Teltházas rendezvény a Vízöntőkkel

Kétszáznál többen voltak kíváncsiak Kósa Erikára és Náray Tamásra

Több mint kétszáz vendég volt kíváncsi a Kósa Erika Akadémia Kezdj el tenni! című rendezvényére a hétvégén. Az eseményen – amely az EQ-szexi mozgalom 2018-as nyitórendezvénye volt – Náray Tamás nemzetközileg elismert divattervező, író és Kósa Erika, az ország egyik legsikeresebb üzletasszonya beszélt arról, mi kell ahhoz, hogy az ember sikeres legyen.

Csodás és felejthetetlen volt az előadás. Sok gondolattal lettem gazdagabb, amit hasznosan és tudatosan beépítek a mindennapjaimba.” „Úgy a magánéletemben, mint a munkám során kamatoztatni fogom az elhangzottakat.” „Elgondolkoztatott, helyrerázott és egy régen várt szemléletet adott a tegnap” – hangzott a résztvevők véleménye a vasárnapi rendezvényt követően.

A teltházas eseményen Náray Tamás, Kósa Erika, Szánthó Ferenc és Karaszi Andrea többek között arról beszéltek, mennyiben határozzák meg saját tetteink az életünk alakulását és miért fontos reálisan felmérni vágyainkat, lehetőségeinket és képességeinket. Az előadók megosztották gondolataikat a döntések fontosságáról, arról, vajon létezik-e predesztináció, hogyan torzítjuk a valóságot és hozunk ezért téves döntéseket és miért kell kilépni a komfortzónából.

Az előadók saját személyes történeteiken keresztül mutatták be azt, miért fontos a sikerhez a tudatos gondolatirányítás és a tervezés, hogyan hozzuk harmóniába gondolatainkat és tetteinket, hogyan tanulhatunk a bukásokból és miért olyan fontos az érzelmi intelligencia fejlesztése.

A humort sem nélkülöző előadásokon lerántották a leplet több siker-mantraként használt szlogenről, amely nem több, mint üres kábítás és könyörtelenül pellengérre állítottak néhány hiteltelen, önjelölt motivációs trénert is, mert a sarlatánság sajnos sok kárt tud okozni a hallgatóságnak.

A sikeres első rendezvénynek lesz folytatása, április közepén újabb rendezvényen várja majd az érdeklődőket a négy előadó.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.