Ragyogó ötvenes nők!

Mikor megírtam a Lejárt szavatosság, avagy ragyogás ötven felé című cikkemet, nem is gondoltam, hogy ekkora sikere lesz. Én több mint egy évvel ezelőtt tettem fel magamnak ezt a kérdést, hogy –  Mit is kezdjek magammal?!

 

A gyerekek végérvényesen kiröpültek, a munkámban már nem volt öröm, valahogy bepunnyadtam, és ha a naptárra néztem görcs állt a gyomromba, hisz az évek csak szálltak és szálltak, hipp-hopp, már 48-nál tartottam. Mivel átfogó változásra vágytam, és szeretném a további életemet is egészségben, fittségben, alkotásban, kreativitásban és huncutságban megélni, elhatároztam, hogy nem hagyom magam összetöpörödni, beszűkülni, és elhervadni. Bulizni szerettem volna, újra érezni, hogy élek, kibontani a nőiségem és a nőiességem, minden számomra tápláló potenciálját.

 

Az irány megvolt, a szlogent is megcéloztam, RAGYOGVA ÖTVEN FELÉ! Ennek szellemében egy rovatot is létrehoztam a magazinban: RAGYOGÓ ÖTVENES NŐK címmel.

 

Ide írok minden tapasztalást, ébresztő gondolatot és bármit, ami megszólít ebben a tárgykörben. Nem hiszem, hanem tudom, hogy a fiatalság, nem egyenlő az életkorral. Mostanra sokkal több mindent élek meg magamból, mint azelőtt. Úgyhogy, ha Téged is szólít ez az energia, kíváncsivá tesz és választod, akkor gyere tarts velem, ragyogjon bennünk a NŐ, és minden egyéb potenciál, ami csak megélésre vár!

Most mit kezdjek az életemmel2

Amit most leírtam nagyon szépen hangzik, de, hogy csináltam, és csinálom a gyakorlatban? Amit most felsorolok, csak ébresztő jellegű, nem szentírás. Nekem működik, de lehet Neked nem, vagy csak máshogy. Tedd hozzá, a saját kreativitásodat, figyeld magad, és legyél éber az életed történéseire, hogy afelé haladj, amit szeretnél. Azt csak Te tudod megoldani, ne hárítsd másra, hisz mindenki csak segít önmagadhoz, tenni viszont Neked kell érte. Tehát legyél kérdésben:

 • Hogy lehetek, könnyed, örömteli, fiatalos, szexi stb. nőies NŐ?
 • Mit kell tennem, hogy így működjek?
 • Hogy tudom megélni Önmagam, azt, aki vagyok?
 • Mit bonthatok ki magamból, ami boldoggá tesz és örömömet lelem benne?
 • Hogy élhetem meg a nőiségemet és a nőiességemet, a legörömtelibb és bulisabb módon? Ennél a kérdésnél jött, hogy az Országos Miss Curvy Hungary Szépségverseny döntőse lettem, Lady kategóriában. Tanulmányoztam az Access Consciousness egyik technikáját a kérdéseket, és nálam bevált. Itt nincs válasz, mert az beszűkít, kérdezzek, és az Univerzum válaszol a számomra lehető legjobb módon, általában történések formájában. Ez se szentírás, ha más technika jön be, hogy segítse a változásodat, hajrá, tanulj, képezd és ébreszd magad. Legyél kreatív határ a csillagos ég. Milyen tudás (technika) segít ahhoz, hogy megéljem azt, amit szeretnék?

 

w.w.w.misscurvyhungary.hu, https://w.w.w.facebook.com/misscurvyhungary
w.w.w.misscurvyhungary.hu, https://w.w.w.facebook.com/misscurvyhungary

 

Néhány további adalék a változáshoz, a kérdések mellé:

 • Először is kiírom, hogy Tatarozás miatt zárva! Amikor önvizsgálatot tartok, vagy átalkotom, teremtem a valóságomat, szerem a nyugalmat és a békét körülöttem. Kizárom a „rohanó” világot és befelé figyelek, mi is az, amit igazán szeretnék tapasztalni, megélni. Sokszor volt, hogy szenzitív nő révén mások energiáját és információját lemásoltam, és azt hittem ez az amit igazán szeretnék csinálni, ez vagyok én. Amikor megvalósult, nem okozott örömet, tehát rá kellet jönnöm, hogy igaznak és őszintének kell lennem saját magam igényeivel szemben, mert csak akkor vagyok boldog.
 • A kérdések mellett, sokat mondom, hogy: Tudom, ami tudtató! És szinte hihetetlen módom kapom meg azokat az információkat, amikre épp szükségem van.
 • Sokszor leírom egy füzetbe, hogy mit szeretnék látni, tapasztalni és megélni a valóságomban. Pl: öröm, alkotás, kreativitás, fittség, mozgékonyság, önbizalom, magabiztosság, szex, intimitás, vidámság, nevetés, buli, játék, stb. Felszínre hozom a saját igényeimet, és játszadozok velük.
 • Beszélek önmagammal. Ez lehet furán hangzik, és aki hallaná rám küldené a hátul kötősöket, de engem megnyugtat az a tény, hogy azzal a Végtelen Lénnyel diskurálok, aki igazából vagyok.
 • Beszélek a testemmel is és a sejtjeimmel is. Mind a kettőnek tudata van. Ha hagyom, tökéletesen le tudja játszani a nekem legmegfelelőbb, és legharmonikusabb működést.
 • Ha a tudatalattimból feljönnek zavaró érzések, energiák vagy zavaró gondolatok mindeközben, ad hoc jelleggel, rendezem a soraimat. Itt szintén technikákat használok (Access Consciousness, Theta, Eft), de mint már mondtam, mindenki találja meg a számára legjobb tisztítási gyakorlatot.
 • Sokkal több mindenre mondok igent, mint nemet. Így visszatekintve az életemre rengeteg mindent szalajtottam el, félelemből, hitrendszerből, vagy csak lustaságból. Élni akarok, és nem az a nő lenni, aki csak olvassa, hogy mások hogy élnek.
 • Kreativitás! Kreativitás! Kreativitás! Hatalmas lett bennem a vágy az alkotásra, az önkifejezésre. A munkáimban mindig is jelen volt, de most teljesedett ki igazán az írással. Imádom, emel, csodálatos érzés. Igazi örömdrog. Itt is kérdésben vagyok, mi az, ami az enyém? Hogy tudom megélni benne az egyéniségemet, a saját stílusomat? És mi lehet még ennél is sokkal jobb? Alkoss, találj egy hobbit amit szeretsz.
 • Mozogni! Sokáig elhanyagoltam a testem, és bizony meghíztam. Az egészségem rendben van, de rájöttem, hogy a testemnek is áramlás kell, mert különben eldugul. Elkezdtem sétálni, aztán kocogni. És mi lehet még ennél is jobb? Ha csak tehetjük, megyünk a férjemmel a természetbe, és visszük a kutyánkat is. A természet stimulál, nyugtat és erőt ad. Pont azért vettünk kertes házat, hogy földeljem magam a kertészkedéssel. Biztos meg van az a mód, ahogy Te tudod felvenni a természettel a kapcsolatot. Sokat fog segíteni.

Most mit kezdjek az életemmel1

Találd meg Te is azt, ami segít abban, hogy átírhasd a saját valóságodat, ha döntöttél a változás mellett, úgy ahogy számodra a lehető legjobb. Ha bármi kérdésed van, vagy csak beszélgetnél, keress bátran, és ragyogjunk együtt ötven felé!

Nőiség és Párkapcsolati konzulens

Mi van, ha egy egészen más élet vár rád, a „sorsodon”, az előre megírt forgatókönyveden túl? Mi van, ha olyan dolgokat tudsz, amit el sem tudsz képzelni magadról, a párkapcsolatodról? Mi van, ha ez a tudás felszínre kerülne és megváltoztatná az eddigi életed sokkal örömtelibbé és bulisabbá ezzel? Mi van, ha elismerve az önerőd az életed varázslónője lennél? Ha megszeretnéd élni azt a nőt, aki igazából vagy, túl a félelmeiden és a falaidon túl, ha boldogabb párkapcsolatban szeretnél élni és azt érzed, hogy ehhez hozzájárulhatok, HÍVJ. Várlak szeretettel, Anna.

Szakértői oldalam

Cikkírói bemutatkozóm 

A cikkeimet itt olvashatjátok

Kincses Anna

Nőiség és Párkapcsolati konzulens Mi van, ha egy egészen más élet vár rád, a „sorsodon”, az előre megírt forgatókönyveden túl? Mi van, ha olyan dolgokat tudsz, amit el sem tudsz képzelni magadról, a párkapcsolatodról? Mi van, ha ez a tudás felszínre kerülne és megváltoztatná az eddigi életed sokkal örömtelibbé és bulisabbá ezzel? Mi van, ha elismerve az önerőd az életed varázslónője lennél? Ha megszeretnéd élni azt a nőt, aki igazából vagy, túl a félelmeiden és a falaidon túl, ha boldogabb párkapcsolatban szeretnél élni és azt érzed, hogy ehhez hozzájárulhatok, HÍVJ. Várlak szeretettel, Anna. Szakértői oldalam Cikkírói bemutatkozóm  A cikkeimet itt olvashatjátok

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.