Németországi munkavállalásom története

Rengetegszer írtam már a fogadalmakról, nem véletlenül, hisz rengetegszer meg is szegjük őket. Van egy olyan mondás, hogy a fogadalmak azért valók, hogy megszegjük őket. Ezt biztos sokszor hallottátok vagy mondtátok már. Én is így jártam a németországi munkával. Mikor a népvándorlás elindult külföldre megfogadtam, hogy én biza soha, de soha nem fogok kint dolgozni. Telt múltaz idő, és lám a jött egy olyan ajánlat az élettől – természetesen én generáltam, csak nem voltam rá tudatos, – amit nem akartam kihagyni.

 

Tavaly előtt nyáron történt, de talán most érett meg bennem hogy elmeséljem Nektek a németországi munkavállalásom történetét, ami úgy ért engem, mint a villámcsapás.

 

Akkor tájt pont azon voltam, hogy egy fenntartható pénzügyi valóságot teremtsek, ami nekem működik, és ahogy nekem működik könnyedén. Folyamatosan használtam az Access Consciousness eszközöket, mint már sokszor leírtam Nektek, nekem ez jön be, ezekkel az eszközökkel, tudok a leggyorsabban és a legnagyobbat teremteni. Folyamatosan abban a kérdésben voltam, hogy – mi az a hihetetlen, lehetetlen és elképzelhetetlen könnyedség, ahogy pénzt teremtek most, és hihetővé lehetővé és elképzelhetővé válik kalandosan, és bulisan?

 

A barátnőm nem sokkal rá egy éjjel rám írt, hogy van egy munka külföldön, Németországban és mehetek, ha választom. Egy idős nénire kellene vigyáznom, ápolnom hat hétig, de nem megerőltető, nagyon jól fizetnek. Gondoljam át, és ha döntöttem, akkor szóljak másnap vissza, mert sürgős.

 

  • Ahogy, megkaptam az üzit elindult az agyalás részemről:
  • Nem tudok németül, hogy fogok kommunikálni.  
  • 3 nap múlva indulnom kell, hogy tudok elintézni mindent.  
  • Nagyon be vagyok sz@rva, ettől az új dologtól.
  • Hogy állom meg a helyem, hisz soha nem csináltam ilyet.
  • Stb., stb., stb.

 

Ment az agymaszturbáció rendesen, aztán rászóltam magamra, hogy állj már le! Igyekeztem középre kerülni, és sikerült. Van az Accessnek egy nagyon jó eszköze, ha döntés elé állsz, ez a „könnyed – nehéz”. Ráhangolódsz arra, amit eléd tesz az élet, és választhatsz. Aztán ami a könnyedebb, az az utad. Ki akarna súlyos nehéz terhekkel tovább menni? Én is így tettem, belementem energiával abba, ha maradok, abba is, ha megyek. Mi a könnyedebb? Ha megyek? Vagy ha maradok?  

 

Leírtam Nektek a kételyeimet, de mégis úgy döntöttem megyek, mert az sokkal, de sokkal nehezebb volt, hogy itthon üljek és sírjak a pénz miatt, miközben meg ott a lehetőség és én nem választom. Rájöttem a saját bőrömön, hogy a könnyedség nem azt jelenti, hogy üljek a popómon és nem kell csinálnom semmit. Még mindig könnyedebb volt kilépni a komfortzónámból, mint sajnáltatni magam.

 

Az elején nagyon szenvedtem, mert nem tudtam magam megértetni. Totál kész voltam, azt hittem bekattanok, de tovább csináltam. Folyamatosan abban a kérdésben voltam: Mi az a könnyedség, öröm és kaland, ami lehetek én itt a nénivel? Ez mentette meg az életem. Soha nem tanultam németül, de valahogy beleálltam magába a német nyelvbe, és az utolsó hetekben már kinn ültünk a nénivel az erkélyen és beszélgettünk. Megértett és én megértettem. Persze használtam fordítót is a telefonon, és azon is nagyokat nevettünk. Minden este pezsgőztünk vagy boroztunk, lazacot és finomabbnál finomabb kajákat ettünk. Jókat beszélgettünk, albumokat néztünk.

 

Nagyon megszerettük egymást, és az elválásnál a szemembe nézett, fogta a kezem és csak ennyit mondott: Anna, Danke euch allen, ich liebe dich! Elsírtam magam.

 

Minden megkaptam, sok pénzel, kalanddal, egy barát emlékével, és bulival jöttem haza. Még egyszer kimentem aztán már nem választottam ezt a munkát, de a könnyed és nehéz felismerésének tudatosságára, nagyon megtanított ez a németországi munkavállalásom.

Nőiség és Párkapcsolati konzulens

Mi van, ha egy egészen más élet vár rád, a „sorsodon”, az előre megírt forgatókönyveden túl? Mi van, ha olyan dolgokat tudsz, amit el sem tudsz képzelni magadról, a párkapcsolatodról? Mi van, ha ez a tudás felszínre kerülne és megváltoztatná az eddigi életed sokkal örömtelibbé és bulisabbá ezzel? Mi van, ha elismerve az önerőd az életed varázslónője lennél? Ha megszeretnéd élni azt a nőt, aki igazából vagy, túl a félelmeiden és a falaidon túl, ha boldogabb párkapcsolatban szeretnél élni és azt érzed, hogy ehhez hozzájárulhatok, HÍVJ. Várlak szeretettel, Anna.

Szakértői oldalam

Cikkírói bemutatkozóm 

A cikkeimet itt olvashatjátok

Kincses Anna

Nőiség és Párkapcsolati konzulens Mi van, ha egy egészen más élet vár rád, a „sorsodon”, az előre megírt forgatókönyveden túl? Mi van, ha olyan dolgokat tudsz, amit el sem tudsz képzelni magadról, a párkapcsolatodról? Mi van, ha ez a tudás felszínre kerülne és megváltoztatná az eddigi életed sokkal örömtelibbé és bulisabbá ezzel? Mi van, ha elismerve az önerőd az életed varázslónője lennél? Ha megszeretnéd élni azt a nőt, aki igazából vagy, túl a félelmeiden és a falaidon túl, ha boldogabb párkapcsolatban szeretnél élni és azt érzed, hogy ehhez hozzájárulhatok, HÍVJ. Várlak szeretettel, Anna. Szakértői oldalam Cikkírói bemutatkozóm  A cikkeimet itt olvashatjátok

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.