Nem tetszik a rendszer?

Nem tetszik a rendszer, ma már nem elég, ha szeretnek.

Nem elégedsz meg a szereppel!

Jó lennél, de a rossz benned él!

Nem állsz meg egy szerepnél, mert te rendeznél!

Egy szeletnek se jó lenni, ha te jobb szeretnél tortának.

Színház, hol valami élettel telit ígérnek, én nem látom csak holt tájnak. Aztán mindenki panaszkodik, pedig sosem az a kéz enged, amelyik tart. Nem az a szív törik, amelyik gyenge.

Táncolhatsz te a legszebben a tekintetek élén, de az a tánctér penge!

Egy világot akarj, csak magadnak. A kapuja legyen szerény, mert az a szegény, aki nem tudja, hogy a világ benned él. Nem te élsz benne!

Az menne? El tudnád képzelni? A világod kapuján ő a lakat, te a kulcs, így őrzitek azt párban, de a világ összeomlik, ha azt a lakatot nyitják még egy páran.

nem-tetszik-a-rendszer

Hogy szereti a Méh a virágot, mikor egyből másra száll? Maradj Maya! A szíved nem szeret, csak hazudik a szád! Minden virág elhiszi, hogy neked ő a világ, ha nyílik, de te érdek vagy és nem érted! Te nem akarsz a virágért lenni, a világ legyen érted!

Nem látlak másnak, csak háborgó vad tengernek. Valaki alkoholnak áldoz vagy épp vad kendernek mindegy mi az, csak szelídítsen meg!

Mert az ember ma fél, hogy fél és nem egész…,ezért tartozna. Ha gazdája lenne is tűrné, ha húznák, vonnák, mert hinné, hogy értékes.

Megveted magad, ha megvettek! Belátod, épp attól lettél olcsó, hogy drágán adtad! A tükör visszanéz rád, te régi önmagadat látod, Istent nem féled már.

Ki segít most rajtad?

Mester Ferenc

img1476182257885

 

One thought on “Nem tetszik a rendszer?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.