SOHA NE ADD FEL!

Ha már eljutsz arra a pontra, hogy feladnád, akkor SOHA NE ADD FEL!

Tudom Kedves sokszor vagy fáradt, fásult, néha elkeseredett is, mert nem úgy mennek a dolgok, ahogy szeretnéd. Mintha minden összeesküdött volna ellened, csak a nehézséget érzed, a küzdelmet és a harcokat. Nincs erőd, nem tudod a megoldást, csak sodródsz az árral, hátha valahogy, valamikor jobbra fordul az életed.

 • Néha csak pislákol a fényed, mert olyan munkahelyen dolgozol, amit utálsz, és ha rád néz a főnök azzal a szúrós tekintetével, legszívesebben sikítanál egyet. Még egy ideges vásárló, vagy egy tapsikolós meeting, amitől már kiráz a hideg, mert annyira nem a Tied. De hát – kell a pénz! – alapon tovább gürizel és közben minden pillanatban kicsit belehalsz.
 • Néha kicsinálnak a rosszcsont gyerekeid, pedig Te annyira „jó” anya szeretnél lenni. Persze az is vagy, hisz imádod őket, de még magadnak se vallanád be, hogy ha jönne egy Dzsinn, akkor azt kérnéd, hogy eltűnhess egy pici időre, hogy végre kialudd magad és regenerálódj.
 • Néha a párod visz ki az észből, mert rendetlen, nem segít, nem figyel rád vagy épp az önbizalom hiányát kompenzálva csipkedi a szomszédasszony fenekét.
 • Néha a barátnőidből is elég, mert már a vállaid annyira nehezek, és még az Ő bajukat is magadra veszed. Mert hát milyen barátnő lennél, ha nem halnál bele Gizike és Timike szerelmi életébe kicsit Te is?
 • Néha anyud bűntudatkeltő programja akaszt be a jobbhorgost a gyomrodba, mert nem mész minden héten meglátogatni Őt, és nem szürcsölöd a húslevesét, miközben apádat szidja.
 • Néha csak egyszerűen és megfoghatatlanul sz@rul érzed magad, és nem tudod megfogalmazni miért. Már annyira fásult és fáradt vagy, hogy ezt az állapotod érzed igaznak és megváltoztathatatlannak.

Mikor mondod ki végre, hogy elég? Mikor húzod meg a határaidat, és törődsz magaddal minden nap tudatosan és táplálod önnön lényedet? Mikor engeded el azt a sok energiát és információt, amit másoktól átvettél, és azt hiszed, hogy a Tied, pedig csak idegen cuccok vannak rajtad? Biztos, hogy jó mások bőrébe bújni? Jól áll rajtad mások levetett rongya? Nem akarsz végre megszabadulni ezektől a terhektől? Mikor ismered el végre az erődet, ami csak arra vár, hogy előbukkanjon belőled és feltöltődj vele? Vagy Te is másokat szipolyozó vámpír akarsz lenni? Persze ezt is választhatod, de nem izgalmasabb önmagadra találni?

Kedves! Hol az önerőd? Kitől vetted be az a butaságot, hogy nincs választásod, és az élet csak ennyiből áll? Hol és mikor veszteddel el a varázshatalmadat? Hol vetted be, hogy az egész életed hideg acélba van vésve, és nincs annyi tűz benned, hogy felolvaszd, és újra formáld a valóságodat?

 

Az önerő nem független tőled, hisz Te magad vagy az. Az, hogy nincs, csak illúzió. Mindig is ott volt, és mindig is ott lesz. A Te választásod, hogy élsz vele, vagy tetszhalottként másokra vagy utalva.

 • Az önerővel élni azt jelenti, hogy vállalod önmagad, azt aki vagy, és élsz a teremtő hatalmaddal. Ha nem sikerül elsőre, akkor sikerül másodikra. Ha nem sikerül másodikra, akkor századikra sikerül, de SOHA NEM ADOD FEL!
 • Becsülöd önmagad, bármilyen is vagy. Ha ezt nem teszed meg, mások egyszerűen keresztül néznek rajtad, betörnek és ezzel kiadod az életed teremtését a kezedből. 
 • Nem félsz kérni az Univerzumtól, az emberektől, választasz, döntesz, kérdésben vagy és kibűvölöd magamból azt, ami neked a lehető legjobb. (Tapasztalatom szerint soha nem úgy érkezik, ahogy elvárod, ezért inkább ne tedd fix pontba a teremtésedet, hagyd szabadon áramolni őket.) 
 • Kimondod azt a bűvös szót, hogy NEM. És ha haragudni fog a családod, a barátnőd vagy a párod, akkor sem veszed át a batyujukat. 
 • Az önerő még ezer más dolog, ami Te potenciád, a Te csodás, és csak Te tudod előhúzni a bűvészkalapodból senki más. Senki nem fogja helyetted megcsinálni, hogy talpra állj, ha meg megcsinálja, az már nem a Te önerőd, hanem az övé. 

AZ ERŐ LEGYEN VELED ÉS SOHA NE ADD FEL!

Weboldalam: Tudatos Női Lét

Kincses Anna

 

 

 

 

Ha úgy érzitek tetszett a cikk, és még többet szeretnétek olvasni tőlünk, akkor a facebook oldal kedvelés gombjára kattintva, beállíthatjátok, a követésünket. Mégpedig úgy, hogy a „megjelenés elsőként” gombra kattintotok rá. Ha tetszett osszátok meg a cikket, és köszönjük a hozzájárulásotokat a Kicsi Budoár Magazin népszerűsítéséhez.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.