Tudatos Női Lét és Párkapcsolati előadás

Kedves érdeklődő Hölgyek! Meginvitállak Benneteket, a Tudatos Női Lét és Párkapcsolati előadásomra.

 

 Kincses Anna vagyok, a Kicsi Budoár Női Magazin Tulajdonosa, cikkírója, riportere, illetve Tudatos Női Lét és Párkapcsolati tanácsadó és Access Bars kezelő.

 

Minden kapcsolat alapja, az Önmagunkhoz való kapcsolódás. Ha az örömteli, szeretetteljes és elfogadó, akkor ezzel az energiával mehetünk tovább a többi kapcsolódásba, mint pl. a párkapcsolatba. Mi nők szerintem szeretünk párkapcsolatban élni, de a rengeteg csalódás miatt, hatalmas falakat növesztettünk. Bármennyire is vágyjuk a párkapcsolatot, az elhatárolódásunktól nem megy a befogadás, ezért rengeteg kettősség van bennünk. Ezek a kettősségek, szétcincálják a női lelket.

  • Akarjuk, de félünk.
  • Választjuk, de nem engedjük be.
  • Nyitunk, aztán elutasítunk.
  • Vágyjuk, de hatalmas bennünk a félelem.
  • Kérjük a jövőt, de a múlt árnyaiból működünk.
  • Ha már éljük a párkapcsolatot, – de elveszünk, elszürkülünk, boldogtalanok vagyunk benne – nem merünk kilépni belőle.
  • Ha Élhető a párkapcsolat, de boldogabbat szeretnénk, nem tudjuk, hogy kell megújítani.

  • HA VÁGYJÁTOK A VÁLTOZÁST, DE FÉLTEK BÁRMIT TENNI. HA SZERETNÉTEK, TENNI DE NEM TUDJÁTOK, HOGYAN ÉS MIT, AKKOR ITT AZ IDŐ, HOGY MEGKÉRDEZZÉTEK!
  • KÉRDEZZETEK ÉS MEGBESZÉLJÜK A TITEKET ÉRINTŐ PROBLÉMÁKAT, AKTUÁLIS GONDJAITOKAT.
  • AZ ELŐADÁSRA ELHOZOK 3 TECHNIKÁT, AMIVEL SOKAT TEHETTEK ÖNMAGATOKÉRT, A PÁRKAPCSOLATOTOKÉRT. A TECHNIKÁKAT BEGYAKOROLJUK, HOGY A MINDENNAPI ÉLETETEKBEN TUDJÁTOK ALKALMAZNI.

Az előadás ideje: 2017. November 24. péntek 17.00 – 20.00

Helyszín: 9. ker. Budapest, Dandár u. 25. UNIQE STYLE SZALON

Hozzájárulás az esti előadáshoz: 2000 Ft.

 

Fontosnak tartom, megosztani veletek ezt a pár mondatot:

Nem foglak semmilyen dogmához kötni Benneteket, nem adok a szátokba fix nézőpontokat és kész recepteket az életetekhez. Viszont ébreszthetlek arra, hogy működik Önmagatok számára a világotok. Hogy lehettek éberek arra, hogy figyeljetek magatokra, és, hogy tudjátok azt, amit tudtok.

 

Pár mondat arról, hogy én hogy látom a tudatos Női Létezést:

A Tudatos Női Lét nem arról szól, hogy előre megírt forgatókönyvet, téziseket kell követned, vagy, hogy tökéletesnek és kiszámíthatónk kell lenned. Ha ebből állna az élet, mi értelme lenne, a földi létednek? Mi abban a buli, ha mindent egy előre kiszámított és kikövetkeztetett rendszer alapján működtetsz? Bulis és kalandos lenne? Netalántán unalmas? A választás a Te kezedben van!

A Tudatos Női Lét önmagad választásáról, az életed felvállalásáról, a neked működő tudatos kapcsolatteremtésről, az ítélet mentes életről, a teremtő erődről, a női erőd elismeréséről, figyelemről, éberségről, a választás szabadságáról, és a kérdésben levésről szól. Legfőképpen egy olyan tápláló kapcsolatról önmagaddal, hogy ha mind ezeket nem tudod élni 5 percen belül, akkor ezért nem bántod és hibáztatod önmagad. Hagyj magadnak időt a változásra, az átalakulásra, ha a tudatos életet választod. 

Ha önmagadat mellett köteleződsz el, az életed minden egyes területe, mint pl. a női léted, nőiséged, nőiességed, önerőd, párkapcsolatod, kapcsolatod magaddal, tudatosságod is elkezd megváltozni. Ez a változás, nem lesz mindig kellemes. A környezeted döbbenten fogja tapasztalni, hogy már nem az csinálod és nem úgy, ahogy azt ők akarják. Lehetnek ebből konfliktusaid, felfordulhat minden körülötted, de tudd, hogy ez a káosz kell ahhoz, hogy valami új bontakozzon ki, ami sokkal örömtelibb az eddigi életednél. Lehet, hogy nem mindig fog tetszeni a körülötted lévőknek az új nő, akivé változol. Eközben felbukkanhatnak a múltadból olyan rétegek, amiket ha elengedsz, akkor a lelked, a tested könnyedebb lesz és elindul egy másmilyen életáramlás az eddiginél.

 

Ha többet szeretnétek tudni rólam, egy kis segítség a tájékozódáshoz.

 

Ez a saját weboldalam: Tudatos Női Lét Kincses Annával

Ide gyűjtöttem ki a nőiséggel, párkapcsolattal kapcsolatos írásaimat: http://tudatos-noi-let-kincses-annaval.webnode.hu/irasaim-cikkeim/

Facebook oldalam:

https://www.facebook.com/kicsibudoar/ 

Youtoube videóim: 

 

HA FELKELTETTEM AZ ÉRDEKLŐDÉSETEK, SZERETETTEL VÁRLAK BENNETEKET, GYERTEK EL, ÉS ISMERKEDJÜNK MEG!

KINCSES ANNA

Nőiség és Párkapcsolati konzulens

Mi van, ha egy egészen más élet vár rád, a „sorsodon”, az előre megírt forgatókönyveden túl? Mi van, ha olyan dolgokat tudsz, amit el sem tudsz képzelni magadról, a párkapcsolatodról? Mi van, ha ez a tudás felszínre kerülne és megváltoztatná az eddigi életed sokkal örömtelibbé és bulisabbá ezzel? Mi van, ha elismerve az önerőd az életed varázslónője lennél? Ha megszeretnéd élni azt a nőt, aki igazából vagy, túl a félelmeiden és a falaidon túl, ha boldogabb párkapcsolatban szeretnél élni és azt érzed, hogy ehhez hozzájárulhatok, HÍVJ. Várlak szeretettel, Anna.

Szakértői oldalam

Cikkírói bemutatkozóm 

A cikkeimet itt olvashatjátok

Kincses Anna

Nőiség és Párkapcsolati konzulens Mi van, ha egy egészen más élet vár rád, a „sorsodon”, az előre megírt forgatókönyveden túl? Mi van, ha olyan dolgokat tudsz, amit el sem tudsz képzelni magadról, a párkapcsolatodról? Mi van, ha ez a tudás felszínre kerülne és megváltoztatná az eddigi életed sokkal örömtelibbé és bulisabbá ezzel? Mi van, ha elismerve az önerőd az életed varázslónője lennél? Ha megszeretnéd élni azt a nőt, aki igazából vagy, túl a félelmeiden és a falaidon túl, ha boldogabb párkapcsolatban szeretnél élni és azt érzed, hogy ehhez hozzájárulhatok, HÍVJ. Várlak szeretettel, Anna. Szakértői oldalam Cikkírói bemutatkozóm  A cikkeimet itt olvashatjátok

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.