Szüzességünk titkai

Szüzességünk elvesztése életünk egyik jelentős, meghatározó élménye. Még is, a legtöbb esetben fel se merül annak a lehetősége, hogy ezt későbbi szexuális – párkapcsolati, illetve egyéb elakadásainkhoz kössük.

 

Terápiás munkám során sokszor tapasztaltam, hogy az első aktus minden apró részlete rendkívüli jelentőséggel bír, annak összes háttér élményeivel, emlékeivel együtt.

 

Az ott megtapasztalt illatok, ízek, nedvek, körülmények például összekapcsolódhatnak akár egy későbbi orális gyönyörszerzés teljes vagy részleges elutasításával, még akkor is, ha ennek a lehetősége az első alkalommal fel se merült.

 

Olyan hölgy is fordult hozzám, aki egy feszültséggel teli, kényszer és félelem légkörében vesztette el szüzességét. A későbbiek során derült ki, hogy akkor, ott, abban a pillanatban az ondó illatát is érezte, ami számára egy undorérzéssel párosult. A későbbiekben minden olyan szituációban, ahol megérezte ennek illatát, tudat alatt bekapcsolt a régi trauma, ami komoly párkapcsolati problémákat okozott.

Egy szülők által erőltetett, érzelmek nélküli kapcsolat révén elvesztett szüzesség fogyókúrás elakadással is összefügghet. Rendszeres súlyproblémával küzdő hölgy vendégem esetében – aki a diétáit kőkeményen tartotta – esténként négy sört megivott annak ellenére, hogy fogyókúrát romboló hatásával tisztában volt. Ezen blokk oldásánál derült ki, hogy annak idején az ártatlanságának elvesztését csak úgy tudta feldolgozni, hogy az eset után nagyobb mennyiségű sört ivott. Minden egyes alkalommal, amikor a nőiségét vélt, vagy valós sérelem érte /például kövérnek tartott testalkat /, sörrel kompenzálta.

Miért vonzódhat egy férfi a félhomályos swinger klubok erotikus légköréhez, és hogyan akadályozhatja mindez a családalapításban?

 

A segítségemet kérő fiatalember esetében komoly problémát okozott a meghitt partnerkapcsolat kialakítása, az intimitás részleges hiánya miatt. A terápiák alkalmával került felszínre első szexuális kapcsolatának és jelenlegi elakadásának összefüggése. Egy nyári tábor lányszállójára éjszaka beosonva szeretkezett barátnőjével egymás szüzességét elvéve. A szálláson ennek több lány is fültanúja volt. A lány elfojtott sikolyai, nyögései és a szomszéd ágyakról hallatszott maszturbálásra hasonlító sóhajtozások, az erotika fülledt légköre nagy hatást gyakorolt rá. Ezt az élményt a későbbiekben újra és újra szerette volna átélni, monogám kapcsolatban, azonban erre nem volt lehetősége. Végül, hogy vágyai kiutat találjanak, swinger klubokba kezdet járni. A gondok a családalapítási vágyaknál kezdődtek, amik nem voltak összeegyeztethetőek eddigi életével.

Miután minderre fény derült, és a blokkokat oldottuk, mára már több gyermekes családapa, boldog, monogám kapcsolatban.

 

Mint ahogy a fenti példákból is kiderül velem született képességként, léleklátóként érzékelem az emberek személyiségét, kisugárzását, érzéseit és gondolatait. Észreveszem azt is, amit még Ők sem tudnak magukkal kapcsolatosan. Érzékelem mindazokat az energiákat, amik az áramlás útjában állnak, elakadásokat, blokkokat képeznek, és tisztán látom kinek mi a szerepe egy adott szituációban, miért nem úgy alakulnak a dolgai, ahogyan szeretné.

 

A leggyakrabban konkrét történéseket, összefüggéseket, de időnként szimbólumokat is látok. Magam elé tudom idézni a múltat, a jelent és a jövőt is. Egybefüggően látom a generációs hálókat és a belőlük kiinduló elakadásokat, traumákat, amiket a jelenben visznek tovább az emberek anélkül, hogy minderről tudomásuk lenne. Meglátom és meghallom mindazt, ami a családi történeteinkben ismétlődnek, egybeesnek, így tudok segíteni abban, hogy tisztábbá és érthetőbbé váljon életük.

 

Tudatosan tudjanak szembe nézni azzal, kik és mik is Ők valójában. Az elakadások, blokkok feltárásával és oldásával segítek visszaszerezni valódi sorsukat, hogy életüket úgy élhessék, ahogy azt valójában szeretnék.

 

Végre azon az úton legyenek, amit Önmaguk terveztek, ne a szüleikét, nagyszüleikét, vagy elhunyt testvérük életét éljék, akiket tudattalanul helyettesítenek és ugyanolyan, vagy hasonló traumákat éljenek át.

Léleklátóként több éve hatékonyan oldok párkapcsolati, szexuális, egészségügyi és pénzügyi elakadásokat, blokkokat.

Berke Bianka

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.