Berke Bianka Dóra

 

Intimitási és párkapcsolati tanácsadó

Léleklátó

Velem született képességként, léleklátóként érzékelem az emberek személyiségét, kisugárzását, érzéseit és gondolatait.

 

Észreveszem azt is, amit még Ők sem tudnak magukkal kapcsolatosan. Érzékelem mindazokat az energiákat, amik az áramlás útjában állnak, elakadásokat, blokkokat képeznek, és tisztán látom kinek mi a szerepe egy adott szituációban, miért nem úgy alakulnak a dolgai, ahogyan szeretné.

 

A leggyakrabban konkrét történéseket, összefüggéseket, de időnként szimbólumokat is látok. Magam elé tudom idézni a múltat, a jelent és a jövőt is.

Egybefüggően látom a generációs hálókat és a belőlük kiinduló elakadásokat, traumákat, amiket a jelenben visznek tovább az emberek anélkül, hogy minderről tudomásuk lenne.

 

Meglátom és meghallom mindazt, ami a családi történeteinkben ismétlődnek, egybeesnek, így tudok segíteni abban, hogy tisztábbá és érthetőbbé váljon életük. Tudatosan tudjanak szembe nézni azzal, kik és mik is Ők valójában.

Az elakadások, blokkok feltárásával és oldásával segítek visszaszerezni valódi sorsukat, hogy életüket úgy élhessék, ahogy azt valójában szeretnék. Végre azon az úton legyenek, amit Önmaguk terveztek, ne a szüleikét, nagyszüleikét, vagy elhunyt testvérük életét éljék, akiket tudattalanul helyettesítenek és ugyanolyan, vagy hasonló traumákat éljenek át.

 

Léleklátóként több éve hatékonyan oldok párkapcsolati, szexuális, egészségügyi és pénzügyi elakadásokat, blokkokat.

 

Elérhetőségeim

E-mail: berkebiankadora@gmail.com
Telefon: +36 70 247 1230 

 

Programfüzet