és mélyebb hatása van, egészen a lényedig hat. Ahogy olvastad már előző írásomban, a szexuális energia az életenergiánk, amely a legerősebb gyógyító energia. Ha ezzel az érintéssel érnek a testedhez, az beindítja szervezeted öngyógyító folyamatait. 

 

Az érzéki érintéssel, kissé meditációs állapotot lehet elérni. Ebben az ellazult állapotban oldódhatnak tudatalatti blokkjaid és az izomfeszültségek. Ezért van az, hogy az érzéki vagy taoista masszázs rendkívüli stresszoldó módszer.

 

Egyéni, hogy a masszázs során kinél mi történik. Nincs garancia rá, sem ígéret, hogy ez vagy az fog megoldódni a kezelés során, rajtad múlik a végeredmény. A masszázs és én csak hozzájárulás lehetek neked, és az eredmény attól függ, hogy Te mit engedsz meg magadnak, és a testednek.

Az érzéki vagy taoista masszázs elősegíti, hogy az életenergia szabadabban áramoljon a testedben, és hatására tisztulnak az energia központjaid.

 

A testben áramló energiát az alsóbb csakráktól felfelé vezetve finomodik az életenergia, tisztább és nemesebb lesz. Az életenergiádat használhatod az életed több területén, másképp mint eddig. Hozzájárulhat, hogy megteremtsd azt az életet, amit élni szeretnél vagy megváltoztasd azt, ami most nem tetszik a valóságodba.

 

Növekszik a testtudatosság, az érzékek pedig finomodnak. Hasznos lehet azok számára is, akik valamilyen trauma miatt lezárták a testüket, a befogadásukat, hogy megóvják magukat a további sérülésektől. Ilyenkor a test érintésre nem ad semmilyen reakciót, olyan mintha bebetonozták volna. Érdemes ezzel foglalkozni, hisz a test kedveli az érintést, a szexualitásunkban pedig megélni a felszabadult őszinteség adta eufóriát igen kellemes érzés.

 

Ezt az érzéki vagy taoista masszázst szelíd terápiának nevezném. Hosszú évek óta masszírozok és tapasztalatom alapján még nem történt semmilyen erőteljes reakció. Ritkán előfordult sírás vagy nevetés, ami az oldódás jele, de ez nem okoz olyan erőteljes megborulást, mint több más eszköz vagy technika. 

A tudatosságról beszélnek manapság sokan. Mivel jelenleg ebben a testben élünk, ezt a testünkön keresztül érhetjük el. Ez a célja a jógának, meditációnak, egyéb technikáknak is. Lebonthatjuk, ha szeretnénk, azokat a saját magunk vagy mások által magunkra vett korlátokat, amelyek nélkül sokkal örömtelibb, könnyedebb életet élhetünk. Ha már most ilyen életed van, akkor gratulálok, élvezd és légy hálás magadnak.

 

Az érzéki vagy taoista masszázs hatására megjelenő életenergia többlet közelebb visz a boldogabb, egészségesebb élet megteremtéséhez. 

 

Az érzéki, vagy taoista masszázs technika által a blokkoldás a testen keresztül történik. A test emlékszik azokra a nem túl kedves élményekre, érintésekre, akár komolyabb traumákra, amelyeket mi adtunk magunknak vagy engedtünk, hogy mások tegyék velünk. Ezek gyengéden feloldhatók ezzel a masszázzsal. Ez vonatkozik az intim masszázs technikájára is. Van néhány fájdalmas, erőteljes jóni masszírozó technika, ezeket némely egzotikus országban alkalmazzák, mint erőteljes blokkoldást. 

 

Én szeretem a kedves, finom érintést, és a fájdalmas masszázsnak nem vagyok a híve. Szerintem a nem túl kedves élményeket, amelyeket a jóni már megtapasztalt, vagy akár abúzusként élt meg, ezeket nem hasonló élménnyel kellene kisütni. Persze ez csak az én nézőpontom. Az intim masszázs átélése során a belső szerveink is stimulálva vannak, hisz a nemi szerveken is vannak reflexpontok. 

 

Ahogy írtam, különböző blokkok hatására a test energiaáramlása megállhat vagy akadozhat. Az érzéki vagy taoista masszázs ezt beindítja és hozzájárulhat egy olyan változáshoz, amelyet ha választasz, akkor akár a partnereddel való együttlétben is örömtelien megtapasztalhatod. Például az együttlét minőségibb lehet, időtartamban is változhat. Közelebb kerülhetsz a saját és a másik testéhez is. Közelebb a saját lényedhez, amihez szintén a testen keresztül vezet az út.

  • Szeretnél valamit megváltoztatni a testeddel, a szexualitásoddal kapcsolatban?

A  érzéki vagy taoista masszázs alapja szinten bárki számára elsajátítható, egyéni oktatás keretében vagy pároknak is.

 

Várlak szeretettel, ha szeretnél egy különleges élménnyel gazdagodni. Ha választanád az érzéki vagy taoista masszázst vagy megtanulnád tőlem, kérlek, érdeklődj a weboldalamon található elérhetőségeken. Bármilyen kérdésre szívesen válaszolok. Köszönöm a figyelmeteket! Legyetek örömben 🙂

Érintés – intimitás terapeuta, Access bars kezelő, Alkotó művész

Szakértői oldalam

Cikkírói bemutatkozóm

Cikkeim

Havas Andi

Érintés - intimitás terapeuta, Access bars kezelő, Alkotó művész Szakértői oldalam Cikkírói bemutatkozóm Cikkeim

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.