Út a Miss Curvy Hungary Gálájáig

Az ugrásom ebbe a kalandba, egy regisztrációval kezdődött, amit az elme pörgetése nélkül a szívem hangjára hallgatva tettem meg. Megláttam a felhívást, és azonnal jelentkeztem az országos Miss Curvy Hungary szépségversenyre.

 

Én a Lady kategóriában indultam a harminc év felett és ötvenöt évvel bezárólag ért véget. Hatalmas boldogság és büszkeség töltött el, hogy kiléptem a komfortzónámból, és ilyen bátor elhatározásra jutottam. El voltam telve a nagyságommal és a merészségemmel, már most királynőként láttam magamat. Egészem addig, míg el nem jött az az érzés, mint amikor spicces állapot után reggel kijózanodva, elborzadva bele nem nézünk a tükörbe.

 

  • Úristen mit tettem, és miért, és ezt hogyan csinálom végig!?  Ilyen „öregen”, 48 évesen bolondot csináltam magamból!!!!

 

Rendesen elkezdett a popom berezegni, és már nemhogy királynénak, de egy jóféle komornának sem éreztem magam. Elkezdődött a harc önmagammal, az egom félelmeivel, a maradék önbizalom hiányommal, ami csak úgy előtört az tudatalattim rejtett zugaiból.  Persze az első ijedelem és sokk után elkezdtem oldani magamat az összes berögzült hitrendszeremet és a stresszt, amit éreztem. Aztán eljött a kaszting napja, és addig a rengeteg félelem és kétség elillant és kisült. Élveztem minden pillanatát. Imádtam szerepelni, a kamera előtt játszani, izgalmas bulit pakoltam oda magamnak. A lányokkal és a nőkkel, akikkel együtt indultunk a szépségversenyen, inkább baráti és bajtársi megéléseim voltak, szinte senki nem tekintette ellenfélnek a másikat.  Most tényleg azt éreztem, hogy én már nyertem, mert megtapasztaltam ezt az egész miliőt.

 

Aztán a nagyobb városokban lezajlott válogatások után, a zsűri összegyűlt és beválasztott a húsz legszebb Lady közé.

 

Itt jöttem rá, hogy egy új kör indult az életembe és még hatalmasat ugrottam, a kalandom felé amit, most megsúgom, évekkel ezelőtt kiküldtem magamnak. Álmodni sem mertem akkor, hogy ez megvalósul. Nem korlátoztam, de nem is teremtettem túl, csak megvágytam, hogy modell legyek. És lettem. Nem tudom meddig, lehet csak a Gála napjáig, de akkor is megélhetem ezt az énemet is. Kinyitottam egy ajtót, magam felé, ahol a nőiességem egy olyan része lakozott, akivel most találkoztam először.  Összebarátkoztunk, a barátságból, szerelem- szeretet lett aztán, eggyé váltunk, és már nem volt Ő meg én, már csak Mi voltunk.

ut-a-miss-curvy-hungary-galajaig-2

Felpörögtek az események, próbák, koreográfiák, ruhapróbák, folyamatos és hömpölygő tömege ragadott magával. A nőkkel, akikkel együtt éltük és éljük meg ezt a csodát, összebarátkoztunk, segítjük, támogatjuk egymást.

 

Botos Erika, aki ennek az egész projektek a megálmodója olyan elánnal, erővel, viszi végig az egészet a csapatával, és a szponzorokkal együtt, hogy bármilyen megingást, változást, magabiztosan kezel. Bizton fordulhatunk hozzá, a bármivel, és ez a stabilitás erőt ad nekünk is.

Miss Curvy kicsi budoárHazudnék, ha azt mondanám, nem voltak és lesznek drámák és hisztik, de ezek oly könnyen kipörögtek, és kipörögnek, mint a tavaszi szél, huss, már nincs is. Időnk sincs ilyesmire, hisz program, program hátán. Félelemnek sincs helye, pedig tudjuk, hogy a Gálán szakmai és celeb zsűrivel, fotósokkal, filmes stábokkal, a szeretteinkkel, barátokkal leszünk körülvéve. Majd elég lesz ott izgulni és a szépségverseny drukkját átélni.

Be is kell fejeznem az írást, mert épp indulok az ajándék szempillámat feltetetni. Úgy hogy pillára fel, és Gála után találkozunk…

 

 

Nőiség és Párkapcsolati konzulens

Mi van, ha egy egészen más élet vár rád, a „sorsodon”, az előre megírt forgatókönyveden túl? Mi van, ha olyan dolgokat tudsz, amit el sem tudsz képzelni magadról, a párkapcsolatodról? Mi van, ha ez a tudás felszínre kerülne és megváltoztatná az eddigi életed sokkal örömtelibbé és bulisabbá ezzel? Mi van, ha elismerve az önerőd az életed varázslónője lennél? Ha megszeretnéd élni azt a nőt, aki igazából vagy, túl a félelmeiden és a falaidon túl, ha boldogabb párkapcsolatban szeretnél élni és azt érzed, hogy ehhez hozzájárulhatok, HÍVJ. Várlak szeretettel, Anna.

Szakértői oldalam

Cikkírói bemutatkozóm 

A cikkeimet itt olvashatjátok

Kincses Anna

Nőiség és Párkapcsolati konzulens Mi van, ha egy egészen más élet vár rád, a „sorsodon”, az előre megírt forgatókönyveden túl? Mi van, ha olyan dolgokat tudsz, amit el sem tudsz képzelni magadról, a párkapcsolatodról? Mi van, ha ez a tudás felszínre kerülne és megváltoztatná az eddigi életed sokkal örömtelibbé és bulisabbá ezzel? Mi van, ha elismerve az önerőd az életed varázslónője lennél? Ha megszeretnéd élni azt a nőt, aki igazából vagy, túl a félelmeiden és a falaidon túl, ha boldogabb párkapcsolatban szeretnél élni és azt érzed, hogy ehhez hozzájárulhatok, HÍVJ. Várlak szeretettel, Anna. Szakértői oldalam Cikkírói bemutatkozóm  A cikkeimet itt olvashatjátok

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.