Rezgésszint emelkedés

Ebben a fizikai valóságban amelyben élünk, a testünk kibocsájt rezgéseket, ha úgy tetszik elektromágneses impulzusokat, mint például az agy és a szív. Az utóbbi időben tudósok rájöttek, hogy a szív elektromágneses tere nagyobb, mint az agyé. Miért fontos ez? A spiritualitással foglalkozók tudják, hogy a szívcsakra gyógyító, átalakító teremtőtér, ami hatalmas.  

 

A szívcsakra tárolja az érzelmeinkkel kapcsolatos blokkokat, elakadásokat, de egyben azt is jelenti, hogy felszabadítva a szívünket, csodás egységélményeket élhetünk meg önmagunkkal és másokkal. Ez emeli a rezgésszintünket a könnyedség és öröm egyre magasabb tartományaiba.

Minél tisztábban és harmonikusabban működik a szívcsakra, annál erőteljesebb a lehetősége annak, hogy a szív teremtőteréből éljük az életünket, és képesek legyünk a megbocsájtásra, elfogadásra, együttműködésre, szeretetre, gyógyításra és alázatra. Az általunk kibocsájtott rezgések teljesen más szinteken közvetítenek üzeneteket a külvilág felé, mint a cselekedeteink és a gondolataink.

 

Ezen rezgések minősége vonzza magához azt, ami történik velünk.  Az alacsony rezgésű energiák megbetegítenek, mint például a düh, harag, gyűlölet, irigység, erőszakosság, félelem, utálat, megvetés, önbüntetés és hibás hitrendszerek. Ezek a fajta frekvenciák hasonló rezgéseket vonzanak be az életünkbe, még több gyűlölködő, negatív embert, eseményt vagy még több olyan történést, amely okot adhat a haragra. Ilyen lehet pl. olyan élethelyzet, amikor tudat alatt haragszunk a gazdagokra, mert vannak olyan értékítéleteink, tapasztalataink, belénk vésődött minták, amelyek közvetítik ezeket az üzeneteket. Ilyen esetben bevonzunk olyan embereket, szomszédokat, barátokat, akikkel azonos rezgésszinten tovább lehet szidni, gyűlölködni, megvetni a gazdagokat. Nem ismerjük fel, hogy közben titokban, tudat alatt mi is vágyunk erre a gazdagságra, de nem fogjuk megkapni, mert a gazdagságunk akadálya a saját gondolkodásunk, rezgéseink lesznek. Lehetséges az is, hogy olyan munkahelyre megyünk dolgozni, ahol körülöttünk mindenki gazdagabb, netán még könnyen is szerez pénzt, lehet nem is tisztességesen és akkor az elme, az egó, vállon veregetheti magát, hogy – na ugye megmondtam, hogy a gazdagok ilyenek, meg olyanok stb…

 

Amikor elindulunk az önismeret útján akkor ezekkel szembe fogunk találkozni, hiszen az utunk önmagunkon keresztül vezet. Az önismeret lényege, hogy felismerjük, hogy működik az elménk, az egónk, a tudatalattink, az érzelmeink, milyen berögzült minták és milyen hitrendszerek vannak bennünk.

 

Ezzel szemben, amikor felismerjük önmagunk „árnyék” tulajdonságait, személyiségeit és mozgatórugóit, az lehetőséget ad ezek feloldására, megértésére és elhagyására. Minél több felszedett lelki batyut letesztek, annál magasabb lesz a rezgésszintetek. Ez a célotok, a megtapasztalásaitok lényege.

  • Emeljétek a rezgésszinteteket!

Teljesen mindegy, hogy testi szinten kezditek el a méregtelenítési folyamatokat, akár életmódváltással, sporttal, jógával vagy étrend változással, mert a testi változást, átalakulást követi a lélek. És fordítva! Teljesen mindegy, hogy kintről befelé indultok el vagy bentről, kifele mert a változás követi azt! Csak csináljátok!

 

 

Amikor lelki szinten kezditek a rezgésszint emelést, a testetek is tisztulni fog, néha nem a legkellemesebb módon, mint például a hányás, hasmenés, kiütések, rövid távú fájdalom egy-egy testrészben mivel oda rakódik le a lélekemlék. Lehet még fejfájás, vagy bármilyen szokatlan tünet. Persze átmenetileg biztos, hogy vizsgázni fogtok, az egótok visszaránthat, hisztizik és toporzékol, ilyenkor muszáj beszélnetek vele, mint egy 3 éves gyerekkel. Mert az egótok kb. ott tart és olyanok is az igényei, ezért megtesz mindent, hogy megkapja, amit akar. Ha veszélyeztetve van a komfortzónája, mikor már nem tápláljátok a megszokott energiával a játszmáját, akkor megint jön a hiszti, a visszarángatás, mert fél, hogy nem gondoskodnak róla. Láttál már felnőtt embert hisztizni és toporzékolni, tombolni és úgy viselkedni, mint egy kisgyermeket? Na, ő az Ego! A spirituális tévhitekkel ellentétben az egót nem elpusztítani kell, hanem megérteni, megszelídíteni, megbarátkozni kell vele és a saját oldalunkra állítani.

  • Beszélgessetek az egótokkal!

Én meg szoktam szólítani! Kedves Ego! Kérlek, segíts abban, hogy ezt a változást könnyedén, egyszerűen véghez vigyem! Meg kell értened, hogy hosszútávon ez mindkettőnknek nagyon jó lesz! Segíts, hogy az erőddel, kitartásoddal ezt a célt elérjük…stb. Segíts nekem! Köszönöm neked! Hála! Valahogy így, vagy a számotokra a legintuitívebb módon. Meglátjátok ez célravezetőbb, mint harcolni vele és energiával duzzasztani, pumpálni belé, hogy aztán lássátok, ahogy ő győz! Higgyétek el a kedvesség, a szeretet, a kedves bánásmódnak az EGO sem tud ellenállni. És ezzel is máris emeltétek a saját rezgésszinteteket, a tudatosságotokat, és közelebb kerültetek egy lépéssel ahhoz a szinthez, ahol a teremtést játékos, könnyed és örömteli.

Horváth Erzsébet

Önismeret-fejlesztő tréner, Energetikai testkezelő facilitátor, Coach Szakértői oldalam Cikkírói bemutatkozóm Cikkeim

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.