Tündökölj cukorkás árnyalatokban az idei fesztiválokon!

Visszavonhatatlanul beköszöntött a nyár és az idei fesztiválszezon, amikor a merész öltözékek, az extravagáns kiegészítők és az élénk színek dominálnak.

Ebben az időszakban mindenki szabadabb, ugyanakkor továbbra is a legjobb formáját szeretné hozni. A sminkelési szokásokkal sincs ez másképp: a nyár az erőteljes és kifejező színeknek kedvez, de ilyenkor a különlegesebb, vidámabb és vibrálóbb árnyalatok is szóba jöhetnek, amivel könnyen érzékeltethetjük a fesztiválozáshoz elengedhetetlen játékosságot és szabadságot. Válassz extrán élénk színeket, amivel igazán kiemelheted sokszínű személyiséged!

A Nu Skin a nyári szezonra fókuszálva a mai nappal piacra dobta a gyorsan száradó PowerLips Fluid folyékony ajakrúzs további három árnyalatát „Candy Collection” néven, amivel nem csak különleges és hatásos fellépést varázsolhatunk, de fesztiválszettünket is feldobhatjuk. Az „Explore” és a „Fearless” fantázianévre keresztelt árnyalatok merész, élénk és matt színek, a „Promotion” pedig egy fémes hatású, természetes árnyalat.

 

Az új kollekció termékei ráadásul minden arc- és bőrtónushoz illeszkednek, az opálos textúrának és matt hatásnak köszönhetően gyönyörűen ívelik, a Sueded Comfort Cushion technológiának köszönhetően pedig szinte kipárnázzák az ajkakat, ami garantálja a selymesen puha tapintást. A nyári hőség és a fesztiválok porának szárító hatását a PowerLips Fluid-ban található jótékony avokádó-olaj, E-vitamin és a méhviasz ellensúlyozza, a könnyen felkenhető formula pedig véd a kiszáradás ellen, és vízlepergető réteget is képez. A folyékony ajakrúzs használatának további előnye, hogy a forró nyári napokon sem olvad el, állagának köszönhetően a töredezésnek is jobban ellenáll, valamint a fokozott pigmentáció miatt kevésbé kopik le, jóval tartósabb, mint egy zsíralapú rúzs.

A „Candy Collection” árnyalataival nem utolsósorban a fantáziánk is szabadon szárnyalhat és teret engedhetünk a játékos kísérletezésnek is. A három színt összekeverhetjük, egymásra kenhetjük, amivel különféle fúziók és színkombinációk jönnek létre, de kipróbálhatjuk a mostanában divatos „Lip Art” módszert, ami több szín egymás melletti használatát szorgalmazza, így kicsit művészkedhetünk ajkainkkal, ami garantáltan megadja a fesztivál alaphangulatát.

Fotók: Nu-Skin

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.