A forgatókönyv

Amit éltünk, élünk és élni fogunk az nem azonos velünk. Ne azonosulj azzal, aki most vagy, hisz ebben a színházban nem csak egy szerepet játszhatsz, hanem annyit, amennyit csak akarsz.

 

Te vagy a forgatókönyv író, rendező, az asszisztens, a vágó, és megannyi szereplő is. Minden ember, aki megjelenik a színházadban Te magad vagy, benned is él. Lehetsz mártír, ordibáló hang, szegény pénztelen senki, elhagyott szerető, akit senki sem szeret, és sorolhatnám tovább. Játszmázhatsz, drámázhatsz, birtokolhatsz, manipulálhatsz, szenvedhetsz, félhetsz, retteghetsz, dühönghetsz, gyűlölhetsz, bírálhatsz, ítélkezhetsz, kibeszélhetsz.

 

forgatokonyv

Ki tart vissza ettől? Ha akarod így is élhetsz. Ha akarod! De ha nem, akkor lehetsz, erős, kitartó, tudatos, szemlélődő, éber, Teremtő Lény is, aki most embert játszik egy picit az élet végtelen óceánjában, mert bulizni volt kedve.

Tudatosság kérdése az egész!

 
Ha ezt választod, ez leszel, ha kell fülön fogva odavezeted magad, ahol lenni akarsz. Csak légy tudatos, és akard végre! Ha tudatos vagy, akkor nincs előre gyártott mirelit élet, hanem benne vagy az áramlásban. Tudod, hogy milyen forgatókönyvet szeretnél  írni, és megkérdezed az Univerzumot, hogy működik Neked a színházad? Mit kell tenned, és mivé kell válnod, hogy szeress a magad alkotta szerepekben élni!

forgatokonyv2

Ne keres kifogásokat, ne hibáztass senkit, azért ahogy élsz! Nincs ítélkező, haragos Isten, vagy angyal, aki belenyúl a Te színházadban. Igen vannak nehézségek, amelyek nem engednek tovább, míg meg nem oldasz egy-két feladatot, de ezeket is Te tetted oda magadnak, hogy fejlődj. Az Élet csak szemlél, és visszatükrözi azt a minőséget amilyen vagy minden pillanatban. Dőlj hátra, olvasd el a forgatókönyvet, a szerepeket amit megírtál magadnak, és meglátod nincs kőbe vésve semmi. Változtasd meg!

Ne foglalkozz, vele mások mit szólnak a Te változásodhoz! Akkor leszel a legboldogabb, ha az Önmagadat éled, minden megalkuvás nélkül. Az origódat ne ebbe a beszűkült tartományba helyezd, ahol a nevek és formák, hitrendszerek alkotják a világodat, hanem abba, ahol a határtalan gondolataidat éled!

forgatokonyv1

Ott semmi sem lehetetlen! Azt gondolsz, amit csak akarsz! Ki akadályoz meg benne? Ki?  Önmagaddal összekapcsolódva maga vagy a Minden és a Semmi.

 

Életed nagy teremtési játékában élsz, hát halld meg azt, ami a szívedből jön! Hangolódj rá a saját hangodra, örülj, táncolj, énekelj magadnak és engedd, hogy bekerülj a spirális örvényedbe, ami a Forrásodhoz visz! Aztán fogadd be, amit teremtettél, dőlj hátra és élvezd, hogy belelazulsz a teremtésedbe!

 

Weboldalam: Tudatos Női Lét

Kincses Anna

 

 

 

 

Ha úgy érzitek tetszett a cikk, és még többet szeretnétek olvasni tőlünk, akkor a facebook oldal kedvelés gombjára kattintva, beállíthatjátok, a követésünket. Mégpedig úgy, hogy a „megjelenés elsőként” gombra kattintotok rá. Ha tetszett osszátok meg a cikket, és köszönjük a hozzájárulásotokat a Kicsi Budoár Magazin népszerűsítéséhez.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.