Bérces Virág

Facilitator,

Fényderítő,

Access Bars, Body, Facelift Facilitátor,

Bowen kezelő

 

 

A nézőpontod teremti a valóságodat és nem a valóság a nézőpontodat!

Szeretnél változtatni az életeden? Szeretnéd jobban érezni magad? Szeretnél egy jó párkapcsolatot, szeretnéd rendezni a konfliktusaidat, szeretnél gyógyulni, lefogyni, új munkát találni, több pénzt, utazgatni, jobban élvezni a testedet, többet kihozni az életedből, több önbizalmat, nagyobb teljesítményt, több sikert, boldogabb lenni?

 

Válts nézőpontot!

 

  • Milyen nézőpontjaid teremtették azt a valóságot, amit most élsz? Milyen új nézőpontjaid lehetnek, amik egy új, másik valóságot teremthetnek számodra?
  • Milyen képességeid, rejtett erőforrásid vannak, melyek létrehozzák számodra, amit szeretnél?
  • Gyakran azzal kezdek egy kezelést, konzultációt, hogy felteszem a kérdést, hogy igazából mit szeretnél? Ha bármit kérhetnél, mi lenne az?
  •  

Általában nagy sóhaj, huhh… Sokszor a célunkkal nem is vagyunk tisztában. Annyira a berögzült hogyan-okra fókuszálunk és hogy azt jól csináljuk, hogy már el is felejtjük, hogy valójában miért is tesszük.

Nekem ez egy izgalmas felfedezés az emberi lélek csodálatos rejtelmeibe és fényt deríteni a sötétben, a tudatalattiban megbúvó gubancokra és feloldani azt.

És ami még ennél is izgalmasabb teremteni a jövőt, alkotni, létrehozni, örömet, könnyedséget, boldogságot adni a világnak és fogadni a világból.

Abban tudok számodra hozzájárulás lenni, hogy kimozdítalak a beragadt helyzeteidből, nézőpontjaidból. Feloldjuk a korlátozásokat, amik benne tartanak abban, hogy sose válassz mást.

Elvárásmentes, megengedő teret biztosítok számodra.

Én nem szeretném, hogy Te megváltozz, boldogabb, vagy gazdagabb légy, nem szeretném, hogy meggyógyulj, vagy teremts mást az életedben.

Viszont, ha Te ezt szeretnéd, örömmel leszek Neked hozzájárulás ehhez, ha választod.

 

Módszerek, eszközök, melyeket használok:

Access consciousness® vagyis hozzáférés a tudatossághoz. A legegyszerűbb és legnagyszerűbb eszköz, amivel valaha is találkoztam. A leghatékonyabban segít annak elérésében, hogy a saját tudatosságod által teremtsd az életedet és legyél hozzájárulása a világnak és a világ Neked.

Access Bars® (isteni fejkezelés, mialatt törlődnek a berögzült, korlátozó nézőpontok az agyadból)

Access Body® kezelések. Könnyedséget adnak a testednek, mely által helyreállnak, rendeződnek benne azok a dolgok, amik szintén a korlátozások által jöttek létre, vagy szilárdultak be a testedbe)

Új Germán Medicina. Egy csodás biologikus rendszer. Segít, hogy a vesédbe lássak, de nem szilárdítok be semmit a nézőpontjai által.

Dúlaság –a női misztériumok, a születés misztériuma, az egész életre, teremtésre analogikus.

Sok kérdésre esszenciális válasz. Amilyen kezdet, olyan a vég, s minden, ami közte van. És mi más lehetséges még? Mi lehetséges akkor, ha az életben szerzett első benyomásunk fájdalmas emlékét kioldjuk a testből, s a lélekből egyaránt? Mennyi szabadságot adhat ez? Merni újat kezdeni, merni újrakezdeni, merni bármennyiszer újjászületni, akár minden nap, az a berögzült emlék nélkül, hogy ez fájdalmas, szenvedős és magányos?

A berögzült nézőpontok helyett azzal a kíváncsisággal, hogy milyen nagyszerű, dicsőséges és új csodás kalandok várnak ma rám?

Bowen – egy lágy, könnyű kötőszöveti manuálterápiás módszer.

Képes feloldani a kötőszövetben rögzült feszültségállapotokat, ezzel támogatva a test természetes öngyógyító, regeneráló, helyreállító mechanizmusait. A módszerek külön-külön vagy együtt, ötvözve őket is kiválóan működnek.

Szóbeli facilitálás, oldás, tisztítítás online is megoldható.

Access Bars®, Facelift és Body® tanfolyamokat is facilitálok, ha szívesen meg is tanulnád, akár saját magad örömére, vagy ha környezetednek szeretnél ezáltal hozzájárulás lenni, vagy akár az üzletedbe is beveheted, vagy üzletet építhetsz rá.

A folyamatban coaching eszközöket is használok, de önálló klasszikus coachingot nem csinálok. Mindenki más, minden eset egyedi, így testreszabott, hogy kinél, mikor milyen eszközt, vagy azok milyen kombinációját használom, vagy teszek rá javaslatot. Milyen közös teremtéseink lehetnek? Ha kíváncsi lettél, szeretettel várlak!

 

Önmagadba fektetés:

Egy konzultáció: 90 perc 10.000 Ft 

Kombinálva Access + Bowen: 120 perc 12.000 Ft

 

A cikkeimet itt olvashatjátok!

Elérhetőségeim:

E-mail: bowen.dula@gmail.com
Telefon: +36 70 421 9826