Kincses Anna

Nőiség és Párkapcsolati Konzulens

A Nőiséged tudatos megélésére nincs kész recept, hisz az éberségedre van bízva, mi működik Neked az adott pillanatban. A nőiességed tudatossága szólhat többek között önmagad választásáról, az életed felvállalásáról, a neked működő tudatos kapcsolatteremtésről, az ítélet mentes életről, a teremtő erődről, a női erőd elismeréséről, figyelemről, éberségről, a választás szabadságáról, és a kérdésben levésről.

Egy olyan nagyra becsült és tápláló kapcsolatról önmagaddal, hogy ha mind ezeket nem tudod élni 5 percen belül, akkor ezért nem bántod és hibáztatod önmagad. Szólhat még sok minden másról, ami a Te tudásod és képességed. Hisz itt pont ez a lényeg, hogy ébredj önmagadra, a neked működő kapcsolatokra, a Neked működő életre, legyen az bármilyen. Ha megengedésben vagy magaddal és végre elismered azt, ami számodra, és - nem a külvilág számára - a lehető legjobb, és választod is azt, akkor elindul a változás önmagad felé. Ha érzed, hogy ehhez a változásodhoz hozzá tudok járulni, keress és ébresztelek arra, amit Te tudsz.

  •  Mi kellene ahhoz, hogy tudd, fogadd és érzékeld, miként kell a nőiségedet tudatosan megélni, és milyen egy tápláló kapcsolatokban élni?

Mi az élet értelme?

Gondolatok

Konzultáció

Ha önmagad mellett köteleződsz el, az életed minden része, mint pl. nőiséged, nőiességed, önerőd, párkapcsolatod, kapcsolatod magaddal, tudatosságod is elkezd megváltozni.

Ez a változás, nem lesz mindig kellemes. A környezetezed döbbenten fogja tapasztalni, hogy már nem az csinálod és nem úgy, ahogy azt ők akarják. Lehetnek ebből konfliktusaid, felfordulhat minden körülötted, de tudd, hogy ez a káosz kell ahhoz, hogy valami új bontakozzon ki, ami sokkal örömtelibb az eddigi életednél. Lehet, hogy nem mindig fog tetszeni a körülötted lévőknek az új nő, akivé változol. Eközben felbukkanhatnak a múltadból olyan rétegek, amiket ha elengedsz, akkor az egész lényed könnyedebb lesz és elindul egy másmilyen életáramlás az eddiginél. Egy boldogabb, örömtelibb és élhetőbb!

A konzultáció alatt ránézünk a benned megbújó visszahúzó energiákra és oldjuk. Úgymint: 

  • Visszahúzó energiák, blokkok, falakat, elhatárolódás és elutasítás
  • Fix nézőpontok
  • Berögzült hitrendszerek
  • Családi minták
  • Másoktól átvett energiák és információk
  • Párhuzamos és mostani életed fogadalmai, szerződései és esküi
  • Minden olyan gátló tényező, ami nem engedi a haladásod, és, hogy azt az életet éld, ami Neked örömteli és boldog.

A visszahúzó energiák oldása a jövődhöz nem elég. Kell, hogy válasszad azt a jövőt, ami neked boldogságot hoz. Ezért a blokkoldások után ébresztelek a teremtő erődre, önerődre és arra, amit tudsz és, hogy merj egy boldog és örömteli jövőt, párkapcsolatot választani és megteremteni magadnak.  

Ha nyitott vagy rá akkor kapsz otthon végezhető technikákat is, hogy legyenek eszközök a kezedbe az önmunkára. 

Befektetés önmagadba: 10.000 Ft. 

A konzultáció ideje: 01:30 - 02:00 óra

Szeretném, ha tudnád:

Örömmel járulok a tudatosságodhoz, de nem leszek a "megmondó embered". Nem fogom megmondani, hogy hogy éld az életed, mit tegyél, mi legyél. Nem foglak semmilyen dogmához kötni téged, nem adok a szádba fix nézőpontokat és kész recepteket az életedhez. Viszont ébreszthetlek arra, hogy működik Neked a világod. Hogy lehetsz éber arra, hogy figyelj magadra, és, hogy tudd azt, amit tudsz.

Ha technikákat mutatok neked és nem csinálod, akkor az áhított változás sem fog megtörténni. Én helyetted a tetteket sem nem tudom, sem nem akarom megcsinálni. Ha elköteleződsz az mellet, hogy tudatosodni akarsz, vagy egy örömteli párkapcsolatot akkor tegyél is érte. Követeld meg magadtól, hogy mindent megteszel önmagadért!

Alkotás,motiváció

Vélemény a konzulensi munkámról:

"Régóta ismerem Ancsit. Gyógyításait, tanításait sokáig csak kívülről figyeltem, de mint tudjuk, nem ugyanazt gondoljuk az úszásról a medence szélén állva és amikor nyakig benne vagyunk. Életem legnagyobb krízisében fordultam hozzá segítségért. Nehezen leírható, hogy mit is csinált, de végtelen elfogadással, szeretettel, ítéletmentességgel fordult felém. Az összes "eszközével" lényével, tudásával segített a megértésben és ami ennél is fontosabb, a gyógyulásban. Ha oldani kellett, oldott, ha tölteni kellett töltött, ha kellett helyre rakta az agyam és felrázott. Nem nélkülem csinálta, nem helyettem csinálta, hanem velem és értem. Ezzel megtanította azt is, hogy nélküle és helyette is képes legyek a forrásból és önmagamból újraépülni. Azt mondják, minden betegség, vagy krízis azért jön, hogy tudatszint emelkedés jöjjön létre. Ha ez nem történik meg, nem volt értelme sem a betegségnek, sem a gyógyításnak. Ancsi nem nyúl bele, nem avatkozik bele semmibe, csak segíti a tudatszint emelkedést, ezzel egyensúlyt teremtve. Hála és köszönet van bennem iránta. Szívből ajánlom mindenkinek, aki elkötelezett önmaga jóléte, szeretete, megismerése és fejlődése mellett."

Virág

Elérhetőségeim

Email: tudatosnoilet@gmail.com

Telefon: +36 70 368 2680

Cím: 1188 Budapest, Kölcsey u. 157