Négyes szex

Most bizonyára kíváncsian kezdenek bele az olvasásba a párkapcsolatban élő nők, mivel többségük áll már bizonyos kapcsolatban ezzel a témával. Általánosítsunk, mert csak akkor láthatunk összefüggéseket.

Hozzátartozik az egészhez még, hogy személy szerint nem a négyes ellen vagy a négyes mellett vagyok elkötelezett. Szóval vegyünk egy házaspárt, az “elterjedt” értelemben, heteroszexuális férfit és nőt, akik egészségesek fizikailag és mentálisan is. Ebben a felállásban, általában a férfi egy idő után felhozakodik párjánál, egy négyes szex kínálta plusz örömforrás témájával.

De miért? Mert, vagy unja a párját, vagy unja a pózokat, vagy unja a testi visszajelzéseket, vagy kevesli az aktusok számát, így aztán eredendően kielégületlen vagy nincs “megfelelő” erekciója és ezért kevésbé érzi magát férfinek.

A férfi olyan “szerkezet”, ami (aki) bármit képes megmagyarázni, ezért előadja a nőnek, hogy neki is jó lesz, egy másik férfi fogja kényeztetni, persze korántsem tudja, mit is mond és talál is ki, és azok milyen következményekhez vezethetnek. Először tegyük félre a másik párt, vagyis képzeljük azt, hogy csak magunkban és párunkban lehet a megvalósítás kulcsa. Nos, a férfi szeme előtt egy új nő teste lebeg, mivel a férfiak vizuálisak, ezt el is tudják képzelni. Mivel úgy gondolják -mert a legtöbben úgy gondolják-, hogy szexuális kapcsolatba léphetnek ezzel az új nővel, mindössze cserébe csak arra az időre kell átengedniük párjukat egy másik férfinek, hiszen ez nem jelenthet problémát.

A helyzet az, hogy a férfi nincs tisztában saját magával, úgy, amolyan komplex módon és párjával sem, sőt, mint nővel sem. Elég meredek kijelentéseknek tűnhetnek.

Először is az átlag férfi birtokolja a párját, attól, hogy esetleg nem féltékeny, még birtokol, tehát ha szembesül, hogy egy másik férfivel lenne a kedvese, az kizárt, és az, hogy a nő még élvezze is, az teljességgel felháborító számára. Egy ilyen valóság nem eredményez erekciót, akkor amikor megkaphatná a kívánt nőt.

De a nőnek az a szituáció, hogy egy másik férfivel kellene szexuális kapcsolatot létesítenie, egy megcsalás érzést vált ki és az, hogy a párja, a férfi, aki az övé, egy másik nővel élvezze a szexet, több, mint egy nagy csalódás és több, mint elszomorító. De még ha sikerül is lenyomni a gombócokat a torkokon és valahogy összejönnek az együttlétek, azok a legtöbb esetben nem hozzák az elképzelt örömöket, vágyakat, kielégülést, mert mindenkinek új a párja, újak a mozgások, újak az ingerküszöbök, tehát több ilyen együttlét kell az összecsiszolódáshoz.

Aztán még ott van egy másik kérdés is, hogy egymás előttiek az aktusok, vagy külön helyiségben? Van egy harmadik kérdés is, a párok megtartják-e maguknak a csókot a saját párjukkal, tehát ez egy cserénél marad-e tabu? Az ember egy biokémiai organizmus, mi történik, ha vonzódás alakul ki, a saját párunkból gyorsan kiszerethetünk. Persze ez nem egyenlő azzal, hogy a másikkal fogunk ezek után élni, hanem csak azt, hogy valami visszafordíthatatlanul megváltozik. A párok mindenre azzal válaszolnak, hogy az ő kapcsolatuk a legerősebb, de én azt gondolom, hogy ez nem ilyen kérdés.

Lehetne erről a témáról rengeteget írni, de gondolatébresztőnek biztosan elegendő és elgondolkodtató, ezért ebben az esetben is mérlegeljünk, mit érnek meg az új tapasztalások.

Lajtár Kornél

 

 

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Iránytű a női lét tudatos megéléséhez

Figyelem!

A cikkben található tartalom a médiaszolgáltatásokról és a tömegkommunikációról szóló törvény besorolása szerint kiskorúakra veszélyes kategóriába tartozik. Ha te kiskorú vagy, semmiképp ne nézd meg őket! Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot. Ha elmúltál 18 éves, kattints az igenre!