Pillangó, mint erőállat

Metamorfózis (átalakulás, változás), játékosság, könnyedség

Pillangó medicina:

 Ha a pillangó felbukkan az életünkben, akkor a bennünk rejlő erő és fejlődésünk következő, előttünk álló fokára figyelmeztet. Itt az idő, hogy felkészüljünk egy mélyebb, belső átalakulásra, régi létünk elhagyására, és ezáltal egy új élet elnyerésére.

 

 

Ahhoz, hogy egy új állapotot érjünk el, nagyon mélyre kell visszavonulnunk, be kell hálózzuk magunkat egy gubó tündöklő fényébe, és ki kell várjuk, amíg eljön a kibontakozás ideje. A pillangó arra ösztönöz, hogy hagyjuk magunk mögött a régit és az ismétlődőt, legyen szó gondolkodási módról, viselkedési sémáról, szokásokról, kapcsolatokról, vagy tárgyakról. Arra szólít fel, hogy koncentráljunk lényünk magjára, míg nem új színpompában, egy új életérzéssel, és új könnyedséggel ki nem lépünk a világ színpadára. Megmutatja, hogyan tudunk ellenállni a veszélyeknek és az élet kísértéseinek. Bevezet a tisztulási folyamatokba, és rábukkanhatunk szívünkben a forráshoz vezető útra.

 

 

Pozitív oldala:

A pillangó sokféle fajtáján keresztül azt mutatja, hogy egy metamorfózis mennyire különböző, és mégis minden egyes alkalommal egyedi tud lenni.

 

A pillangó arra buzdít, hogy vigyük el, az öröm, a gyógyulás és a szépség szelíd, csodás, kozmikus fényét az emberekhez, hogy nehéz és sötét időszakokban is újra emlékezhessenek, elpusztíthatatlan lelki természetünkre. A kibontakozás szimbólumaként a pillangó értünk van, aki állati erő nélkül, és a levegő boldog fuvallataként hat. A kozmikus fény ennek a szelíd gyógyító erőnek a hírnöke, elhív bennünket, hogy együtt csodáljuk a természet szépségét, színpompáját, és emlékeztet saját légies, színes oldalunkra.

 

 

Figyeljük a színekre, amelyeket a pillangó mutat! Megjelenése a mennyei birodalmak illatára emlékeztet bennünket, és lelkünk feltámadásának útját mutatja meg. Abban a pillanatban, amikor elszakadunk a mindennapoktól, és követjük álmainkat, megnyílik lelkünk világának kapuja. Ezután a pillangó emlékekhez álmokhoz, vágyakhoz, magasabb rendű célokhoz és ideákhoz vezet, és fogékonnyá tesz a kozmikus fényre, és a szív szavára. A halálon keresztül mutatja, az újjászületéshez vezető utat.

Negatív oldala:

A pillangó csapongást, nyughatatlanságot, bizonytalanságot jelent. Nyugtalan szellem, mivel álmait csak nagyon nehezen tudja valóra váltani, és nem képes megmaradni egy dolog mellet.

 

 

Affirmációi:

„Örömmel fogadom az életemben és a bensőmben következő változást.”

 

Forrás: Jeanne Ruland, Az állatok ereje végigkíséri életünket

 

Weboldalam: Tudatos Női Lét

Kincses Anna

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.