Visszahúzó erők, amik megállítanak 1. rész

A visszahúzó erők, azok a blokkolt energiák, amik megakasztanak téged, megállítanak az életed áramlásával együtt. Nem engedik, hogy igazából az legyél, aki szeretnél lenni, sőt sokszor azt is elnyomják, hogy egyáltalán tudd, hogy mi is szeretnél lenni, és mit is szeretnél csinálni az életben.  

 

A visszahúzó erők nagyon nagy többsége, másoktól átvett energiák, információk, amit Te a bűntudatod, szégyened, a magaddal szembeni elvárásaid miatt beszippantasz és magadénak vélsz. Ez leggyakrabban gyermekkorban pakolódik rád, és mivel már ezekkel a terhekkel mész tovább rád ég, és szinte egybeolvad veled. Szépen lassan képez rajtad egy „nem Te vagy” réteget, amit annyira megszoksz, hogy azt hiszed ez vagy Te.

 

Ezekből egyik sem a Tied, hanem a környezeted rád vetített ítélete és bírálata!

 

Ezek az ítélet és bírálat rétegek kialakítják a személyiségedet, ami elnyomja az egyéniségedet, a végtelen lényedet. A világ személyként szeretne látni, mert akkor kezelhető vagy és belesimulsz a rendszerbe. Az egyéniségek viszont mások, nem besorolhatóak, nem megvezethetők, használják az erejüket és tudatosan élnek. A tudatosságod egyik jelentős állomása lesz, ha észre veszed ezeket a mintákat: most anyám beszél belőlem, most a nagynénim, vagy apám berögzült programját verklizem. Ha meg szeretnél szabadulni a saját magad által rád pakolt hülyeségektől, akkor azt ÖNMUNKÁVAL megteheted.

 
 Az önmunka az, ami előre visz és kiszabadít az Önmagad általi börtönből, hisz a megoldás kulcsa mindig a Te kezedben van. Ezáltal a visszahúzó erők elkezdenek kipörögni belőled és beindul a testedben, a világodban is az áramlás. Minden, ami eddig megakasztott a maga ütemében eloszlik.

 

 

Én az Access Consciousness eszközét használom erre. Bármikor, amikor olyan érzés, érzelem jön rám, ami nehéz, súlyos, megkérdezem:

  • Kié ez? Mié ez? Ha azt érzem nem az enyém, (több mint 90 % nem szokott az enyém, lenni), akkor az mondom: Vissza a feladóhoz, tudatosság csatolva. Persze ez nem azt jelenti, hogy visszamegy, viszont rólam lejön egy nagy teher, ami eddig nyomasztott és ráadásul másé. Minden olyan információ, rezgés és energia, ami nem a tiéd, csak másoltad, azt nem tudod megoldani. Ezért van az, hogy olyan sokáig belerögzülünk egy problémába, próbálkozunk a megoldásokkal, de nem megy. Ha nem a tied, akkor nem is fog menni, mert a megoldás nem nálad van. Figyelj és légy éber arra, ami nem a Tiéd. Ahogy erre rájössz, küld vissza tudatossággal. Te megszabadultál egy hatalmas tehertől, a másik meg megkapta az esélyt, hogy rendbe rakja azt, amit Te átvettél tőle. Sajna átveszünk betegségeket, élethelyzeteket, fájdalmakat, életutakat, még másnak a testét is tudjuk másolni.

 

Olyan szenzitív vagy, hogy átveszed a szomszéd néni betegségét, és az alattad lakó pár veszekedését, az anyád vagy apád kinézetét, hitrendszereit, fix nézőpontjait. Anyád szemüveges, lófarkat hord és fél a magasságtól mert az veszélyes. Kisgyerekként azonosulsz vele és tudat alatt olyanná válsz. Megteremted az anyád szembaját, és lófarokba hordod a hajad, mert el se tudod képzelni, hogy lehet máshogy is hordani, és soha nem másztál fára, mert az veszélyes. Ezzel már megállítottad azt, aki vagy. Mondok egy másik példát. Gyerekkoromba, nagyanyám, ha kitűntem a többi gyerek közül, izgága voltam, cserfes vagy nézegettem magam a tükörben, hogy milyen szép is vagyok, akkor úgy hívott: „affekta majom”. Milliószor rám rombolt ezzel, és én bűntudatot éreztem ez miatt. Ő azt szerette volna, ha beleolvadok, szürke maradok, nem tűnök ki semmivel, mert akkor nincs velem baj, nincs velem gond. Így hát elkezdtem beszürkülni, beolvadni, eltűnni, láthatatlannak lenni, elhatárolódni. Persze a ragyogásomon erősen tompított a dolog, de megtörni nem tudott, hisz most nem lennék az, aki vagyok.

 

Gyermek nyelven lefordítottam, ha az vagyok, aki vagyok, az baj, és gondot okozok! Tehát bűnös vagyok, és ezért szégyenlem magam!

 

A nagymamám szürkeségét vettem magamra, és mint egy álruha éltem tovább az Ő mintáival az életem. Mára hálát adok a kitartásomnak és kíváncsiságomnak, hogy sok-sok önmunkával, önfejlesztéssel, éberséggel és tudatossággal egyre jobban Önmagamat élem. Legközelebb azokról a visszahúzó erőkről írok, amit Te tettél magadra, hogy megállítsd az, aki vagy.

Weboldalam: Tudatos Női Lét

Kincses Anna

 

 

Ha úgy érzitek tetszett a cikk, és még többet szeretnétek olvasni tőlünk, akkor a facebook oldal kedvelés gombjára kattintva, beállíthatjátok, a követésünket. Mégpedig úgy, hogy a „megjelenés elsőként” gombra kattintotok rá. Ha tetszett osszátok meg a cikket, és köszönjük a hozzájárulásotokat a Kicsi Budoár Magazin népszerűsítéséhez.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.