Horváth Erzsébet

Önismeretfejlesztő tréner

Energetikai testkezelő facilitátor

Coach

Bach virágterapeuta

Kvantum terapeuta, író.

 

A terápiás és segítő, coaching beszélgetések során nagyon sok tapasztalatot szerezve, gazdagítva a látásmódomat, sok felismerésre jutottam, amit a cikkeim által is szívesen osztok meg másokkal.

A célom az, hogy felismerő beszélgetésekkel, önfejlesztő módszerek tanításával, nyitott kérdésekkel hozzájárulás lehessek azoknak, akik szeretnének tenni magukért, hogy harmonikusabb, boldogabb életet élhessenek, és rátaláljanak a saját útjukra, belső bölcsességükre, útmutatásaikra.

Ezt a folyamatot különböző általam komplexen összeállított testkezelésekkel támogatom meg.  Két éve jelent meg a könyvem Spirituális Takarító címmel, amely egy fejlődésregény, egy gyógyulás történetét írja le, felismerésekkel, rálátásokkal. Következő könyvem kiadása folyamatban van.

Fontos helyet foglal el az életemben a kreativitás, selyemre festek, zentagle azaz zenfirka stílusban rajzolok, amit nagyon élvezek, mert úgy érzem rátaláltam arra, ami örömet hoz a hétköznapjaimban, feltölt, ellazít. Ezekből a munkákból minden évben készül naptár, ami rendelhető. A műveimből üveglencsés ékszereket is készítek, számomra ez is az önkifejés egy része.

Egyéni mátrix energetika, kvantum gyógyítás tanfolyamokat, önfejlesztő tréningek mellett selyemfestő tanfolyamokat tartok, amelyekre szeretettel várok minden érdeklődőt.
Önfejelsztő coaching, blokkoldó, facilitáló alkalmakra online is van lehetőség, testkezelésekre, Bach virág eszenciák személyre szabott összeállítását személyesen vagy előzetes beszélgetés alapján akár postán is tudok küldeni.

 

A cikkeimet itt olvashatjátok!

Elérhetőségeim:

E-mail: horvathbobe.trening@gmail.com
Telefon: +36 70 342 6441
Weboldal: A Lélek kertje
Közösségi oldalak: 
https://www.facebook.com/horvath.erzsebet.39
https://www.facebook.com/onismeretfejlesztes/
Skype: horvibobe