Titkos kívánságom

Török Edinával készített interjúban azt ígértük a kedves Olvasóknak, hogy részletesebben bemutatjuk a Titkos kívánságom című mesekönyvét, ami idén jelent meg, nagy sikerrel.

 

titkos kívánságom1
Titkos kívánságom mesekönyv borítója

Megkértük az írónőt, mesélje el nekünk, milyen indíttatásból született a mesekönyv?

Az életem úgy, alakult, hogy megismerkedtem egy nagyon kedves hölggyel, Kárpáthy Magdolnával, aki a Segíts, hogy Beszélhessek Alapítvány alapítója. Ismeretlenként is olyan figyelemmel és szeretettel volt irántam, ami őszintén meglepett! Hálás voltam ennek a kapcsolatnak és szerettem volna valahogy megköszönni és éreztetni, milyen sokat jelent ez számomra. Az emléklapba írt köszönő sorok helyett, egy történet kerekedett ki, amit aztán még öt mese követett. Így született meg a Titkos kívánságom című mesekönyvem. Én öntöttem formába, általam született meg, de sok ember inspirált erre, akár a fiamat vesszük, akár a barátaimat. A mesékben megtörtént események, helyzetek elevenednek meg. Például a Makrancos Manna mese ötletét egy különösen kedves, igen okos kislány adta, aki néha bizony komoly fejtörést okozott a makacskodásával. De ezzel együtt lehetett őt imádni. Ami érdekes, hogy mindössze 7 éves létére a hiszti elmúlásával belátta, hogy bizony erősen toppantós királykisasszony volt kis idővel ezelőtt.

titkos kívűnságom2
Részlet a Titkos kívánságom című mesekönyvből

A rajzok kedvesek, és hozzám közel állóak. Együtt készítettük egy kolléganőmmel, Tombor Edittel és fiam kedvesével, Zsenák Boglárkával. Minden segítséget megkaptam, hogy megszülethessen a mesekönyv.

Edina azt is elmesélte nekünk, hogy miről is szólnak ezek a történetek.

 A barátságról szól az összes mese. A barátság értékéről, és egy olyan világról, amit nagyon könnyen elérnénk mi emberek, ha tudatosabbak lennénk és felébredettebbek. Ha elhinnénk azt, hogy tennünk is érdemes ezért a világért, hogy a gyermekeinknek jobb legyen. 

 

titkos kívánságom3
Részlet a könyvből

Kíváncsiak voltunk arra is, hogy Edinának mit is jelent a barátság?

A barátság a legfontosabb kapcsolatok egyike. Az igaz barátság egy életen keresztül elkísér. Ez a kapcsolódás számomra ajándék. Nem kell minden nap találkozni vagy beszélni egymással, sőt vannak olyan időszakok, mikor akár hosszabb időre is külön utakon jár az ember. De mindig tudatában van annak, csak egy telefon és a másik már ott is van. Az igaz barátság nagyon nagy érték, és szerencsére nekem megadatott.

Búcsúzóul további lelkes alkotókedvet kívánunk Edinának, és könyvekben termékeny éveket.

 

Nőiség és Párkapcsolati konzulens

Mi van, ha egy egészen más élet vár rád, a „sorsodon”, az előre megírt forgatókönyveden túl? Mi van, ha olyan dolgokat tudsz, amit el sem tudsz képzelni magadról, a párkapcsolatodról? Mi van, ha ez a tudás felszínre kerülne és megváltoztatná az eddigi életed sokkal örömtelibbé és bulisabbá ezzel? Mi van, ha elismerve az önerőd az életed varázslónője lennél? Ha megszeretnéd élni azt a nőt, aki igazából vagy, túl a félelmeiden és a falaidon túl, ha boldogabb párkapcsolatban szeretnél élni és azt érzed, hogy ehhez hozzájárulhatok, HÍVJ. Várlak szeretettel, Anna.

Szakértői oldalam

Cikkírói bemutatkozóm 

A cikkeimet itt olvashatjátok

Kincses Anna

Nőiség és Párkapcsolati konzulens Mi van, ha egy egészen más élet vár rád, a „sorsodon”, az előre megírt forgatókönyveden túl? Mi van, ha olyan dolgokat tudsz, amit el sem tudsz képzelni magadról, a párkapcsolatodról? Mi van, ha ez a tudás felszínre kerülne és megváltoztatná az eddigi életed sokkal örömtelibbé és bulisabbá ezzel? Mi van, ha elismerve az önerőd az életed varázslónője lennél? Ha megszeretnéd élni azt a nőt, aki igazából vagy, túl a félelmeiden és a falaidon túl, ha boldogabb párkapcsolatban szeretnél élni és azt érzed, hogy ehhez hozzájárulhatok, HÍVJ. Várlak szeretettel, Anna. Szakértői oldalam Cikkírói bemutatkozóm  A cikkeimet itt olvashatjátok

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.