Szex, szenvedély, gyönyör

Imádom a francia filmeket, és nemrég néztem egy thrillert amiben a főszereplő színésznő hatalmasat alakított. A film tavaly készült, amikor is a színésznő 63 éves volt. Simán meztelenkedett, és abszolút nem szégyellte a testét, és azt, ahogy élvezi a szexet. Az a könnyedség, ahogy játszott a szexuális energiákkal, árasztotta, élte, és ha úgy volt kedve elutasította, tanítani való. Tudom, ez csak egy film, és Ő egy színésznő, de most vonatkoztassunk el ettől. A szexualitásnak ezt a könnyedségét, a franciák az anyatejjel szívhatják magukba, ezt az irodalmuk, a festészetük és a költészetük is tanúsítja.

 

Mint nő számtalan módon viszonyulhatsz a saját szexualitásodhoz. Nagyon sok függ a szexuális kiteljesedésed megélésénél, hogy mit hoztál otthonról. Gyerekkorodban mennyire volt természetes a szexualitás, avagy bűnös, szégyellni való dolog volt. Persze lehet a szex, egy mellékes pacsmagolás is, amin minél előbb túl akarsz lenni, mert azt szívtad magadban otthon, hogy szóra sem érdemes. Ezért nem is beszéltetek róla. Tehát behunyod a szemed és közben azon agyalsz, mennyi mindent elvégezhetnél ez helyett a marhaság helyett. Ugye az a sok házi munka?

 
Rengeteg kérdés merül fel a szexszel kapcsolatban, és ha nem vagy rendben a saját szexualitásoddal és az igényeiddel, az elég sok idegeskedéshez és frusztrációhoz vezet. Nem is tudod, hogy mi a bajod, csak azt érzed valami nincs rendben, miközben szétfeszít ez a meg nem élt energia. Nem baj, ha ránézve feljönnek a tudatalattidból a blokkjaid és az elfojtásaid, legalább el tudod engedni őket. Lélegezz mélyeket, tedd őket egy nagy lufiba és had menjenek.

  • Érdekel a szex?
  • Megéled és kiéled a szexualitásodat?
  • Ha egyedül élsz, van-e szeretőd, vibrátorod? Ha párkapcsolatban vagy akkor is van? Teszel azért, hogy kielégülj?
  • Ha párkapcsolatban vagy tudod, újra és újra generálni a szexuális energiádat? El tudod még mindig csábítani a párodat az évek múlásával is?
  • Élvezed a szexet, vagy csak hagyod, hogy téged élvezzenek?
  • Csak manipulálsz vele? Vagy élvezed is, hogy manipulálsz? 
  • Befogadod-e az orgazmikus gyönyört, szenvedélyt és eksztázist?
  • Tudod-e, hogy mi jó neked, és felmered vállalni?
  • Mersz e kalandozni új vizeken, játszani, huncutkodni?

A szexuális energia nem egyenlő a tényleges szexszel, de nem is zárja ki azt. A szexuális energia, egy hatalmas teremtő és befogadó pulzáló áradás, életet adó energia.  Egy olyan vitális energia, amivel számtalan potenciált megélhetsz, a kreativitásodon keresztül a bőségedig.

 

Teremthetsz vele, vagy fogadhatod is az élet ajándékait. Ha a szexuális energia harmonikusan áramlik benned, az hatalmas felhajtó erő tud lenni. Kapcsolatban van a női önértékeddel, nőiségeddel, nőiességeddel és az erőddel. Ha hagyod ezt bárki által lerombolni, kihasználni, leértékelni, akkor a bűntudat és a szégyen lesz a társad. Lelki blokkokkal nem lehet orgazmikus gyönyöröket megélni, sem a párkapcsolatodban, sem a munkádban, vagy a hobbidban. A szexuális energia áthatja az életedet, ha engeded. Játszunk egy kicsit a szavakkal. Gyönyör – gyönyörködhetsz egy csodaszép virágban is. Szenvedély ­– szenvedélyesen szeretheted a hobbid is. Eksztázis – eksztázist élhetsz meg sportban, a munkádban, és így tovább.

 
Ha azt érzed, valami nem stimmel a szexben, nem úgy működik, ahogy Te azt szeretnéd, ne félj tenni érte. Rengeteg segítő van, aki támogatja a Te szexuális tudatosságodat, csak merd őket beengedni, merd kérni a segítségüket.

Weboldalam: Nőiség és párkapcsolati konzulens

Kincses Anna

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.