Párkapcsolati csúszdák

Hatalmas utat tud bejárni egy párkapcsolat a félelmektől, a megfelelési és birtoklási vágytól, az elfogadásig és a kiteljesedésig.

 

Mi csajok gyakran beleesünk a tökéletesség és a megfelelés csapdájába, hogy mindenkinek „jók” legyünk. Az anyunak, az apunak, a gyerekeknek, a párunknak, a barátoknak, a háztartásnak, a munkahelynek, és még sorolhatnám tovább kinek és minek. Kitakarítunk a takarítónő előtt, nehogy megszóljon, hogy milyen rendetlen nőszemélyek vagyunk.

Csakhogy ez egy hatalmas csapda!!! Tökéletesség nem létezik, legfeljebb irányt mutat!

Engedjük meg magunknak a hibáinkat, mert megtanítják, merre ne menjünk! A megfelelési vágy alatt csak az ego növekszik és gyökere a félelem, hogy nem szeretnek, ha ÖNMAGUNKAT éljük.

 

A megfelelésben elsorvadunk és megöljük önmagunkban mindazt, amiért érdemes élni! Elsorvad a játékos kis huncut csajszi, aki bennünk él, az önszeretet, az önérték és a kreatív varázsló asszony énünk is.

 

Mi nők mindent túlanalizálunk, és túl sok elvárást fogalmazunk meg! Milyen legyen egy pár, és ha már megvan, akkor milyenné kell válnia! Nem mindegy milyen a pasi, ha szuper jó vele? Élvezzük és kész! Éljünk meg vele minden csodát, pillanatot, legyen az emberünk a Mi rezgésemelő berendezésünk! Hihihi. Miért is akarnánk megváltoztatni? Nem így szerettünk bele? Ha megváltozik, biztosak vagyunk benne, hogy a Mi irányunk Neki a jó irány? Ha változik, akkor azt magától tegye, a Mi példamutatásunkból! Az az igazi változás. Egy harmonikus kapcsolatban hagyjuk már egymást szárnyalni, ne szövegeljünk bele folyton egymás dolgaiba, hisz mi is vágyunk szabadságra. Igaz? Időre, és belső figyelemre, ami csak a miénk. Inkább emeljük egymásban a TÖBBET!

 

Vannak női dolgok, és vannak férfi dolgok. És ez így van rendjén.

 

Nem kell a pasinkat agyonnyaggatni a lelkizésünkkel, mert úgysem figyel ránk mindig. Az elmélyült beszélgetéseket hagyjuk intimebb pillanatokra, amikor a férfi JELEN van! Lát minket, tudjátok mind az Avatár című filmben. Akkor meghalljuk egymás lelkét, és egymásba kapcsolódva jutunk valamire.

Na, nem kompromisszumra, mert az megint megöli a párkapcsolatot, hanem elfogadásra!

 

Elfogadni a másságot a legnagyobb szeretet, erre csak Isten képes, de hát mi Istennők vagyunk vagy mi fene?! Lehet gyakorolni a párunkon, szerelmünkön, és legfőképpen ÖNMAGUNKON! Istennők vagyunk! Akkor éljük végre! Húzzuk ki magunkból a varázsasszony mivoltunkat és kezdjük használni!

 

Sokszor a párunktól tesszük függővé a létünket, elveszünk bennük, vagy épp fordítva elfelejtjük a férfit és belefeledkezünk a munkába, az anyaságba, vagy épp, hogy gyúrjuk kockásra a hasunkat. Ami önmagában csodálatos, ha megéljük életünk aspektusait, vágyait, hobbijait, de túl sok figyelemegységgel a párkapcsolat végéhez vezethet, mivel a férfi úgy fogja érezni, rá már nincs is szükség.

Másnál keres vigaszt, és mi nők, nagyon tudunk vigasztalni, még más pasiját is.

 

Mint mindenben, a párkapcsolatban is harmóniára kell törekedni. Tudom, hogy ebben a túlhajszolt világban sokan erre azt mondjátok „nem könnyű”. Minden fejben dől el, ha ezt választjuk, egyszer csak ott a megoldás. A párunk a Mi tükrünk, úgy, ahogy az egész világ is az. De mivel vele vagyunk a legintimebb viszonyban, sokat tudunk fejlődni egymás mellett, ha odafigyelünk magunkra! Felnagyítja a “nemszeretem” részeinket és rendesen meg tudja nyomni a piros gombot. Persze ez fordítva is igaz! A lehető legjobb, ha azonnal rendezzük ezeket a nézeteltéréseket, kommunikációval egymás közt, és csendes elmélyülésben önmagunkkal.

 

Az első és legfontosabb, hogy felelősséget vállaljunk a önmagunkért, mert ezzel a férfival élünk együtt. Bármilyen a párunk, MI VÁLASZTOTTUK!

Nőiség és Párkapcsolati konzulens, Access Bars testkezelő

Mi van, ha egy egészen más élet vár rád, a „sorsodon”, az előre megírt forgatókönyveden túl? Mi van, ha olyan dolgokat tudsz, amit el sem tudsz képzelni magadról, a párkapcsolatodról? Mi van, ha ez a tudás felszínre kerülne és megváltoztatná az eddigi életed sokkal örömtelibbé és bulisabbá ezzel? Mi van, ha elismerve az önerőd az életed varázslónője lennél? Ha megszeretnéd élni azt a nőt, aki igazából vagy, túl a félelmeiden és a falaidon túl, ha boldogabb párkapcsolatban szeretnél élni és azt érzed, hogy ehhez hozzájárulhatok, HÍVJ. Várlak szeretettel, Anna.

Kincses Anna

Nőiség és Párkapcsolati konzulens, Access Bars testkezelő Mi van, ha egy egészen más élet vár rád, a „sorsodon”, az előre megírt forgatókönyveden túl? Mi van, ha olyan dolgokat tudsz, amit el sem tudsz képzelni magadról, a párkapcsolatodról? Mi van, ha ez a tudás felszínre kerülne és megváltoztatná az eddigi életed sokkal örömtelibbé és bulisabbá ezzel? Mi van, ha elismerve az önerőd az életed varázslónője lennél? Ha megszeretnéd élni azt a nőt, aki igazából vagy, túl a félelmeiden és a falaidon túl, ha boldogabb párkapcsolatban szeretnél élni és azt érzed, hogy ehhez hozzájárulhatok, HÍVJ. Várlak szeretettel, Anna.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.