Ne állj ellen a változásnak!

A változás hatalma címmel tart előadást Kósa Erika május végén, Budapesten. Az üzletasszony, aki maga is több változást élt át az elmúlt évtizedekben, arra buzdítja a hallgatóságot, hogy merjék megélni a fordulatot az életükben és ismerjék meg ezek hatalmát.

Kósa Erika, az ország egyik legismertebb üzletasszonya, akit évek óta Magyarország leggazdagabb asszonyaként tartanak számon.

Több mint negyedszázadot töltött a pénzügyi szakmában, két sikeres cégcsoportot épített fel társaival. 2016 végén megvált az általa alapított és irányított Consequit Group-tól, hogy megvalósítsa régi álmát a Kósa Erika Akadémiát.

Sok változás történt az életemben. Több olyan, amit én szerettem volna, hogy változzon, és legalább annyi, amit nem én akartam – amire nem voltam felkészülve mondta el Erika. – Sok évnyi tapasztalatból visszagondolva egyszerűbb lett volna megélni ezeket a változásokat, ha nyitottabban és tudatosabban fogadom és gyorsabban mozgósítom azokat a belső erőforrásokat, amelyek segíthettek volna a fejlődésben. Hiszek abban, hogy a változás jó, mert ez visz minket előre, segít a megújulásban, és az életünk pozitív szemléletében. A saját példámon, élettapasztalatomon keresztül szeretnék segíteni azoknak, a hallgatóknak, akik nyitottak a változásra. Hiszen már Hérakleitosz megmondta: Semmi sem állandó, csak a változás maga.”

A konferenciát május 23-án délután tartják Budapesten. Az érdeklődők addig sem maradnak hasznos tanácsok nélkül a sikeresebb élethez.

A Kósa Erika Akadémia Facebook oldalán Heti tedd meg címmel oszt meg az üzletasszony olyan egyszerű tanácsokat, amelyek egy-egy lépéssel közelebb visznek a sikerhez.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.