Tanmese a Mesterről

A Mester egyik péntek délután kint üldögélt a tó partján, és elmerengett magában, visszapergetve eddigi életet.(Általában a Mesterek, vagy réten, tó vagy patakpartján üldögélnek a tanmesékben.) Vissza emlékezet, hogy több, mint tizenöt éve kereste Önmagát, először tudattalanul, aztán egyre tudatosabban és tudatosabban, míg rá nem jött, hogy, amit keres az már ott van, „csak” el kell ismerni, kibontani, és megélni. Aztán arra is tudatos lett, hogy csak annyit ismerhet meg önmagából, ami már nem ő.

 

Fejlődni akart és elvégzett számos tanfolyamot, kurzust, olvasott, tanult, meditált, gyakorolt, kutatta a jövő titkait, eközben nevekkel és formákkal ruházta fel magát. Visszaemlékezett, régebben mi volt kiírva az ajtóján, egy nagy táblára, és hatalmasat vigyorgott saját magán.

 

„Világmegváltó-áldástdobáló-angyaligyógyító-segíteniakaró-látó-alternatívmátrixguru-csillagnemzetségcsatornamédium-terapeutamester”

 

Azt gondolta, így majd jönnek a népek és segít és segít és segít. Folyamatosan írta ki a tanfolyamokat a facebookra, hívott boldog-boldogtalant a saját maga kreált eseményekre, amikre persze a kutya se ment el. Egyre vadabbul teremtett, vizualizált és pozitív állításokat mormogott reggeltől estig. Nem átallott felajánlani a segítségét azoknak, akik nem is kértek belőle. A spiri-egója megkövetelte a színjátékot is, folyton áldást dobált, miközben negédes mosollyal tekintett mindenkire.

 
Most már hangosan röhögött magán. Átlátta miért nem működött a varázshatalma. Miközben erőszakkal akarta megteremteni az egója által elképzelt életet, teljesen eltávolodott Önmagától, és attól, amit igazából akart. Aztán rájött, hogy ez így nem megy tovább, mert nem Önmagát élte, hanem mások valóságát kergette, miközben irigykedett, hogy nekik sikerült az, ami neki nem.  Elhatározta, hogy visszatalál a saját útjára és kibontja azt, aki valójában Ő.

 

Elkezdte lebontani az összes beakadását, blokkját, hitrendszereit, nézőpontjait, maszkjait téren és időn túl. Elajándékozta a kellékeit, könyveket, jegyzeteket, lebontotta az oltárát. Játszott az elengedéssel, és odaadta a legféltettebb kincsét is, a dobját. Jó érzés volt adni, neki már nem volt szüksége rá, más meg örült neki. Azt érezte, hogy évezredes terhektől szabadult meg.

 

beach-949923_960_720

Aztán egyre sz@rabbul lett, az összes rendszere felbomlott. A családja és barátai elfordultak tőle, hogy „hülye szektás”, és az elhatárolódástól, ő is elkülönült a külvilágtól. Nehéz idők voltak, merengett tovább a Mester. Néha úgy érezte, hogy feladja, de legbelül tudta, hogy a saját valósága tudatos teremtője akart lenni, és hogy soha nem fogja feladni. Azt is tudta nincs egyedül, vele van és segíti az egész Univerzum. Tudta, hogy a múlt lerendezése nagyon fontos, de valami még hiányzott. Érezte, hogy érzékeli a puzzle utolsó darabjait, de még nem állt össze a kép.

 

Aztán amikor már a legjobban el volt keseredve, hisz nincs szerelem, nincs bőség, nincs spiris tanító-gyógyító buli, amit imádott, az egyik haverja segített. Elmondta, hogy nem elég tisztítani a múltat, bizony választani is kell a jövőt, hisz az adja az irányt ami felé menni lehet. Tisztázza, mit szeretne látni a valóságában és tegyen érte. Amikor a tanácsot megfogadva először érezte, azt az öröm frekvenciát, amikor rágondolt a választott útjára, és olyan boldogságot érzett, mint még soha.

Önmaga Mestere lett, ezáltal a világa is látványosan megváltozott. Jött a szerelem, az otthon és a bőség. Nem tanításból, azt ellengette, de helyette teremtett olyan bevételi forrást, ami szórakoztatta, imádta csinálni és jó pénzt hozott számára. Aztán az élete felismeréseit elkezdte megosztani annak, akit ez érdekelt. Lazán és könnyedén, görcsmentesen beszélt mindenről, ami Őt ébresztette és segített tágítani a tudatát. Már nem Ő kereste azt akinek segíthet,-  fordult a kocka, –  Őt kezdték el keresni az érdeklődök.

 

Tanmese a Mesterről2

Jé, ezt ilyen örömmel, és könnyedén is lehet? – kiáltott anno a felismeréstől egy nagyot. Aztán feltette a nap kérdését: – Mi kell ahhoz, hogy ez az öröm és könnyedség, még bőséget is hozzon nekem? Egy kis idő múlva megmutatta az élet. Csinált egy jó kis honlapot, ahova csak annyit írt, hogy:

 

Üdvözöllek! Ébreszteni tudlak arra, amit már tudsz. Ha ez érdekel, és az éberséged azt mondja, hogy ezzel hozzájárulok a Te tudatosságodhoz, és választod, akkor hívj. Aztán telefonszám, leírt pár eszközt, ami segítette a munkáját, ingyenes tananyagokat, online tanfolyamokat, videókat tett fel, és az árait. (Na jó, megsúgom a SEO-t is használta, elkezdett sminkelni, és nevetni.)

 

Egy kis idő múltán már rengetegen jártak hozzá, akik úgy döntöttek, befektetnek önmagukba, és Ő örömmel adott át mindent, amit csak be tudtak fogadni az érdeklődök. Persze voltak csalódottak, akik azt hitték egy egyéni konzultáció, vagy tanfolyam után megváltozik az életük, és nem kell semmilyen önmunkát végezni érte. Azok szidták is feszt, de a Mestert ez nem zavarta. Rendben volt önmagával, és azzal a szerethető élettel, amit végre megteremtett magának.

Tanmese a mesterről

A tanmese csattanója sem maradhat el, a Mester abba hagyta a merengést, jót húzott a jéghideg söréből, és pecázott tovább.

 

Nőiség és Párkapcsolati konzulens

Mi van, ha egy egészen más élet vár rád, a „sorsodon”, az előre megírt forgatókönyveden túl? Mi van, ha olyan dolgokat tudsz, amit el sem tudsz képzelni magadról, a párkapcsolatodról? Mi van, ha ez a tudás felszínre kerülne és megváltoztatná az eddigi életed sokkal örömtelibbé és bulisabbá ezzel? Mi van, ha elismerve az önerőd az életed varázslónője lennél? Ha megszeretnéd élni azt a nőt, aki igazából vagy, túl a félelmeiden és a falaidon túl, ha boldogabb párkapcsolatban szeretnél élni és azt érzed, hogy ehhez hozzájárulhatok, HÍVJ. Várlak szeretettel, Anna.

Szakértői oldalam

Cikkírói bemutatkozóm 

A cikkeimet itt olvashatjátok

Kincses Anna

Nőiség és Párkapcsolati konzulens Mi van, ha egy egészen más élet vár rád, a „sorsodon”, az előre megírt forgatókönyveden túl? Mi van, ha olyan dolgokat tudsz, amit el sem tudsz képzelni magadról, a párkapcsolatodról? Mi van, ha ez a tudás felszínre kerülne és megváltoztatná az eddigi életed sokkal örömtelibbé és bulisabbá ezzel? Mi van, ha elismerve az önerőd az életed varázslónője lennél? Ha megszeretnéd élni azt a nőt, aki igazából vagy, túl a félelmeiden és a falaidon túl, ha boldogabb párkapcsolatban szeretnél élni és azt érzed, hogy ehhez hozzájárulhatok, HÍVJ. Várlak szeretettel, Anna. Szakértői oldalam Cikkírói bemutatkozóm  A cikkeimet itt olvashatjátok

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.