Saját Univerzumod felfedezése

Mindenki a saját Univerzumán keresztül látja a világot. Ebből a minőségből tekint mindenre. Ezért van az, hogy soha nem tudsz megismerni senkit, csak általa önmagad!

 

Tükör az egész világ, a Te belső eszenciádat, minőségedet tükrözi vissza. A „külső” léted a Te kivetülésed, és ha belül Rendet teszel, helyükre kerülnek a dolgok, akkor „kívül” is Rend lesz. Például, ha te dühös vagy mindenkire, és haragszol az egész világra, az azt fogja eredményezni, hogy dühös társakat kapsz az élet nagy játszóterén. Vagy ha félsz és sokat gondolsz a félelmed tárgyára, akkor természetesen megteremted azt. A tézis egyszerűbb, mint gondolnád!

 

Azonos információ és azonos rezgés talál egymásra, és jön létre fizikai síkon. Minden, amit kibocsájtasz, teremt!

 

A gondolatok, melyeket pörgetsz nap, mint nap, amilyen lelkiállapotban vagy közben, ahogy beszélsz és cselekszel, mind-mind egy-egy adalék a teremtésedhez! Tudnod kell, hogy ezek mind-mind információk, melyeknek megvan az energiája és rezgése. Az az igazság, hogy szinte mindent, ami körül vesz, a tudattalanod teremti meg. Csak kavarog az elméd, játssza egymás után a párbeszédeket, és csak viszi az energiádat a hiány állapotába. Drámázol, sírsz-rísz, átkozod az életet, miért történik ez a sok rossz veled. – Azért Kedves, mert nem vagy Önmagaddal harmóniában és eltávolodtál a Forrástól.saját univerzum2

Figyeld végre magad tudatosan! Hányszor gondolsz vagy beszélsz a hiányról. Hiányzik a pénz, a munka, a társ, a szeretet, a barátság az egészség, és sorolhatnám még napestig. És figyeld meg, hányszor töltöd be tudatosan a teret a hiányod tárgyával. Szinte soha!

saját univerzum1Még szerencse, hogy ezek a negatív gondolatok, szavak alacsony frekvencián vannak, és nem tud hamar manifesztálódni, mert már rég kihalt volna a Föld! Minél közelebb kerülsz a Végtelen Lényedhez, annál kiegyensúlyozottabb és boldogabb leszel. Ha feloldod magadban a gátakat, elkezd áramolni az a Forrásenergia amely, áthat mindent és mindenkit, saját magadat is beleértve. Akkor már nem minősítesz annyiszor, hanem elfogadod a többi létezőben a másságot.

Ne törődj másokkal, hanem fedezd fel a saját univerzumod kiaknázatlan potenciáit! Fedezd, fel mi rejlik benned! Milyen erőket tudsz megmozgatni, milyen kalandokat tudsz tapasztalni?

Lépj ki a komfortzónádból, ha nem tetszik az élet, amit épp élsz, vágj bele valami újba! Köteleződj el valami cél mellett, lehet az maga a boldogság is, és kérdezd meg, hogy is kell eljutni oda?

Ha nem megy elsőre, menni fog másodszorra, csak ne add fel! Szeresd annyira magad, hogy egy könnyedebb, egységben lévő, örömteli, boldogabb életet teremts magadnak! Ülj be az Univerzumod közepébe és élvezd végre az egész játékot!

 

Nőiség és Párkapcsolati konzulens

Mi van, ha egy egészen más élet vár rád, a „sorsodon”, az előre megírt forgatókönyveden túl? Mi van, ha olyan dolgokat tudsz, amit el sem tudsz képzelni magadról, a párkapcsolatodról? Mi van, ha ez a tudás felszínre kerülne és megváltoztatná az eddigi életed sokkal örömtelibbé és bulisabbá ezzel? Mi van, ha elismerve az önerőd az életed varázslónője lennél? Ha megszeretnéd élni azt a nőt, aki igazából vagy, túl a félelmeiden és a falaidon túl, ha boldogabb párkapcsolatban szeretnél élni és azt érzed, hogy ehhez hozzájárulhatok, HÍVJ. Várlak szeretettel, Anna.

Szakértői oldalam

Cikkírói bemutatkozóm 

A cikkeimet itt olvashatjátok

Kincses Anna

Nőiség és Párkapcsolati konzulens Mi van, ha egy egészen más élet vár rád, a „sorsodon”, az előre megírt forgatókönyveden túl? Mi van, ha olyan dolgokat tudsz, amit el sem tudsz képzelni magadról, a párkapcsolatodról? Mi van, ha ez a tudás felszínre kerülne és megváltoztatná az eddigi életed sokkal örömtelibbé és bulisabbá ezzel? Mi van, ha elismerve az önerőd az életed varázslónője lennél? Ha megszeretnéd élni azt a nőt, aki igazából vagy, túl a félelmeiden és a falaidon túl, ha boldogabb párkapcsolatban szeretnél élni és azt érzed, hogy ehhez hozzájárulhatok, HÍVJ. Várlak szeretettel, Anna. Szakértői oldalam Cikkírói bemutatkozóm  A cikkeimet itt olvashatjátok

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.