Osho Zen Tarot-A Kelta kereszt kirakás
Az érintés varázsa
Amikor a férfi kiakaszt
Azt akarom, hogy tegyél boldoggá!
Fiatalabb Férfi a szerelmem! Borzasztó!?
Mindennapi mumusaink az érzelmek

Kincses Anna

 

Tudatos Női Lét és Párkapcsolati tanácsadó, Access Bars kezelő 

Imádom, hogy ebben a létidőmben nőként születtem le, és, hogy megtapasztaltam szinte lépésről-lépésre nőiségem, nőiességem és önerőm kibontakozását. Sok-sok idő telt el, míg végre elismertem az önerőm. Mivel elismertem, már nem kell bizonyítanom sem magamnak se másnak, „csak” megélnem.

 

A női erő a kedvességben, a lágyságban, a bájban egy mosolyban van, ami hegyeket tud mozgatni, és elbűvöli a férfiakat. Bizony a nőiességgel lehet manipulálni. És mielőtt felháborodnál, kedves női olvasom, gondolj bele abba, hogy már a léteddel manipulálsz és nem is kell ehhez nagyon csinálnod semmit. Ha csak jelen vagy, meg se kell szólalnod, már figyelnek rád, és nem csak a férfiak, hanem a nők is. Ez persze nem jelenti azt, hogy ne éljed az Amazon létedet, hisz amikor kell, bátran állj ki önmagadért megalkuvás nélkül.

Nagyon boldog, tápláló, nevetős, párkapcsolatban élek a férjemmel. A mostani párom, nem az első tartós párkapcsolati próbálkozásom. Elváltam, aztán sokáig  éltem egyedül. Az, hogy találkoztunk, sokban hozzájárult, hogy elengedtem azt a sok párkapcsolati illúziót, amit fiatalabb koromba bevettem. Elengedtem az összes olyan pasit, akik nem engem választottak, vagy csak szenvedés volt velük az élet.

 

Azt szoktam mondani, hogy annyira szeretem magam, hogy megengedtem, hogy ennyire szeressenek, ahogy most a férjem. Nekem működik a párkapcsolat, szeretek benne élni, és szeretem magam benne. Ha választod, életed e részére is ránézünk és ébredsz arra, hogy igazából milyen párkapcsolatot szeretnél, milyen párkapcsolat működik Neked, milyen párkapcsolat az, amiben önmagadként létezel.

 

Ha önmagadat mellett köteleződsz el, az életed minden egyes területe, mint pl. a női léted, nőiséged, nőiességed, önerőd, párkapcsolatod, kapcsolatod magaddal, tudatosságod is elkezd megváltozni.

 

Ez a változás, nem lesz mindig kellemes. A környezetezed döbbenten fogja tapasztalni, hogy már nem az csinálod és nem úgy, ahogy azt ők akarják. Lehetnek ebből konfliktusaid, felfordulhat minden körülötted, de tudd, hogy ez a káosz kell ahhoz, hogy valami új bontakozzon ki, ami sokkal örömtelibb az eddigi életednél. Lehet, hogy nem mindig fog tetszeni a körülötted lévőknek az új nő, akivé változol. Eközben felbukkanhatnak a múltadból olyan rétegek, amiket ha elengedsz, akkor a lelked, a tested könnyedebb lesz és elindul egy másmilyen életáramlás az eddiginél.

Ha érzed, hogy ehhez a változásodhoz hozzá tudok járulni, keres és ébresztelek arra, amit Te tudsz. Hogy mi motivált ebben? Mindig arra gondolok, ha én meg tudtam csinálni, hogy tudatosan élem az életem, akkor más is megtudja, akit érdekel és nyitott rá. Ha én kaptam hozzá segítő hozzájárulást, akkor a tanácsadásaim által, másokat is ébreszthetek a saját tudására, akik a változást választják.

 

Hisz itt pont ez a lényeg, hogy ébredj önmagadra, a neked működő kapcsolatokra, mint önmagaddal, mint a pároddal. Ébredj a Neked működő életre, legyen az bármilyen. Ha megengedésben vagy magaddal és végre elismered azt, ami számodra, és – nem a külvilág számára – a lehető legjobb, és választod is azt, akkor elindul a változás önmagad felé.

 Mi kellene ahhoz, hogy tudd, fogadd, érzékeld, miként kell Tudatos Nőként Létezni és milyen egy tápláló párkapcsolatokban élni?

Ha engem választasz, oldjuk:

  • Blokkjaidat,
  • Fix nézőpontjaidat,
  • Berögzült rendszereidet,
  • Családi mintáidat,
  • Másoktól átvett energiákat és információkat,
  • Párhuzamos és mostani életed fogadalmait és esküit
  • Minden olyan gátló tényezőt, ami nem engedi a haladásod és az az életet élni, ami Neked örömteli és boldog.

A blokkok oldása a jövődhöz nem elég. Kell, hogy válasszad azt a jövőt, ami neked boldogságot hoz. Ezért a blokkoldások után és  ébresztelek a teremtő a női önerődre, és arra, amit Te tudsz és, hogy merj egy boldog és örömteli jövőt, párkapcsolatot választani és megteremteni. 

Mi az Access Bars?

Az Access Bars kezelés lényege a fejen található speciális 32 pont érintése, ami által csökken a stressz, a szorongás, a félelem, a túlzott idegi aktivitás, a feszültség, az elmebajnokság. Általa az életed több területén következhet változás, mint például a kommunikáció, a párkapcsolat, a szex, az öröm megélése, a pénz, az üzlet- munkahely, az egészség, a test, a befogadás, a testsúly, alvási nehézségek.

 

A Bars kezelés alatt, olyan teret nyitok Neked és a Testednek, ahol elengedheted a több évnyi, fix nézőpontokat, hiedelmeket, blokkot, falakat, korlátokat, berögzült és nem működő, információkat és energiákat. Ez egy könnyed és tápláló folyamat, amiben sem agyalás, sem az irányítás nincs jelen, csak az, ami Neked működik. Ha leengeded a falaidat, akkor az elfogadásod és a befogadásod kinyílik és hozzájárul az életedhez, és ahhoz, ami Neked működik. A kezelésnek nem adok irányt, a lényed, a tested fantasztikus tudatossággal rendelkezik, tudni fogja mit kell elengednie.

Szeretettel várlak, és az első Bars kezelésedkor kapsz ajándékba egy arcmasszázst!

 Milyen hozzájárulás lehetek neked, és mit teremthetünk együtt? 

 

Elérhetőségeim
Email: tudatosnoilet@gmail.com
Telefon: +36 70 368 2680
Weboldal: Tudatos Női Lét Kincses Annával

 

Hirdetés