Csizmadia Attila

 

Természetgyógyász,

Blogger

 

 

 

Miért? Minek? Hogyan? Örök kérdéseink.

Az emberiség túl van sok-sok filozófiai áramlaton. A gondolkodó ember – a hosszú évezredek, évszázadok folyamán – számtalan válasszal próbálkozott a földi lét és az Univerzum megértésére.

Ma az információ parttalan áramlásának világában szinte egyszerre szembesülhetünk a válaszadási kísérletek hatalmas tárházával. Mit kezdjünk velük? Hogyan értsük meg? Hogyan hasznosítsuk, hogyan éljünk jól, jobban?
Hogyan legyünk szellemi emberek? Hogyan legyünk lelkiségünket, érzelmeinket megélők? És közben hogyan „járjunk jól” a földön? Hogyan tegyük minél jobban a dolgunkat?

Életem egyik célja olyan feladat felvállalása, amelyek az emberek életminőségének jobbá tételét szolgálja. A környezetemben történt esetek kapcsán kerültem közel a természetgyógyászathoz, miközben mindig foglalkoztattak az ember szellemiségének, gondolkodásának eredményei, valamit a lelki folyamatok hatása testünkre, egészségünkre.

Mélyen hiszek az öngyógyítási folyamatokban, és hogy a gyógyító ebben nagy segítséget tud nyújtani. A test-lélek-szellem hármas egységének egyensúlyára való törekvés segít minket abban, hogy harmóniában tudjuk élni önmagunkkal és a külvilággal. Ha az egyensúly átmenetileg megbomlik, az diszharmonikus állapotot hozhat létre. A természetgyógyászat és az integrált gondolkodás segíthet a pillanatnyi helyzet megértésében, az ok-okozatok feltárásában és a megoldás megtalálásában.

Hiszek abban is, hogy a több évezred alatt összegyűlt szellemi tudás hasznosítható a mindennapjaikban, segíti az eligazodásunkat a földi létben és az feladataink minél jobb ellátásában életünk bármely területén.

Örömömre szolgál, hogy számos témában (test, lélek, szellem, film, színház, zene, közterület) született írásaimat a Kicsi Budoár Női Magazin olvasóival is megoszthatom.

 

A cikkeimet itt olvashatjátok!

Elérhetőségeim:

E-mail: attila.csizmadia1@gmail.com
Weboldal: https://ergo-sum.hu/