Tanfolyam csak Hölgyeknek!

„Ha szárnyalni akarsz, gyógyítsd meg a gyökereid”

Ha szeretnéd megváltoztatni az életedet az alapoktól kezdve, akkor itt a helyed!
10 hónapig havonta 1 szombatot töltünk együtt.

Mit fog adni neked a szeptemberben induló tanfolyam?

  • Ha röviden szeretném megfogalmazni, akkor azt mondanám, mindent, ami egy Nő minőségi életéhez kell.
  • Ha problémák vannak az alapoknál, vagyis a fogantatásunk, magzati korunk, illetve a születésünk körül, akkor eleve kizárt, hogy teljes életet tudjunk élni.
  • Ha nem várt gyermekek voltunk, ha lánynak születtünk, de fiúnak vártak, ha elvesztettünk egy ikertestvért magzati korunkban, ha a megszületésünk nem volt problémamentes, vagy ha megszületésünk után elválasztottak az édesanyánktól, akkor életünkben megjelennek a gátak, amelyek nem engedik, hogy azt az életet éljük, amely valójában a szívünk szerinti élet lenne.
  • Ha az édesapa korán elhagyta a családot, ez a későbbi életünkben rengeteg, a férfiakhoz való viszonyunkban megjelenő problémát okozhat.

A későbbiekben, ha gyermekként agressziót, elnyomást, erőszakot, elhagyatottságot éltünk meg, akkor ezek a minták állandóan visszaköszönnek életünkben. Önbizalomhiány, önértékelési zavarok, önszabotázs jelenhet meg, illetve folyamatos elutasításokat és sikertelenséget élhetünk meg.
Átvehetjük tudat alatt szüleink terheit, a sorsukat, az érzéseiket. Ha elutasítjuk egyik szülőnket, azzal gátat emelünk életenergiánk szabad áramlásának. Ha elutasítjuk édesanyánkat, akkor a bennünk lévő női minőséget utasítjuk el. Ha elutasítjuk az édesapánkat, akkor a férfiakkal lesznek problémáink.

Ha nem vágjuk el az előző párkapcsolatok szálait, ha negatív érzések maradnak bennünk előző kapcsolatainkból, azzal gátat emelünk az új kapcsolat elé. A női minőség, a szexualitás rengetegszer traumatizálódhat, illetve átvehetjük azoknak a női őseinknek a sorsát, akik egyedül, gyermektelenül, magányban, lemondásban, depresszióban, stb éltek.

Ha nem tudjuk megélni örömben a szexualitásunkat, lehetséges, hogy női ágon létező traumákat hurcolunk magunkkal, vagy születésünk alatt keletkeztek blokkok. Ha női őseink közt volt olyan, aki erőszak áldozata lett, vagy halva született gyermeke, vagy esetleg ő halt meg szülés közben, az mind vezethet oda, hogy elutasítjuk a szexualitást, vagy kényszernek érezzük. 
A kapcsolatainkban elszenvedett kudarcok, bántások, félelmek, elutasítások szintén vezethetnek szexuális blokkokhoz.
Nem beszéltünk még az előző életekből származó kötődésekről, amelyek szintén falakat emelnek körénk.

 

Ha női betegségben szenvedsz, lehetséges, hogy tudat alatt hárítod a női minőség megélését, vagy a férfiakat.
Ha valaki hosszú ideig szenved egy rossz kapcsolatban, és nem tud belőle kilépni, az megteremtheti a kilépés lehetőségét pl. egy daganatos betegségben. Hiszen az is kilépés, csak más módon.
A női betegségek, ciszták, daganatok stb, mindig a nőiség megélésével kapcsolatos blokkokra hívják fel a figyelmet. 

 

A fent említett történéseken kívül természetesen még rengeteg olyan impulzus érhet bennünket, amely gátat emel közénk, és a boldog élet közé 
A sikertelenség, a folyamatos anyagi problémák, betegségek, magány, egyedüllét, örömtelenség, kilátástalanság, félelmek, stb megoldását is adja neked ez a tanfolyam. 
Hitrendszereket írunk át, negatív mintákat, blokkokat oldunk fel, meditálunk, manifesztálunk. 

Mindezek mellett segítséget kapunk az öltözködéshez, sminkeléshez, mozgáshoz, stb.

Vendégelőadóink: Sorselemző, Jógaoktató, Hangtálterapeuta, Access Bars terapeuta, Asztrológus, Metafizikus, stb.

 

Bővebb információ:

Lukács Tünde

E-mail: lukacs.tunde69@gmail.com

Tel: 06-30/970-1935

Szeretettel várunk!

Időpontok 2018-ban!

Szeptember 22.
Október 20.
November 17
December 08.

Családállító, Soulwork tréner, Kineziológus, Okleveles természetgyógyász

Szakértői oldalam

Cikkírói bemutatkozóm

Cikkeim

Lukács Tünde

Családállító, Soulwork tréner, Kineziológus, Okleveles természetgyógyász Szakértői oldalam Cikkírói bemutatkozóm Cikkeim

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.