TABUK NÉLKÜL – NŐKNEK AZ INTIM MASSZÁZSRÓL III. RÉSZ

Itt olvashatjátok a cikk első és második részét. Kellemes olvasást kívánok!

TABUK NÉLKÜL – NŐKNEK AZ INTIM MASSZÁZSRÓL I. RÉSZ

TABUK NÉLKÜL – NŐKNEK AZ INTIM MASSZÁZSRÓL II. RÉSZ

 

Hogy lesz vége a masszázsnak?

Ne úgy képzeld el, hogy vége, kész, felállunk. Amikor a tested ellazul, a szexuális energiák kirobbantak vagy elcsendesedtek, Andi még türelmes. Semmi nem történik azonnal, semmi kellemetlen, kijózanító, visszazökkentő. Pontosan olyan lassan, mint ahogy beléd hatolt vagy megérintett, ugyanolyan lassan távolodik el a testedtől. Észre sem veszed, hogy mikor húzta ki az ujját a hüvelyedből, vagy mikor érintette meg utoljára a Vénusz-dombodat, egyszerre már betakar, és az egésznek vége van. 

Ekkor sem kell felpattanni! Ha akarsz, még fekszel egy kicsit, van olyan, hogy ő letörölget, ha nagyon olajos vagy és még jólesik. Nem kell beszélni,- de persze lehet -, nem kell elemezni, nem kell gondolatokat megfogalmazni. Én masszázs közben mindig szeretnék, de ott a végén sosem tudok. Ezért próbáltam meg most megtenni.

 

Csak a jóni masszírozása tartozik bele az intim masszázsba? 

Ahogy írtam már, nem, hiszen a mell, a mell környéke, a mellbimbók is intim területnek nevezhetők. Ugyanígy a belső comb, a combtő vagy a térd hátsó része. Ezeket mind érinti a masszázs alatt. 

Sok nő számára azonban kiemelten érzéki terület a gyökércsakra, a popsi környéke. Több éve ismertem már Andit, amikor egyszer ezt ki tudtam mondani, meg tudtam fogalmazni neki. Azt hiszem, addig soha nem mertem szembesülni ezzel. A párkapcsolatomban sosem játszott szerepet, mint mondtam, nagy és löttyedt fenekem van, nem is gondoltam rá, hogy ez jó lehet. Nem tudtam, mit szeretnék, ezért rábíztam magam. Az érzékiség egy olyan új dimenzióját tapasztaltam meg akkor, amit azóta sem tudok felfogni. 

 

Hogy zajlik a popsi masszírozása?

A legegyszerűbb, ha egy henger alakú „valamit”, párna, ülőgarnitúra szivacsos eleme, törülközők, stb., a hasad alá teszel, és arra fekszel. Ettől a popsi kicsit megemelkedik, és jobban hozzáférhetővé válik. Ne szégyelld magad! Ebben nincs semmi rossz, csak annyi-annyi jó, amennyit el sem tudsz képzelni!

 

A popsi masszírozása valóban a külső rész, a fenék többszöri végigsimításával kezdődik. Andi gyakran összekapcsolja egy kis paskolással, ami ugyanúgy, mint a Vénusz-domb esetében, földöntúli érzés. Ne fenekelésre gondolj, nem olyan erős, csak kellemesen csíp, és természetesen nincs benne semmi büntető, vagy bármilyen olyan képzet, amit a fenekeléshez szoktak kapcsolni. Nagyon finom érzés, ahogy a két félgömböt paskolja, hozzá-hozzáérve a popsi lukhoz. A popsin az ánusz hasonló, mint a jóni masszázs esetében a clitoris. Olyan mély és érzéki gyönyört ad az érintése, amibe beleremegsz. Itt is „fenyeget” az orgazmus „veszélye”. A paskolgatások és simítások váltakoznak, érintve a popsi két lelógó „ráncát”, ami szintén igen erotikus terület számunkra. Innen halad lefelé, többször megérintve-megsimítva az ánuszt, a gátat, majd a Vénusz-dombot. 

A továbbiakban ugyanúgy halad, mint a jóni masszázsnál – bámulatos, hogy mennyire érzi a női testet akkor is, ha praktikusan itt nem látja, mit érint meg pontosan. Nem látja, de tudja! Bármikor érezheted azt, hogy mindjárt felrobbansz, ezt nem bírod, ilyenkor nyugodtan akkor fordulj meg, és következhet az, amit már leírtam a hanyatt kezdődő pozíciónál. Minden tőled függ, mindent te irányítasz!

 

Mire jó az intim masszázs?

  • Erről igen sok mindent találhatsz a neten. 
    Most inkább azt szeretném elmondani, hogy nekem személy szerint mi mindenben segített az elmúlt nyolc évben:

 

  • Segített megérteni, hogy egy rossz párkapcsolatban a magamat háttérbe szorító, „önfeláldozó” szexuális viszonyból ki lehet – sőt, ki is kell! – lépni. Ebben nem Andi adott tanácsot, ő soha nem minősítette semmilyen elejtett megjegyzésemet sem – én magam jöttem rá az idő előrehaladtával.

 

  • Segít abban, hogy elfogadjam magamat. A kilók ellen életem végéig harcolni fogok, de el tudom hinni, hogy van jogom és lehetőségem a gyönyör megélésre, ebben a testben, ami nekem van.

 

  • Segít az energiák felismerésében és mozgósításában. Az intim masszázs végén olyan energiák szabadulnak fel, amiket nem is lehet leírni. A masszázs után pedig kivétel nélkül mindig nyugodt, kisimult, elcsöndesedett tudatállapotba kerülök.

 

  • Segít fizikai fájdalmak legyőzésében. A svédmasszázs az izomfájdalmat, az intim masszázs a nekem gyakori menstruációs fájdalmakat enyhítette vagy szüntette meg hónapról hónapra.

 

  • Segít abban, hogy tisztábban lássam magam. Andival jó beszélgetni, mert nem úgy kérdez, mint akiről tudod, hogy el akar jutni valahova a kérdéseivel, és soha nem ad tanácsot, minden rád van bízva. Te viszont beszélsz, és közben megtalálod az utadat.

 

  • Megtanít arra, hogy adjak magamnak. Időt. Lehetőséget. Jó értelemben vett gátlástalanságot.

Egy egészen kivételes baráttal gazdagodtam általa. Talán az egyetlen olyan barátom ő, akinek a terheit nem én hordozom, akinél nem az a dolgom, hogy meghallgassam a problémáit, akivel önző módon inkább én teszem azt. A ruháimmal együtt levethetem az álcáimat, a viselt maszkjaimat, és csak én maradhatok, sallangok, smink, leplek nélkül. Akinek a társaságában jó lenni, aki feltölt, akitől csak jót kaptam, amióta ismerem.

 

Vágj bele! Mindezért. És még ezer más dologért, amit NEKED fog adni. Csak az első lépés nehéz, a többi jön magától.”

Forrás: Ági

Hirdetés

Havas Andi

Érintés - intimitás terapeuta, Access bars kezelő, Alkotó művész Szakértői oldalam Cikkírói bemutatkozóm Cikkeim

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük