Teljes a káosz, és a zűrzavar

Ezer kérdés és ezer kusza gondolat a fejedben, teljes a káosz és a zűrzavar. Van úgy, hogy nem kapod meg az, amit szeretnél, hol ezért, hol azért.

 

Egyszer csak szerelembe esel, szíved ezerrel dobog érte, de nem lehet a tied, mert a körülmények úgy hozzák. Majd elválsz tőle, és amikor darabokban a szíved és a lelked, és akkor feltűnik valaki a múltból. Valamikor sok időt töltöttél vele, együtt éltetek, de szét váltak útjaitok, mert nem működött. Vívódsz, mert űr maradt benned egy beteljesületlen szerelem miatt, és akkor jön a másik, akiről tudod, hogy szeret, tudod, hogy biztonságban voltál karjaiban, de… Ott a de.

 

Azt kérdezed, mitévő legyél? Mit csinálj most? Jönnek a kérdések ezerrel. A régit, a biztosat válasszam, vagy a magányt újra?

Félelem a magánytól vissza vezérel, valami olyan kapcsolatba ahol tudod, hogy van valami, ami nem működik, de még is most ott van Neked. Lehet, csak pótléknak használod? Hagyod, hogy sodorjanak, az események több időt töltetsz vele, és rá jössz, hogy nem pótlék, mert akkor és ott vele akarsz lenni nem mással, csak is vele.  Érezni akarod az illatát, az ölelését, de az agyad tudja, hogy nem ez kell neked.

  • Most, hogy is van ez? Teljes a káosz, és a zűrzavar.

 

Egy felől beleszeretsz valakibe, akivel nincs tartalmas időtöltésed csak a munkahelyen találkozol. Amikor meglátod, mégis remeg a lábad és kezed, a gyomrod is összeszűkül. Ez az érzés ott maradt 200 kiló méterre, és reménytelen hogy újra lásd. Más felől itt van Ő, aki biztosan szeret téged. Kéznél van, tudsz is vele időt tölteni. Azt is tudod, hogy oka volt annak, hogy szét váltak útjaitok, de most itt van és vágysz az ölelésére, vágysz rá, vele legyél. Teljes  a képzavar, teljes a káosz.

  • Mik a valós érzések? Melyik iránt mit érzel?

Ami  ott maradt csak az újdonság ereje volt? Hirtelen fellángolás, vágy valami újra, valami másra? Aztán itt van Ő, a múlt, aki a jelenedbe is kezd beférkőzni. Nem teheted, hogy játszol az érzéseivel, tisztázni kell vele ezt a helyzetet. Hogyan tedd meg ezt úgy, hogy senki ne sérüljön? Hogyan tedd meg, hogy ne bántsd Őt, de Te se sérülj? Hogyan jössz rá mi a valóság és mi a képzelet? Talán az idő segít mindenben, vagy tartsam el magamtól a múltat, és a jelent?

Most teljes a káosz és zűrzavar, de a válaszok egyszer majd megérkeznek…

 

Kordován Andrea

 

 

 

Ha úgy érzitek tetszett a cikk, és még többet szeretnétek olvasni tőlünk, akkor a facebook oldal kedvelés gombjára kattintva, beállíthatjátok, a követésünket. Mégpedig úgy, hogy a „megjelenés elsőként” gombra kattintotok rá. Ha tetszett osszátok meg a cikket, és köszönjük a hozzájárulásotokat a Kicsi Budoár Magazin népszerűsítéséhez.

 

 

 

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.