Mitől szexi egy nő?

A kérdésem az volt a férfiak felé, hogy mitől szexi egy nő? A válaszok egyéni nézőpontok, amivel pont azt szerettem volna demonstrálni, hogy nekünk nőknek, nem lehet és nem is kell ezeknek megfelelni. Ha választjuk a saját szexualitásunkat, és megkérdezzük, hogy működik ez nekünk, akkor előbb utóbb elkezdjük élni, és áramlik bennünk mindenféle blokkok és korlátok nélkül. Az, hogy ez kívülről, hogy jelenik meg, mennyire vagyunk tudatosak rá, a testünkre az mindannyiunknál változó. A lényeg, hogy ismerjük meg ezt a részünket is, merjük használni és érezzük benne jól magunkat. Ez is az élet része, és az örömteli szexisség, nagyon felszabadító tud lenni. 

 

Van az a mondás, hogy egy nőben a legszexisebb az önbizalom. 

 

 

Köszönöm ennek az öt bátor férfinak, hogy jelentkezett erre a mini interjúra, és leírta, hogy Ő mit tart szexisnek egy nőben. Íme a válaszok:

Mitől is szexi egy nő? Igen jó kérdés. Azt hiszem, azt tudnám mondani inkább, hogy mitől nem?

Rengetegféle szexi dolog van, ami tetszhet egy Nőben és azt is mondhatnám, hogy mindegyikben más. Egyetlen esetben nem szexi egy nő szerintem, ha nem akar az lenni. Ha valami miatt esetleg valami önrejtő vagy önromboló program miatt nem szeretné megmutatni a nőiességét vagy netalán kifejezetten csúnyának akarja mutatni magát,- tudat alatt természetesen. Minden más esetben egy nő az szexi.

Persze megvannak a főbb pasis „szexi” jegyek legalábbis számomra. Egy telt formás mell látványa és egy formás fenék természetesen nagyon jó fantáziagerjesztő, de sokszor teljesen más vonások tudják megmozgatni az embert. Van, hogy egy nézés és egy mosoly komolyabb eredményt tud elérni és sokkal nagyobb „dögöt” áraszt, mint bármilyen csoda mell. Ami szerintem fontos, hogy minden Nő akarjon és legyen is tisztában a saját testének a kommunikációjával és azt hangsúlyozza, ami számára a legelőnyösebb. Illetve számomra a túlzások pont az ellenkezőjét váltják ki. A finoman „tálalt” dolgok sokkal bájosabbak és szerintem az eredmény is határozottan jobb. Nem akarok senkit megbántani, de ha durván van kipakolva a „báj”, akkor ne lepődjön meg, ha otromba és erőszakos a válasz.

Zsolt, 41 éves

Nincsenek ideáljaim, ami nekem szexi az teljesen változó, de leginkább az arányos szóval tudnám leírni. Arányos, formás fenék, mellek, kerek csípő, ami lehet széles is, de ne túlzóan. Van, aki a hosszú lábakért van oda, de én ezt nem osztom, ugyan olyan szexi lehet a “rövid is”.

Nekem egyértelműen a hosszú, haj tetszik, bár vannak nők, akiknek a rövid is jól áll. Egy csábos nézés is lehet szexi, és a szempilla spirál használata fokozza a pozitív hatást. Szeretem a szolid sminket is szerintem az egy olyan “kellék”, amitől a nő nőiesebb és szexisebb lesz. Egy jó illatú parfümöt is szexisnek találok. De van, akinek az “alap” illata is szexi, parfüm és deo nélkül is, mint például a feleségem illata. Szeretem a “természetes” kedvességet, ha valaki gondoskodó, komoly és értelmes. Általánosságban elmondható rólam, hogy nem szeretem, eltúlzott dolgokat semmiben.

Gábor, 30 éves

 

Mitől szexi egy nő? Ez szerintem elég szubjektív. Minden férfi más-más dolgot tart szexisnek egy nőben. Van, aki a vékony filigrán testalkatot részesíti előnyben, van aki, mint például én is, a telt idomokat szereti. Nekem a feleségem a legszebb, legszexisebb nő a világon. Imádom mindenét, szeretem az alakját, az egyéniségét, a lényét. Egységégében látom szexisnek Őt. Szerintem, aki megtalálja a párját egy életre, annak úgy is az a nő lesz a legszexisebb a világon.

Péter 41, éves

Mitől szexi egy nő? Sihedernyi koromban a melleket találtam izgatónak. A kis, formás melleket. Fontos volt, hogy karcsú legyen a lány. Most, picit érettebben, 47 évesen sokkal inkább a kisugárzás fontos. A habitus tud “felizgatni”. A mosoly, a mozdulatok, a kiáradó -lelki- szépség. No és a szép formás, nagy mellek.

Csaba, 47 éves

 

Először úgy találkozzam vele, hogy nem randizási célból, mint ember az emberrel, a hétköznapi életben. Legyen ez vásárlás, vagy akármilyen ügyintézés, bármi. Összehoz bennünket az élet, és nyilván szóba elegyedünk egymással. Aztán kialakulhat egy szimpla ismeretség, anélkül hogy bárkinek bármi célja lenne a másikkal. Az ismeretség megtartása esetén további szimpátia alakulhat. Emberileg, ha ez továbbfejlődik, eljuthat oda a kapcsolat, hogy vonzalom épül ki egymás iránt. Mindegy milyen a teste formája, öltözködése, személyisége, ezek csak külsőségek. A személyiség is külsőség, hisz az én személyiségem az enyém a te személyiséged a tied. Azt meglátni, érezni, ami a külsőségeket fenntartja, na, ez lehet a vonzó. A szexet, ha akarja a nő, belemehetek. De hiába minden külsőség, test, forma, illat, mi egyéb, ha nincs ott a benső, ami túl van a formákon, a személyiségen. Vonzó az a női lélekben, hogy magára ismerhet a férfi. Annyi a kulcs, hogy mit érzel a másik társaságában , amikor semmiféle pár/társ, kaland keresési célod nincs, csak a hétköznapi dolgok hoztak össze vele mint embertársaddal..

Anonim

A szexuális energia nem egyenlő a tényleges szexszel, de nem is zárja ki azt. A szexuális energia, egy hatalmas teremtő és befogadó pulzáló áradás. Egy olyan vitális energia, amivel számtalan potenciált megélhetsz, a kreativitásodon keresztül a bőségedig.

 

Teremthetsz vele, vagy fogadhatod is az élet ajándékait. Ha a szexuális energia harmonikusan áramlik benned, az hatalmas felhajtó erő tud lenni. Kapcsolatban van a női önértékeddel, nőiségeddel és nőiességeddel és az erőddel.  Ha hagyod ezt bárki által lerombolni, kihasználni, leértékelni, akkor a bűntudat és a szégyen lesz a társad. Lelki blokkokkal nem lehet orgazmikus gyönyöröket megélni, sem a párkapcsolatodban, sem a munkádban, vagy a hobbidban.

 

Nőiség és Párkapcsolati konzulens

Mi van, ha egy egészen más élet vár rád, a „sorsodon”, az előre megírt forgatókönyveden túl? Mi van, ha olyan dolgokat tudsz, amit el sem tudsz képzelni magadról, a párkapcsolatodról? Mi van, ha ez a tudás felszínre kerülne és megváltoztatná az eddigi életed sokkal örömtelibbé és bulisabbá ezzel? Mi van, ha elismerve az önerőd az életed varázslónője lennél? Ha megszeretnéd élni azt a nőt, aki igazából vagy, túl a félelmeiden és a falaidon túl, ha boldogabb párkapcsolatban szeretnél élni és azt érzed, hogy ehhez hozzájárulhatok, HÍVJ. Várlak szeretettel, Anna.

Szakértői oldalam

Cikkírói bemutatkozóm 

A cikkeimet itt olvashatjátok

Kincses Anna

Nőiség és Párkapcsolati konzulens Mi van, ha egy egészen más élet vár rád, a „sorsodon”, az előre megírt forgatókönyveden túl? Mi van, ha olyan dolgokat tudsz, amit el sem tudsz képzelni magadról, a párkapcsolatodról? Mi van, ha ez a tudás felszínre kerülne és megváltoztatná az eddigi életed sokkal örömtelibbé és bulisabbá ezzel? Mi van, ha elismerve az önerőd az életed varázslónője lennél? Ha megszeretnéd élni azt a nőt, aki igazából vagy, túl a félelmeiden és a falaidon túl, ha boldogabb párkapcsolatban szeretnél élni és azt érzed, hogy ehhez hozzájárulhatok, HÍVJ. Várlak szeretettel, Anna. Szakértői oldalam Cikkírói bemutatkozóm  A cikkeimet itt olvashatjátok

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.