Osho Zen Tarot – Tükör kirakás

Az Osho Zen Tarot Tükör kirakást egy kapcsolat elemzéséhez használjuk. Lehet az párkapcsolat, barátság, szülő-gyermek kapcsolat vagy akár munkahelyi kapcsolatok.

 

Nagyon egyszerű a kártya pozíciók jelentése, viszont sok mindent megtudhatsz belőle. Az úgymond közös lapokból kiderül, hogy miben nyilvánul meg a két személy együttes kapcsolata, ugyanakkor láthatod az egyén hozzáállását is az adott viszonyhoz. Ebből kiderül, kinek vannak tisztább érzései, esetleg erősebb félelmei, gátlásai, ugyanakkor azt is látod, hogy ki a domináns személy a kapcsolatban. Kiderül, hogy mik azok a dolgok, amiken változtatni kell, hogy a dolog harmonikusabb legyen, vagy éppen már odáig fajult, hogy jobb tovább menni, és hagyni az egészet.

 

Egyes és négyes lap: A két személy külön- külön megnyilvánult viselkedése, reakciója a kapcsolatban.

 

Kettes és ötös lap: A két ember külön- külön érzelmi világa, az adott viszonyban.

 

Hármas és hatos lap: A résztvevők külön- külön gondolatai a kapcsolatról, a másik félről.

 

Hetes és tízes lap: Két ember együttműködése, egymás kiegészítése derül ki e két lap vizsgálatából. Konkrétabban a fizikai világban megnyilvánult kapcsolódás.

 

Nyolcas és tizenegyes lap: Két ember érzelmeinek összessége, amit energiáik hoznak létre közösen ebben a kapcsolatban.

 

Kilences és tizenkettes lap: Két ember gondolatainak összessége, amit energiáik hoznak létre közösen ebben a kapcsolatban. 
 

 

Holics-Mester Marianna

Zen Coach, Sámán gyógyító Szakértői oldalam Cikkírói bemutatkozóm Cikkeim

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.