Újrakezdés, szerelem 70 évesen

Az újrakezdés és szerelem 70 évesen is lehetséges, ez nem korfüggő. Vannak magányos emberek sokkal, de sokkal fiatalabban is. Az élet nem a korodat nézi, hanem a hajlandóságodat a változásra.

 

Egy kis motivációs story, hogy kedvet kapjál az új élethez, az újrakezdéshez, a párkapcsolathoz, hogy merjél belépni azon az ajtót, ahol még soha nem jártál.

 

Anyu, apu halála után szó szerint eltemette magát és egyedül élt egy Pécs melletti kis faluban. Elkülönült és elhatárolódott az élettől, ezáltal Önmagától is. Öcsémmel próbáltuk „megmenteni”, de mint tudjuk, ez nem megy, hacsak az illető nem választja. Anyu sokáig nem választotta, hogy van élet és azt hittem el fog menni, mert már szinte elsorvadt, és antiszociális lett. Így ment majd 14 évig.

 

Aztán nem tudom, mi hozta el Neki a fordulópontot, lehet az, hogy leültem vele, és elmondtam mit érzékelek.

  • Anyu meg fogsz halni, ha így folytatod! Már nem akarlak megmenteni, de hangolódj magadra. Ha tényleg ezt akarod, akkor elfogadom, ha nem akkor hozzájárulok az új életedhez. Anyu az életet választotta.

A ház el lett adva, és felköltözött hozzánk Pestre és vettünk egy két generációs házat, bár mind a ketten azt éreztük majd eljön a pillanat, amikor innen is elmegy, de már a párjához. Felköltözött, de a magányt hozta magával. Sok oldást csináltunk, hogy el tudja engedni a múltat és be tudja engedni az általa vágyott jövő energiáit és információit. Eszközöket adtam a kezébe, amit aztán önállóan és kitartóan csinált, és az eredmény nem maradt el. Bármilyen sok nézőpont van az internetes társkeresésről, mind a ketten ott találtuk meg a párunkat. Én már férjhez mentem és egy élhető-működő, örömteli és nevetős párkapcsolatban élek a férjemmel. Ő azóta együtt él a párjával, szerelmesek és boldog, amit el se tudott volna képzelni egykor.

Az Anyu történetét nem kell, és nem lehet mindenkire ráhúzni, de motiválhatja azt, aki elakadt. Ez nem egy tündérmese, bárki meg tudja csinálni, természetesen azokkal az eszközökkel, ahogy Neki működik. A válásomkor azt mondta a volt férjem, hogy – az életből nem lehet jobbat kihozni, csak ezt a sz@rt. Amikor kiléptem az ajtón mindent otthagyva, csak annyit mondtam magamnak: 

 

  • TEREMTEK EGY SOKKAL BOLDOGABB ÉLETET! – ÉS ÚJRAKEZDTEM 42 ÉVESEN.

 

Te se a korodat nézd, és, hogy hány éves vagy, az csak egy szám. Ne vedd be, hogy idősebben leírhatod magad, neked már nem sikerül újrakezdeni, Neked már nem lehet boldog párkapcsolatod, életed. Ez csak egy hitrendszer, amit rád szeretne vetíteni a külvilág, ne higgy neki. Figyeld magad, és ha kész vagy rá, akkor válasz új életet, válassz párkapcsolatot, válaszd magad, hogy bármennyi is a korod, Te boldogan és örömtelien szeretnéd élni. Ha választottad, akkor ne félj kérni, az Univerzumtól ezeket, aztán hagyd, hogy beáramoljon az életedbe. Ne szükségből teremtsd, mert az nem fog boldoggá tenni, hanem mert újra bulizni és kalandozni szeretnél.

Tudom, hogy néha megfoghatatlan ez az egész teremtés, de gondold azt, hogy a Te életedért Te vagy a felelős. Ezeket a kéréseket senki nem fogja helyetted kérni. Ez a Te világod, Te vagy a központ és a választásaiddal teremted. Kérdezd meg az Univerzumot:

 

  • Hogy lehet bulis, örömteli, könnyed és vidám életem?
  • Hogy lehet boldog, örömteli párkapcsolatom?
  • Mit kell tennem, mi kell lennem, mit kell fogadnom, és érzékelnem hozzá, hogy megteremtődjön?
  • Hol van ehhez a párom, a játszópajtásom?
  • Hol tudunk találkozni?
  • Kik járulnak ehhez hozzá?
  • Hogy tud könnyed lenni a változás?
  • Hogy lehetek éber minderre, hogy észre vegyem a jeleket? Univerzum úgy szólj, hogy értsem.

 

Aztán várd a jeleket, és amikor megkapod, hogy mit kell csinálni, hova kell menni, kivel kell beszélni akkor, indulj és tegyed meg Önmagadért. Csodás teremtést kívánok!

 

Ha párkapcsolatodban, önmegvalósításodban vagy a női létedben elakadtál és azt érzed hozzájárulhatok ahhoz a változáshoz amit szeretnél a weboldalamon minden információt megtalálsz!

Nőiség és Párkapcsolati konzulens

Mi van, ha egy egészen más élet vár rád, a „sorsodon”, az előre megírt forgatókönyveden túl? Mi van, ha olyan dolgokat tudsz, amit el sem tudsz képzelni magadról, a párkapcsolatodról? Mi van, ha ez a tudás felszínre kerülne és megváltoztatná az eddigi életed sokkal örömtelibbé és bulisabbá ezzel? Mi van, ha elismerve az önerőd az életed varázslónője lennél? Ha megszeretnéd élni azt a nőt, aki igazából vagy, túl a félelmeiden és a falaidon túl, ha boldogabb párkapcsolatban szeretnél élni és azt érzed, hogy ehhez hozzájárulhatok, HÍVJ. Várlak szeretettel, Anna.

Szakértői oldalam

Cikkírói bemutatkozóm 

A cikkeimet itt olvashatjátok

Kincses Anna

Nőiség és Párkapcsolati konzulens Mi van, ha egy egészen más élet vár rád, a „sorsodon”, az előre megírt forgatókönyveden túl? Mi van, ha olyan dolgokat tudsz, amit el sem tudsz képzelni magadról, a párkapcsolatodról? Mi van, ha ez a tudás felszínre kerülne és megváltoztatná az eddigi életed sokkal örömtelibbé és bulisabbá ezzel? Mi van, ha elismerve az önerőd az életed varázslónője lennél? Ha megszeretnéd élni azt a nőt, aki igazából vagy, túl a félelmeiden és a falaidon túl, ha boldogabb párkapcsolatban szeretnél élni és azt érzed, hogy ehhez hozzájárulhatok, HÍVJ. Várlak szeretettel, Anna. Szakértői oldalam Cikkírói bemutatkozóm  A cikkeimet itt olvashatjátok

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.