Szarvas, mint erőállat

Vitális energia, szellemi tudatosság, nyitottság

A szarvas fizikai síkon, vagy álomban is megjelenhet. A megjelenésétől függően kell értelmezni az itt leírtakat. Legyünk intuitívak és hallgassunk a belső sugallatra, ami elhozza a szarvas üzenetét nekünk.

A szarvas medicina:

A szarvas vitális energiát, dinamizmust hoz, és megőrzi ezeket számunkra. Így magunkban erőre és bátorságra találunk, hogy megkereshessük és könnyedén követhessük saját utunkat. A szarvas a tekintetünket a világ szépségeire tereli. De arra is int, hogy a világi dolgok iránt vonzódó tekintetünket a szellemi dimenziók felé is fordítsuk. Megtanít arra, hogy a szívünkkel lássunk.

Lelki ösvényünk kapujában áll, és arra ösztönöz, hogy kövessük őt belső világunkba, a csodák, a varázslatok és álmok világába. A szarvas emlékeztet álomképességünkre, szellemi gazdagságunkra, és mágikus adottságunkra, amellyel, fénybe vonhatjuk a világot. Arra szólít fel, hogy nyíljunk meg, és fedezzük fel, fejlesszük ki és hozzuk felszínre spirituális tehetségünket. Arra szólít fel, hogy a körülöttünk zajló eseményeket kezeljük körültekintően. Megmutatja, hogy léphetünk kapcsolatba szívünkön keresztül lelkivilágukkal. Arra buzdít, hogy a kommunikáció alatt maradjunk csendben és fogadjuk be az igazi üzenetet, reagáljunk rá okosan és megfelelően. megismertet a szó, a tett, és a jelenség mögötti energiákkal, és a jelenség mögötti energiák, láthatatlan hatásaival. Próbára teszi alkalmazkodóképességünket és a megfelelő időpont megérzésének képességét.

A szarvas békében él a közösségben, amivel arra emlékeztet, hogy barátságosan és békésen közelítsük meg társainkat, és csak akkor támadjunk – ilyenkor az jogos – ha új rendet kell kialakítani az életünkben. A szarvas az erejét táplálék formájában sok állat rendelkezésére bocsájtja, de mindig képes megújulni. Így kellene szívünk erejével sok embernek táplálékot adni, majd újra és újra visszahúzódni magunkba, hogy erőnket megújítsuk.

Természetesen, ha valaki meggondolatlanul belép a mezőnkbe, akkor a szarvas vitális energiánk őrzőjeként felökleli a betolakodót és kiűzi a mezőnkből, vagy tévútra tereli, hogy a betolakodó saját energiájával kerüljön szembe. 

Pozitív oldalát tekintve:

A szarvas megtanít arra, hogy fogadjuk be éber tekintettel a kozmosz bölcsességét, és más világok szavát. Ő egy sámán- és lélekállat, aki az energia formáinak sokféleségébe vezet be, és megtanít más testet és formát ölteni, valamint átérezni az energiákat. Az istenség követeként arra szólít, hogy emlékezzünk és fejezzük be, azokat a terveket, amelyekbe belekezdtünk. Kiélesíti az elménket, éberebbé és befogadóvá tesz szívünk kreatív energiáira éppúgy, mint az út menti veszélyekre.

Negatív oldalát tekintve:

A szarvas, felszínes, izgő-mozgó, nyughatatlan, bátortalan, hirtelen, félénk, valamint áldozathozatalra, pusztulásra, elterelésre, illúziókba ringatásra, megfutamodásra, meggyengült életenergiára, álcázásra, tárt ajtókra utal.

Affirmációi:

„Örökké szerencsés leszek mostantól, semmi nem akadályozhat meg benne.” – „Elindulok és a szépség előttem van; megyek, és a szépség a hátam mögött van; megyek, és a szépség mellettem van. A szépség körülvesz, és áthatja teljes lényemet.„

 

Forrás: Jeanne Ruland, Az állatok ereje végigkíséri életünket

Nőiség és Párkapcsolati konzulens

Mi van, ha egy egészen más élet vár rád, a „sorsodon”, az előre megírt forgatókönyveden túl? Mi van, ha olyan dolgokat tudsz, amit el sem tudsz képzelni magadról, a párkapcsolatodról? Mi van, ha ez a tudás felszínre kerülne és megváltoztatná az eddigi életed sokkal örömtelibbé és bulisabbá ezzel? Mi van, ha elismerve az önerőd az életed varázslónője lennél? Ha megszeretnéd élni azt a nőt, aki igazából vagy, túl a félelmeiden és a falaidon túl, ha boldogabb párkapcsolatban szeretnél élni és azt érzed, hogy ehhez hozzájárulhatok, HÍVJ. Várlak szeretettel, Anna.

Szakértői oldalam

Cikkírói bemutatkozóm 

A cikkeimet itt olvashatjátok

Kincses Anna

Nőiség és Párkapcsolati konzulens Mi van, ha egy egészen más élet vár rád, a „sorsodon”, az előre megírt forgatókönyveden túl? Mi van, ha olyan dolgokat tudsz, amit el sem tudsz képzelni magadról, a párkapcsolatodról? Mi van, ha ez a tudás felszínre kerülne és megváltoztatná az eddigi életed sokkal örömtelibbé és bulisabbá ezzel? Mi van, ha elismerve az önerőd az életed varázslónője lennél? Ha megszeretnéd élni azt a nőt, aki igazából vagy, túl a félelmeiden és a falaidon túl, ha boldogabb párkapcsolatban szeretnél élni és azt érzed, hogy ehhez hozzájárulhatok, HÍVJ. Várlak szeretettel, Anna. Szakértői oldalam Cikkírói bemutatkozóm  A cikkeimet itt olvashatjátok

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.