Tudatos teremtés a gyakorlatban

Mivel rengeteg nézőpont és technika létezik ezzel a témával kapcsolatban, ezért felhívom a figyelmeteket arra, hogy ez a cikk, az én szemüvegemen keresztül látatja a tudatos teremtést. Eddigi tudatosságommal így teremtek, ami nem azt jeleni, hogy mindig így fogok, de most ez a tudásom tárháza. Leírom nektek lépésről lépésre, hogy csinálom. Ezek közül az Access Consciousness eszközeiből is merítettem, bár ebből sem vonom ki önmagam. Egy technika lehet bármilyen csodálatos, de a lényeg benne Te magad vagy!  Most konkrét példával megyek, mégpedig a kérésem az író lét, írói munka volt, aztán a könyvírás.

A tudatos teremtés hatalmat, önerőt és tudást ad. Csodálatos megélni azt, amit tudatosan kiküldtél, tettél érte, teremtettél és befogadtál. Játssz ezekkel az energiákkal, teremtésed, legyen könnyed és bulis. 

A kérés letisztázása

Mikor szeretnék valamit látni és élni a valóságomban, akkor mindig megkérdezem magamtól, hogy ezt én szeretném? Mi az amit valójában szeretnék? Sokszor választottam és ezáltal teremtettem más nézőpontja szerint, de amikor megkaptam nem örültem neki. Miért? Mert nem az enyém volt. Bevettem, hogy ezt és ezt szeretném, de amikor éltem semmi örömöm nem volt a dologban. Tehát mielőtt nekiállok tudatosan teremteni, akkor letisztázom, hogy amit szeretnék az biztos, hogy az enyém, és nem egy másoktól bevett program. Az írás örömmel, boldogsággal és terességgel tölt el, tehát az enyém.

 

A kérés és választás

Amikor biztos vagyok abban, hogy amit szeretnék az ténylegesen az enyém, kérem az Univerzumtól, és választom is egyben. Univerzum szeretnék író lenni, mutasd meg hogy kell. Nem szégyen kérni, az Univerzum nézőpont nélküli adó rendszer. Nem akar, csak van, szemlél. Neki mindegy mit kérek, ha az energiáink a kérésemmel összeadódnak, – ezt hívják szinkronicitásnak – akkor megkapom. Mivel egy vagyok az Univerzummal, igazából magamnak adom oda a saját kérésemet.

Amikor kérek, energiával megyek. Nem csak szóban mondom el, hanem energiával is mutatom, rezgetem, hogy mit szeretnék. Ez az energia, öröm és könnyed energia, mintha már az enyém lenne. Nem vizualizálom, csak egy frekvenciát küldök ki.

Válasz az Univerzumtól

Tudom, hogy a válasz sokszor nem úgy jelenik meg a valóságomban, ahogy én azt elképzeltem. Ezért szoktam kimondani, hogy úgy kérem, ahogy elképzelni sem tudom. Ez segít abban, hogy ne a múltamból teremtsek. Cikkírói, novella írói és könyvírói válasz is érkezett a kérésemre, különböző ajánlatok formájában.

 

Újra választok

Mikor válaszol az Univerzum akkor több válasz is lehetséges. Ezek közül kiválasztom azt, ami nekem az igaz, és a legmegfelelőbb. Ezt úgy csinálom, hogy megvizsgálom a válaszok rezgését. Amelyiknél ugyan azt az örömöt, könnyed és teres energiát érzékelem az lesz az igazi. A választásról csak még pár gondolat. Ha azt mondod, hogy választottál valamit, de soha nincs időd érte tenni, sokszor mondod, hogy majd, talán, ha, stb. akkor nem választottál, csak magadat álltatod. Én választottam a Kicsi Budoár Női Magazin megalapítását és hogy itt írok cikket. Sok helyre hívtak még cikket írni, volt amit lemondtam, van ahova ma is írok. Aztán választottam a könyvírást. Nemsokára megjelenik az első könyvem, de pszt, ez még titok.  😉 

 

Elköteleződés és megkövetelés

Ez az access módszer újdonság volt számomra. Sokan félnek az elköteleződéstől, én is tartottam tőle. Annyit oldottam már a múltam gúzsba kötött régi dolgait, most meg köteleződjek el? Aztán rájöttem, ha ez az én Univerzumom, én vagyok a főnök, akkor bármilyen választásomat elengedhetem, hogy valami jobbat teremtsek helyette. Igenis elköteleződtem az írói munka mellet, a könyvírás mellet. Nem vagyok a megszerelés híve, gondoltam, ha valami nem tetszik majd teremtek valami mást. Miből áll a megkövetelés? Megkövetelem magamtól, hogy bármit megteszek, bármi leszek, bármit fogadok, bármit érzékelek, csak mutassa meg az Univerzum, és a testem, hogy mit kell csinálnom ahhoz, hogy ez a kérésem könnyedén és örömmel működjön! Köszönöm.

Kérdésben vagyok

Amikor választottam az írói létet, és azon belül a cikkírást és a könyvírást, újra kérem az Univerzumtól, hogy segítsen ebben. Közben folyamatosan kérdésben vagyok, a könyvvel, sőt a cikkeimmel is kapcsolatban.

Mit kell tennem, mi kell lennem, mit kell fogadnom, érzékelnem, tudnom és kérdeznem, hogy könnyedén és örömmel megírjam a könyvemet, ami sikert, és pénzt hozz nekem? Mi az a cikk, ami szeretné, hogy most megírjam, ezzel hozzájárulva a magazinhoz és az olvasókhoz is? Persze újra és újra felteszek különféle kérdéseket. Közben tisztítok minden tudatalattimból feljövő félelmet, ami megakadályozza, hogy megjelenjen a valóságomban. PL. Félelem a sikertelenségtől, hogy megítélik a könyvemet, hogy nem veszi meg senki. Ez csak pár példa a sok közül. 

 

Energiahúzás

Ez egy szuper technika, nagyon ütős és nagyon aktív. IMÁDOM. Itt már minden letisztázódott bennem és körülöttem, MÁR CSAK CSINÁLNI KELL. Ide belinkeltem nektek Kovács M Angéla Minősített Access  facilitátor és Being you facilitátor fantasztikus videóját az energiahúzásról. Nézzétek meg és ha tetszik akkor hajrá csináljátok.

 

A frekvenciagyakorlat

Én minden energiában, rezgésben és frekvenciákban „látok”.

Ez egy képesség, és imádom. Ezért megy könnyen, hogy minden sejtemmel, az egész testemmel, egy örömfrekvenciát rezegtessek, mintha már meglenne a kérésem. A könyvem teremtésénél, euforikus örömöt éreztem. Képeket nem látok, ez nem vizualizációs technika. Ez energia, és rezgés vegyigyümije, amiben olyan információkat teszek, mint az öröm, a siker, a könnyed megvalósulás stb. Ezt akkor csinálom, ha már nincs kedvem kérdezni vagy energiát húzni.

A befogadás

Kérd, hogy be tudd fogadni azt, amit szeretnél. Ne türelmetlenkedj, és soha ne add fel. Ami a lényeg folyamatosan figyelj arra, hogy leengedd a falaidat. Elhatárolódással és elutasítással nem nagyon, vagy csak nyögvenyelősen kapod meg azt amit szerettél volna. 

Nekem sem ment azonnal, hogy író lettem. Sokszor neki mentem a könyvemnek, de csak nem akart kibújni belőlem. Végül elkezdtem dobálni a visszahúzó erőkre, és addig dobáltam amíg éreztem magamban sz összes infót a könyvvel kapcsolatban.   Az energiadobás technikáját itt találod. Aztán leültem és 1 hét alatt megírtam a könyvem. Egy külföldi érdekeltségű kiadónak annyira megtetszett, hogy kiadja. Ez egyszerűen csodálatos. 

 

Végezetül, amit itt leírtam, nem eleve elrendelt és ne linearitásban képzeld el, vannak átfedések. Sokszor egyszerre csinálok mindent. Kérek, választok, kérdezek, befogadok, tisztítok, energiát húzok, frekizek. Játszom, és csak energiával megyek agyalás nélkül. Ne logikázz, ne agyalj, ne menj bele következtetésekbe és kivetítésekbe, úgyis máshogy fog létrejönni az amit szeretnél, mint ahogy ezt te elgondoltad. Ne agyald  össze a teremtésedet. A létrehozást bízd az Univerzum bölcsességére.

A manifesztáció az energiák, rezgések és frekvenciák játéka. Ahhoz hogy megkapd amit szeretnél közel azonos frekvencián kellene lenni azzal amit szeretnél. Válj azzá amit szeretnél, ez a kulcsa a manifesztációnak.

Légy nyitott és kreatív a saját tudásodra is. Az itt leírtakon változtathatsz, alakíthatsz szád íze szerint. Örömteli teremtés kívánok!

Nőiség és Párkapcsolati konzulens

Mi van, ha egy egészen más élet vár rád, a „sorsodon”, az előre megírt forgatókönyveden túl? Mi van, ha olyan dolgokat tudsz, amit el sem tudsz képzelni magadról, a párkapcsolatodról? Mi van, ha ez a tudás felszínre kerülne és megváltoztatná az eddigi életed sokkal örömtelibbé és bulisabbá ezzel? Mi van, ha elismerve az önerőd az életed varázslónője lennél? Ha megszeretnéd élni azt a nőt, aki igazából vagy, túl a félelmeiden és a falaidon túl, ha boldogabb párkapcsolatban szeretnél élni és azt érzed, hogy ehhez hozzájárulhatok, HÍVJ. Várlak szeretettel, Anna.

Szakértői oldalam

Cikkírói bemutatkozóm 

A cikkeimet itt olvashatjátok

Kincses Anna

Nőiség és Párkapcsolati konzulens Mi van, ha egy egészen más élet vár rád, a „sorsodon”, az előre megírt forgatókönyveden túl? Mi van, ha olyan dolgokat tudsz, amit el sem tudsz képzelni magadról, a párkapcsolatodról? Mi van, ha ez a tudás felszínre kerülne és megváltoztatná az eddigi életed sokkal örömtelibbé és bulisabbá ezzel? Mi van, ha elismerve az önerőd az életed varázslónője lennél? Ha megszeretnéd élni azt a nőt, aki igazából vagy, túl a félelmeiden és a falaidon túl, ha boldogabb párkapcsolatban szeretnél élni és azt érzed, hogy ehhez hozzájárulhatok, HÍVJ. Várlak szeretettel, Anna. Szakértői oldalam Cikkírói bemutatkozóm  A cikkeimet itt olvashatjátok

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.