Kincses Anna

 

 Nőiség és Párkapcsolati konzulens, Access Bars kezelő 

 

A Nőiséged tudatos megélésére nincs kész recept, hisz az éberségedre van bízva, mi működik Neked az adott pillanatban. A nőiességed tudatossága szólhat többek között önmagad választásáról, az életed felvállalásáról, a neked működő tudatos kapcsolatteremtésről, az ítélet mentes életről, a teremtő erődről, a női erőd elismeréséről, figyelemről, éberségről, a választás szabadságáról, és a kérdésben levésről.

 

Ha önmagadat mellett köteleződsz el, az életed minden egyes területe, mint pl. a női léted, nőiséged, nőiességed, önerőd, párkapcsolatod, kapcsolatod magaddal, tudatosságod is elkezd megváltozni.

 

Ha érzed, hogy ehhez a változásodhoz hozzá tudok járulni, keres és ébresztelek arra, amit Te tudsz. Hogy mi motivált ebben? Mindig arra gondolok, ha én meg tudtam csinálni, hogy tudatosan élem az életem, akkor más is megtudja, akit érdekel és nyitott rá. Ha én kaptam hozzá segítő hozzájárulást, akkor a tanácsadásaim által, másokat is ébreszthetek a saját tudására, akik a változást választják.

 

Az a lényeg, hogy ébredj önmagadra, a neked működő kapcsolatokra, mint önmagaddal, mint a pároddal. Ébredj a Neked működő életre, legyen az bármilyen. Ha megengedésben vagy magaddal és végre elismered azt, ami számodra, és – nem a külvilág számára – a lehető legjobb, és választod is azt, akkor elindul a változás önmagad felé.

 

Mi kellene ahhoz, hogy tudd, fogadd, érzékeld, miként kell a nőiségedet tudatosan megélni, és milyen egy tápláló párkapcsolatokban élni?

 

Más írta rólam: 

“Régóta ismerem Ancsit. Gyógyításait, tanításait sokáig csak kívülről figyeltem, de mint tudjuk, nem ugyanazt gondoljuk az úszásról a medence szélén állva és amikor nyakig benne vagyunk. Életem legnagyobb krízisében fordultam hozzá segítségért. Nehezen leírható, hogy mit is csinált, de végtelen elfogadással, szeretettel, ítéletmentességgel fordult felém. Az összes “eszközével” lényével, tudásával segített a megértésben és ami ennél is fontosabb, a gyógyulásban. Ha oldani kellett, oldott, ha tölteni kellett töltött, ha kellett helyre rakta az agyam és felrázott. Nem nélkülem csinálta, nem helyettem csinálta, hanem velem és értem. Ezzel megtanította azt is, hogy nélküle és helyette is képes legyek a forrásból és önmagamból újraépülni. Azt mondják, minden betegség, vagy krízis azért jön, hogy tudatszint emelkedés jöjjön létre. Ha ez nem történik meg, nem volt értelme sem a betegségnek, sem a gyógyításnak. Ancsi nem nyúl bele, nem avatkozik bele semmibe, csak segíti a tudatszint emelkedést, ezzel egyensúlyt teremtve. Hála és köszönet van bennem iránta. Szívből ajánlom mindenkinek, aki elkötelezett önmaga jóléte, szeretete, megismerése és fejlődése mellett. Virág” 

Ha engem választasz, oldjuk:

  • Blokkjaidat,
  • Fix nézőpontjaidat,
  • Berögzült rendszereidet,
  • Családi mintáidat,
  • Másoktól átvett energiákat és információkat,
  • Párhuzamos és mostani életed fogadalmait és esküit
  • Minden olyan gátló tényezőt, ami nem engedi a haladásod és az az életet élni, ami Neked örömteli és boldog.

 

A blokkok oldása a jövődhöz nem elég. Kell, hogy válasszad azt a jövőt, ami neked boldogságot hoz. Ezért a blokkoldások után és  ébresztelek a  nőiséged tudatosságára, a női önerődre, és arra, amit Te tudsz és, hogy merj egy boldog és örömteli jövőt, párkapcsolatot választani és megteremteni. 

 

Mi az Access Bars kezelés?

Az Access Bars kezelés lényege a fejen található speciális 32 pont érintése, ami által csökken a stressz, a szorongás, a félelem, a túlzott idegi aktivitás, a feszültség, az elmebajnokság. Általa az életed több területén következhet változás, mint például a kommunikáció, a párkapcsolat, a szex, az öröm megélése, a pénz, az üzlet- munkahely, az egészség, a test, a befogadás, a testsúly, alvási nehézségek.

 

A Bars kezelés alatt, olyan teret nyitok Neked és a Testednek, ahol elengedheted a több évnyi, fix nézőpontokat, hiedelmeket, blokkot, falakat, korlátokat, berögzült és nem működő, információkat és energiákat. Ez egy könnyed és tápláló folyamat, amiben sem agyalás, sem az irányítás nincs jelen, csak az, ami Neked működik. Ha leengeded a falaidat, akkor az elfogadásod és a befogadásod kinyílik és hozzájárul az életedhez, és ahhoz, ami Neked működik. A kezelésnek nem adok irányt, a lényed, a tested fantasztikus tudatossággal rendelkezik, tudni fogja mit kell elengednie.

 

Szeretettel várlak, és az első Bars kezelésedkor kapsz ajándékba egy arcmasszázst!

 Milyen hozzájárulás lehetek neked, és mit teremthetünk együtt? 

 

A cikkeimet itt olvashatjátok!

Elérhetőségeim
Email: tudatosnoilet@gmail.com
Telefon: +36 70 368 2680
Weboldal: Tudatos Női Lét Kincses Annával