Szeretlek Budapest

Emlékszem mikor életem egyik legnagyobb döntését hoztam meg és hatalmas ugrással felköltöztem Pestre. Annyira akartam, annyi mindent tettem érte. Annyi minden húzott ebbe a városba, és mégis mikor ott ültem a kibontatlan dobozok között egymagam, csak sírtam. Boldognak kellet volna lennem, hogy megcsináltam és véghezvittem azt, amit választottam, de e helyett valami szörnyű fáradság lett úrrá rajtam. Nem voltak fix nézőpontok, megszokott sémák, szerkezetek és struktúrák. A szemem új tájakat látott, a szívemben új energiák mozdultak.

Szeretlek Budapest (2)

Sírtam az örömtől, az új élet lehetőségétől és a hálától, hogy megcsináltam. De elsirattam a múltat, a várost ahol születtem, felnőttem, feleség voltam és anya lettem. Elsirattam a lányaim ölelését, a barátaim pillantását, az otthont adó házak sziluettjét. A búcsú fájdalmának és örömének fura kavalkádja aztán elkísért abba a városba ahová önmagam új lényét hoztam.

Szeretlek Budapest

 

Sokan kérdezték tőlem, hogy hova készülök, hova költözök. Mikor mondtam, hogy Budapest, még annyi ítéletet és fix nézőpontot nem hallottam arról, hogy milyen rosszá teszem magam ezzel a választásommal. Sokan mondták, hogy utálják, nagy a tömeg és zajos, hogy az embere ilyenek, meg olyanok, nem figyelnek egymásra és itt minden stresszes. De leráztam magamról, minden nézőpontot, ami nem volt az enyém, mint kutya a bolhákat. Egyszerűen nem érdekelt ki mit mond, én a saját utamat jártam, azt követtem ami örömöt okozott nekem.

 

 

Nekem Budapest a szerelmet, a közös életet Petivel, a lehetőségeket jelentette és jelenti még mindig mindenkor. Szeretek itt élni, és nem tudom, hol van az a sok ítélet, amit felköltözéskor hallottam, mert bennem biztos nincs. Teremtetünk a férjemmel egy szép házat a külvárosban, ahol szeretek élni, szinte faluban lakom. Kertészkedhetek, amit imádok, sőt már olyan tökélyre fejlesztettem, hogy a környéken kertészmérnöknek hívnak. Érdekes, hogy pont itt tanultam meg fát metszeni a nagyvárosban és nem vidéken, pedig ott is éltem eleget. Itt kezdtem el írni, ami szintén szerelem. Itt indítottuk el a Mariannal, a Kicsi Budoár Női Magazint, pedig már Pécset is barátnők voltunk. Sok embert megismertem és remélem még fogok is. Szeretnék nyitni a minden felé ami hozzá ad az életemhez, és köszönöm azt amit eddig kaptam.

 

Budapest lehet, hogy zajos, koszos, stresszes és sok a bűnöző? Igen lehet, de az ráillik minden nagyvárosra. Csak, hogy én nem ezt veszem ki belőle. Menekülhetsz Te bármerre, egy csodaszép kis gyöngyszem falucskába, ahol a lelki békéket keresed. De ott nem fogod megtalálni, mert ez nem helyrajzi kérdés. Oda kell vinned magaddal, csak akkor tudod megélni mind azt, ami örömmel tölt el. Ha az örömödet máshol hagytad, és ennek a városnak nem engeded meg, hogy megajándékozzon vele, akkor itt nem is tudod megélni.

 

Mi az a nagyszerűség és öröm, amit fogadhatok Budapesttől? Mit adhatok én Budapestnek?

 

Szeretlek Budapest (3)

Budapest nekem egy nagy szelet torta, aminek minden szelete mással van megtöltve és ízesítve. Mindig azt a szeletet kóstolom meg ebből a tortából, amit épp megkívánok. Befogadott a város és ellát minden földi széppel és jóval. Köszönöm és hálás vagyok neki. Nekem ez a világom, az univerzumom, a valóságom.

 

Nem hiszem, hogy ehhez vajmi köze lenne Budapesthez. Budapest is csak van, semleges energia. Minden, amit itt élek meg azt bennem él, én táplálom örömmel, szeretettel és tartalommal. Olyan vele a kapcsolatom amit tudatosan megteremtek magamnak. Szeretlek Budapest.

 

Most itt lakom Budapesten, de bármi lehetséges. Mi lehet még ennél is sokkal jobb?

 

Nőiség és Párkapcsolati konzulens

Mi van, ha egy egészen más élet vár rád, a „sorsodon”, az előre megírt forgatókönyveden túl? Mi van, ha olyan dolgokat tudsz, amit el sem tudsz képzelni magadról, a párkapcsolatodról? Mi van, ha ez a tudás felszínre kerülne és megváltoztatná az eddigi életed sokkal örömtelibbé és bulisabbá ezzel? Mi van, ha elismerve az önerőd az életed varázslónője lennél? Ha megszeretnéd élni azt a nőt, aki igazából vagy, túl a félelmeiden és a falaidon túl, ha boldogabb párkapcsolatban szeretnél élni és azt érzed, hogy ehhez hozzájárulhatok, HÍVJ. Várlak szeretettel, Anna.

Szakértői oldalam

Cikkírói bemutatkozóm 

A cikkeimet itt olvashatjátok

Kincses Anna

Nőiség és Párkapcsolati konzulens Mi van, ha egy egészen más élet vár rád, a „sorsodon”, az előre megírt forgatókönyveden túl? Mi van, ha olyan dolgokat tudsz, amit el sem tudsz képzelni magadról, a párkapcsolatodról? Mi van, ha ez a tudás felszínre kerülne és megváltoztatná az eddigi életed sokkal örömtelibbé és bulisabbá ezzel? Mi van, ha elismerve az önerőd az életed varázslónője lennél? Ha megszeretnéd élni azt a nőt, aki igazából vagy, túl a félelmeiden és a falaidon túl, ha boldogabb párkapcsolatban szeretnél élni és azt érzed, hogy ehhez hozzájárulhatok, HÍVJ. Várlak szeretettel, Anna. Szakértői oldalam Cikkírói bemutatkozóm  A cikkeimet itt olvashatjátok

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.